Jump to content

farabi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

farabi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    merak etme yolumuz açıktır herzaman..sen benim gözümde günahkarsın.bu nedenle düşmanım değilsin ama istiyorsan emir gereği oluruz..
  2. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    müslüman olmam ve senin hakaret etmen ALLAH'ın ispatıdır..o kadar büyük bir kin var ki içinizde her fırsatta hakaret ediyorsunuz..önce şuna cevap ver sonra konuşalım..Düşmanmıyız???????
  3. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    süper zenciyi uydurduğunuzu her zaman söylüyorsunuz.. ispatladım...
  4. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    içiniz o kadar kararmış ki hemen hakarete başlıyorsunuz..siz benim düşmanım değilsiniz ama siz apaçık müslüman düşmanısınız..
  5. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    GÜNÜMÜZDEKİ İSLAM ANLAYIŞINI SAVUNACAK KADAR BUNAMADIM..SEN GİT ATALARININ GERÇEK TARİHİNİ ÖĞREN ÖYLE GEL..GERÇİ SİZİ BUNDAN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN ÇOOOK ÇALIŞANLAR VAR..AMA YİNE DE ARAŞTIR.. İSTERSEN BAŞLANGIÇ İÇİN ÖRNEK VEREYİM..GİT HAÇLI SEFERLERİ DENİLEN AMA ASLI ÇOK FARKLI OLAN BARBAR SEFERLERİ ARAŞTIR..ORTAÇAĞ KARANLIĞINDAKİ AVRUPAYI KİMLER AYDINLATMIŞ BİR ARAŞTIR..
  6. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    daha önce de açıklamıştım başka konuda: YOKLUĞU İSPATLAYAMAZSIN
  7. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    ateizmin tanımına gerek yok.sadece idealar toplamı.. var olduğuna inanmamak=inkar etmek türkçe bildiğine eminmisin
  8. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    beğenilmedi diyemeyiz..sadece göz üzerinden gidersek; iki gözünün olmasını sen seçmedin,görme duyunun çalışmasını sen kontrol edemiyorsun,gözlerinin kafa bölgesinde değil de ayak bölgesinde olması saçma olurdu ama bunu da sen seçmedin,görme yetini kaybedersen bunu yerine getirecek gücün de yok vs vs bunun gibi milyarlarca örnek verilebilir..benim beğenip beğenmemem çok da önemli değil.kendim yapmadığım birşeyi beğenme veya beğenmeme lüksüne sahip değilim.. ayrıca yaratanın bilinme isteği yaratılanın ne kadar bilme isteğine bırakılmış..sen yoktur dersin ben vardır derim..ama varlık veya yokluk
  9. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    tabiki bilmeyeni sınavdan muaf tutarım..ama inansan da inanmasan da bu dünya üzerinde uyarılmamış bir tek ALLAH kulu yoktur..bak şuan ateistler biliyorlar..uyarılmadık diyemezler......
  10. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    birilerinin bilmesini istiyorsun demekki..istersen yüzlerce kitap yazıp evdeki raflarda saklayabilirsin.ama nedense bilinmesini istiyorsun.. kainatın düzenleyicisi ve yaratıcısı da bilinmek istediği için peygamberler görevlendirdi.onlara ayrıcalık verdiği yok ayrıca..en çok zulüme uğrayanlar onlardı..tabi inkar edene bunlar birşey ifade etmez.
  11. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    cehennemi kabullenmişsen bişey diyemem.. en basitinden söylersek, farzedelim sen bir yazarsın.çok güzel kitaplar yazmışsın.fakat ortada bi sorun var.kitap yazmışsın ama hiçbirini yayınlamamışsın..sen yazdığın kitapların başkaları tarafında da okunmasını ve bilinmesini istiyorsun.ne yaparsın?
  12. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    "Dinde zorlama yoktur. Çünkü doğruluk, sapıklıktan ayırd edilmiştir. Artık her kim tâğutu inkar edip, Allah'a inanırsa, sağlam bir kulpa yapışmıştır ki, o hiçbir zaman kopmaz. Allah, her şeyi işitir ve bilir." BAKARA 256
  13. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    "Dinde zorlama yoktur. Çünkü doğruluk, sapıklıktan ayırd edilmiştir. Artık her kim tâğutu inkar edip, Allah'a inanırsa, sağlam bir kulpa yapışmıştır ki, o hiçbir zaman kopmaz. Allah, her şeyi işitir ve bilir." BAKARA 256 BİZDE ZORLAMA YOKTUR..
  14. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    ona kafaya takanların hayatını nasıl zorlaştırdığını açıklasana?
  15. farabi

    ATEİST YANILGILAR

    1-birşeyleri inkar etmek demek onu kabullenmek demektir..size dayatılan birşey yoksa siz zaten kendi halinde birisinizdir.olmayan birşey zaten yoktur.olan şeyler hakkında yorum yapmaya kalkmak onu kabullenmek demektir.iddia edildiği gibi yaratıcı yoksa bu kadar tantanaya gerek yoktur.beyninizi kurgulayan yaratıcıdır,yaratıcıyı kurgulayan beyin imkansızdır.yaratıcı gerçekten olmamış olsaydı ateizm diye bir akım olmazdı.ateist yanılgılardan en büyüğü; yaratıcının olmadığını iddia ettiği halde bilinçaltında ona kafa tutma,onu küçümseme,sürekli yanlışlarını sorgulama kurcalama vs türden bir karşı
×
×
  • Yeni Oluştur...