Jump to content

zlndlk

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    86
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

zlndlk Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. zlndlk

    "İlk İnsan" Kimdi?

    Artik bilim kanitlamis durumda Hz Adem ve Hz Havva siz atayislerin iddiaa ettigi gibi bir mit, masal degil, tamamen gercek. Buyrun kapi gibi kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitochondrial_Eve
  2. zlndlk

    "İlk İnsan" Kimdi?

    Ilk insan tabi ki Hz Adem(a.s.)dir, siz atayisler hic Kuran okumadiniz mi?
  3. zlndlk

    Altın oran

    Solve[x^2=x+1,x] Altin oran, tipki pi, e gibi, tabiatta var olmasi gereken, tabiri caizse "vacibul vucud" sayilardir.
  4. zlndlk

    Atatürk mason mu?

    Ataturk mason olabilir, masonlugu oyle Muselmanlar'in yaptigi gibi ocu gostermeyin, biraz akilli davranin kompolo theorileriyle isimiz olmaz biz akilli adamlariz.
  5. zlndlk

    Teokrasi vs. Demokrasi

    Islam'da BAL gibi ruhban sinifi vardir.. (Muhammed>Sahabe>Mezheb imamlari>Ehl-i Sunnet imamlari>Buyuk hocalar>Hocalar vs vs). "Kur'an cok karmasik bir kitaptir, herkes anliyamaz, niyetin temiz olmasi lazim,kalbinde fitne olanlar anlamaz, 10 sene Arapca ogrenmis olmalisin, kalp gozun acik olmasi lazim, Allah'in kitabi hic basit olur mu? vs vs" gibi palavralar kullanilarak RUHBAN sinifinin alasini icadetmisler..
  6. zlndlk

    Karne hediyesi umre

    Ha, bir kere de "Akp iyi yapmis!" deseniz di$imi kiracagim ya, bu nedir!? Bir de guya bu forumda siyaset konusmak yassakmis, oyle mi!? Kullanici resmi olarak Akparti'nin amblemini koydum, millet kudurmus kopekler gibi bana saldirdi, sizin dincilerden hicbir farkiniz yokmus meger.. Konus Hafiz, seni kim tutar!
  7. zlndlk

    Din devletin ilkelidir

    Dini evrim yaratmadi, insan yaratti. Nietzche bundan iki asir once "Allah geberdi." dedi ama gercek hic te oyle degil: Allah inananlarin kalbinde beyninde yasiyor.. Tabiattaki diger olgular gibi din de muhakkak evrilip degisik sekiller alacaktir, yok olacagini zannetmiyorum..
  8. zlndlk

    şempanzeyle şaka olmaz

    Demek bizim Wild'imiza gore opusmek "modern" oluyor, "ileri" oluyor, "cagdas" oluyor, oyle mi? Genelevlerde olup biteni boyle iyi bilmesi de pek hayra alamet degil.
  9. zlndlk

    şempanzeyle şaka olmaz

    Herhangi bir kaynak belirtmedin son yazdigin iddiaalar icin, bir de gelmis uste cikmaya calisiyorsun, ya hemen kaynak ver, ya da tukurdugunu yala!
  10. zlndlk

    şempanzeyle şaka olmaz

    Milyonlarca yillik ortak bir tarihe sahip oldugumuz sevgili sempanze kuzenlerimizden kendimizi farkli gormek ne buyuk kibirdir.
  11. zlndlk

    Olanların Farkında Mısınız ?

    Haa$aa, carpilirsin maazallah, git hemen tovbe et yoksa yarini goremezsin bak benden soylemesi tobe tobe
  12. zlndlk

    Kur'an'da Mantıksal Hatalar

    Kur'an Allah'in kelamidir cunku Allah oyle diyor. Bu apacik hakikate ancak kalpleri katilasmis, zalim, ahlaksiz ataisler inanmaz.
  13. zlndlk

    Kur'an'da Mantıksal Hatalar

    Cennetteki Allah(cc)'nin dusunemedigi en buyuk mantik hatasi: Hani bilgisayar oyunu olur ya, cok ugrasirsin, saatlerini harcarsin bir level icin, ve gunun birinde "cheat" denen olayla tanisirsin: Cok hosuna gider, artik istedigin level'a, istedigin paraya aninda ulasiyorsun hicbir emek sarfetmeden.. Ama bu haz cok kisa surer, cunku emek sarfedilmeden elde edilen lezzet cok kisa oluyor..! Iste cennet budur. Tipki lotoyu kazananlarin kisa sure sonra fakir, perisan duruma dusmesi gibi..
  14. zlndlk

    Kuran da Dağlar

    Allah'a fazla yuklenmeyin, adamcagiz depresyonda ..
  15. zlndlk

    Kuran da Dağlar

    Kur'an bilim kitabi degildir, hidayet kitabidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...