Jump to content

arrows

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

arrows Hakkında

  • Derece
    Member
  1. müslüman arkadaşlara soruyorum, öldüğünüz zaman size 30 dakikalık bir cd ile, dünyanın nasıl varolduğu, evrim teorisinin gerçek olduğu, bir tanrının olmadığı,tüm dinlerin insanlar tarafından uydurulduğu, dolayısıyla cennet ve cehennemin olmadığı gösterilseydi, ve bu 30 dakikalık cd gösteriminden sonra yok olacağınız söylenseydi.yaşadığın hayatı nasıl değerledirirdin, kendine tepkin ne olurdu ? tabiikide böyle bir şeyin olma ihtimali sıfırdır. Bu sadece hayal ürünüdür. tamam sizlere göre bir yaratıcı(allah) var, olmaması gibi bir durumda söz konusu değil, bunu sadece bir oyun gibi düşünün. g
  2. arrows

    Gelecekte ne olacak bu ülkenin hali ?

    Teşekkür ederim ama kendi elimde olan bir şey değil bu sanıyorum Kuzum bu Avrupa'dan bir haberiniz var mı? Oralarda nasıldır bu özelleştirme işleri. Sevgiler. avrupa özelleştirme yaparken halkı düşünür biraz, türk telekom özelleşti, tekel oldu tüpraş, tekel oldu iddaa, tekel oldu (oranlar ortada) araç muayene istasyonları , tekel oldu vb..... araç muayene istasyonuna örnek vereyim, avrupada çoğu devlette özel ama bizim gibi deil, en az 3-4 tane firmaya lisans hakkı veriyorlar. rekabet oluşturuyorlar ve fiyat-kalite olayı halka yarıyor. bizde sadece 1 firma hizmet veriyor. kafas
  3. arrows

    Kuranın mecaz anlam saçmalıkları ve çelişkileri...

    talak 4. ayet diyanet meali Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla, henüz âdet görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz, onların bekleme süresi üç aydır. Hamile olanların bekleme süresi ise, doğum yapmalarıyla sona erer. Kim Allaha karşı gelmekten sakınırsa, Allah ona işinde bir kolaylık verir.
  4. arrows

    Gelecekte ne olacak bu ülkenin hali ?

    son 8 yılda herşeyi sattılar özelleştirmeyle. ekonomi güzelmiş. hadi şimdi güzel diyelim. 3-5 yıl sonra satacak bişeyde kalmadığında ne olacak, bakalım nasıl tutacaklar ayakta ekonomiyi.
  5. arrows

    ALLAH önümde namaz kılmalı

    biz allaha düşman filan değiliz, nerden çıkardın düşman olduğumuzu. allahın olmadığını biliyoruz. sizlerde nasıl bi kafa var yahu. sanki allaha inanıyoruz, fakat koyduğu kurallardan şikayet eden kişiler olarak algılanıyoruz. şu taptığınız allahınız, çıksın ortaya önce, sonrası kolay, önce ispat etsin kendini,günde 5 değil 55 kere namaz kılmazsam şerefsizim.
  6. bende bunu anlamıyorum, nasıl şüphe duymaz biri. tanrının olduğuna dair hiçbir kanıt yokken, bir insan nasıl şüphe duymaz. benim gerçekten aklım almıyor.
  7. arrows

    DİNCİLERDEN İLK NASIL NEFRET ETTİM?

    allahın varolduğuna dair, milyonlarca mucizeden, 1 tanesi yazarmısın ?
  8. arrows

    Neden Ateistsiniz? Nasıl Ateistsiniz?

    1. secenek bana cuk oturuyor. forumda 5. seçenekte gördüğüm(gözlemlediğim) çok arkadaş var. sadece müslümanları değil , benim gibi sessiz forumu takip eden, çok ateisti de bilgilendiriyorlar. forumu şans eseri 3-4 ay önce buldum. ve o günden beri keyifle takipteyim..
  9. arrows

    Kadınlar hakkında

    kadınların cinsel birleşmeden neden keyif alıyor. gibi bir soru algıladım ben eğer soru böyleyse; dominant bir erkek primat düşün, sürüde 10 tane dişi olsun.hepsininde görüntü,güç ve diğer özelliklerinin aynı olduğunu düşünelim. bunların 2 tanesi cinsel birleşmeden hiç keyif almıyor, 5 tanesi çok az keyif alıyor, 3 tanesi diğerlerinden daha fazla keyif alıyor olsun. sence en çok cinsel birleşme hangi dişilerle olur. ? evrim teorisi cevap olabilir mi.
  10. arrows

    EBLA TABLETLERİ YALAN SÖYLEMEZ!

    kuranda binlerce kez allah ismi geçiyor, fakat incilde, tevratta ne hikmetse bir kere bile allah ismi geçmez. nedendir acaba. incili, tevratı allah yollamadımı ? son anda kendine allah ismini verme gereğimi duydu yoksa; allah, muhammedin taptığı kabedede bulunan yüzlerce puttan birinin ismimiydi ?
  11. arrows

    BİRKAÇ İDDİA!

    depremi durdurabilecek bir TANRI varsa buyursun gelsin..ölmek üzere olan bir insanı yaşatabilecek bir TANRI varsa buyursun gelsin,güneşin batıdan doğmasını sağlayacak bir TANRI varsa buyursun gelsin..vs
  12. arrows

    BİRKAÇ İDDİA!

    2.iddia: Varlık ispatlanabilir ama yokluk ispatlanamaz. allahın varlığını ispatla o zaman.
  13. arrows

    Ateşli Mutluluk

    niye bu soruyu müslümanların olduğu bir forumlarda sormuyorsun, buradaki müslümanların neredeyse hepsi senin kafadan zaten.
×
×
  • Yeni Oluştur...