Jump to content

Yolcu_34

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Yolcu_34 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Yolcu_34

    enginar dıç'ın atatürk sevgisi

    Bunun içinmi, öldükten sonra cenaze töreni istemedi? Her yorumun ayrı bir komedi, tolonbey..Neysee
  2. Baruterde rahat dursun. Aslında bir temiz dövseler iyi olur. Fikir özgürlüğünü seviyor ise, maçası sıkıyorsa gitsin hindistanda inek kessin, yada cumartesi günü israilde mangal yakıp eğlensin.Sen insanların dini değerleri ile dalga geç, sonra hoşgörü bekle. Haddi lan derler, adama. Baruter gibi yavşaklar, saygıyı haketmez..Bu adamın hapis cezası ile cezalandırılmasını ümid ediyorum. Ateistleri savunmaktan bıkmadınmı guenn..Bazı gerçekleri ne zaman göreceksin? Dinciler samimi olmayıp napmış? Bu ülke müslümanları çok sabretti bu ateist- dinsiz takımına. Başka yerde olsa, çoktan kelleleri g
  3. Yolcu_34

    Bekarete önem veren erkeklere bir soru

    Bu konuyu neden güncellediniz. Manyakmısınız siz? Maden güncelledindi, bir kaç kelamda ben edeyim.. Bir kere bekaret olayı, bazı insanlara göre çok önemli olabilir, Eyvallah.. Ama bu konuyu çok düşünmek, çok takıntı yapmak, bence saçmalıktır. Bunun korkusuyla yaşanmaz, Yaşanırsa, saçmalık olur. Dikkat edin, bekaret önemsizdir demiyorum. Bekaret önemlidir ama, bakire kızıda ancak, bakir erkekler hakeder ve talep edebilir.. saygılar..
  4. Yolcu_34

    Nerede Oturuyorsunuz?

    Erzurum. Evet memnunum ama, şu soğuğuda az olsa daha iyi olurdu.
  5. Yolcu_34

    "Dekolte Giyene Tecavüz Ederler"

    Gün geçmiyorki, böyle saçma iddalar ortaya atılmasın. Tecavüze uğrayan kadınlarda kaç tane mini etekli var diye saysanız, 5-6 tane ya çıkar yada çıkmaz
  6. Yolcu_34

    ULUDAG SÖZLÜKTE BİR AYAT BULDUM

    Böyle bir ayet yoktur. Atalarla ilgili, bulduğum bir kaç ayet. 2:170 Onlara, ALLAH’ın indirdiğine tabi olun denildiğinde; “Hayır! Biz atalarımızı üzerinde bulduğumuza uyarız.” derler. Ya ataları bir şeye akıl erdiremeyen ve doğru yolda olamayan kimseler idiyseler? 31:21 Onlara, ALLAH’ın indirdiğine tabi olun denildiğinde: “Hayır! Biz atalarımızı üzerinde bulduğumuza uyarız.” derler. Ya şeytan onları alevli bir azaba çağırıyor idiyse. 7:28 Ahlaksız bir iş yaptıkları zaman: “Atalarımızı bunun üzerinde bulduk ve ALLAH da böyle emretti.” derler. ALLAH hayâsızlığı emretmez. Bilmediğiniz şeyl
  7. Yolcu_34

    devlet kanalı TRT nurcu liboş çöplüğü oldu!

    Tamam haklı olabilirsiniz ama, bu liboş tayfasıda yeni ortaya çıkan bir şey değil, sonuçta. Tarihtede her padişahın bir liboş tayfası olmuş..Şimdide var..Ben liboşları savunmuyorum ama, liboşların yeni yeni eleştirilmesine anlam veremiyorum. Yoksa diğer türlü, yemişim liboşu filan yani. Olaya objektif bakmayıp, tek tarafı günah keçisi ilan etmekte mantıksız. Şu parti bu parti gözüyle bakmamak lazım.
  8. Yolcu_34

    devlet kanalı TRT nurcu liboş çöplüğü oldu!

    Nerde? İğrençlik olduğunu düşündüğün haksızlıkların hesabı nerde sorulacak? Dünyadamı ahirettemi. Ahirete inanmıyorsun. Dünyada ise zor gözüküyor, sayın abim. Saygılar
  9. Gene hikaye, gene hikaye. Ülkeyi yıllardır böyle uyuttular. Yok efendim irtica geliyor, yok efendim bilmem ne geliyor ne geliyor. Kusura bakmayın ama, insanlar artık sizin gibi soytarılara inanmıyor, kaale almıyor. Soytarılık yapacaksanız, gibin sirklerde palyaçoluk yapın, add ciler - çydd ciler ve türevleri..
  10. Yolcu_34

    devlet kanalı TRT nurcu liboş çöplüğü oldu!

    TRT niçin kötü oldu şimdi? Ülkeyi yıllardır kana boğan darbecileri - statükocuları desteklemediği içinmi? hmm..güzel. Liboş deseniz, her hükümet zamanında olmuştur, olmayada devam edecektir. Eskiden niye, liboşları- özelleştirmeleri filan eleştirmiyordunuz? Ak parti başa gelincemi, aklınıza geldi. Valla beyler, hiç inandırıcı değilsiniz.. Saygılar
  11. Yolcu_34

    Hukuk alanında yardım

    Siz kimsinizki, Kuranı kerimi mahkemeye vereceksiniz. Bu cesareti nerden alıyorsunuz? Siz haddinizi aşmayın. Zaten aşamazsınız, kanunlar sizi engellemeye yeter. Allahın kitabı ise, bazı insanların karakterlerini açık açık belirtir. Ama bir laf var. Lafı üzerine alınan alınır. Herkes kendini çok iyi bilir..
  12. Yolcu_34

    Türkiye'nin Geleceğinden artık endişe etmiyorum.

    Kim bu, nitelik sahibi insanlar. Mesela, inci sözlükteki psikopatlarmı? Komik olma yav.. Yapma yav. Bari gel bunu, yüzde 60 la bağlayalım. Hepsi aptal olmasa gerek.
  13. Yolcu_34

    Ve karanlık başlıyor...

    Belli oluyor, mantık akıyor her yerinizden. Gelin uzatmayın, idam konusunda el sıkışıp, uzlasalım. İdam cezası uygulanma olayının, tekrar masaya yatırılması gerekiyor. Avrupada - ABD de idam var, bizde yok.
  14. Yolcu_34

    Ve karanlık başlıyor...

    Buyur birader, bir şeymi dedin? Sanırım, kişisel sataşmayı seven insanlarla uğraşacağız sürekli. Uzun süredir forumda yoktum, yeni bir başlangıç yapayım dedim. Bakalım heralde atılacağız, sataşanlar yüzünden. bu arada, ifeelgoodun söylediklerine katılıyorum. Hadım edilmekten daha ağır cezalar verilmeli, bu tecavüzcü itlere.
  15. Yolcu_34

    Ve karanlık başlıyor...

    Salak adam. Sen yorumları iyi okuda, alkol ile tecavüz arasında bağlantı kuranın kim olduğunu anla, sonra zırla burada. Adamın canını sıkma. Kaybol hadi. Senin gibi dürzülerin duyacağı saygıya ihtiyacım yok. Sen ateistsin, forumda 1 gün ceza alır dönersin, bunun farkındayım ama, çokta fifi yani.
×
×
  • Yeni Oluştur...