Jump to content

JadedFui

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    83
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

JadedFui Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gaziantep
  1. JadedFui

    çok önemli

    Güzel bi soru olmuş, anlamayanlarda laf atmışlarda Cübbelinin en yakın programına bağlanıp soracağım.
  2. JadedFui

    Anket: Zorunlu Askerlik Kaldırılsın mı?

    Zorunlu askerlik insan haklarına aykırıdır.Gitmiyorum dersen hapis yatıyorsun, bu nasıl mantık. Banane askerliğin verdiği diş fırçası tutma eğitiminden.Askerlik kurumu bunun için mi var?Banane coğrafyadaki tehlikelerden. Bu ülke için en büyük tehdit, İÇİMİZDEDİR.Geç Yunanistanı, İsraili. Artık savaşlar, topla tüfekle yapılmıyor.Eğitimle, bilimle, akılla, diplomasiyle yapılıyor.
  3. JadedFui

    Sigara, İçki İçmeyiver!

    Sigara yok, içki yok, seks yok.Niye yaşıyorsun? 8de gel 5de git.Olay çıkarma.Rutinini değiştirip paranı israf etme.Vergilerini tam ver.Porche almayıver.Lüks yaşama. Ama yat alabilirsin, kıçında bir ordu keskin nişancıyla, korumayla da gezebilirsin, egsozundan sis bombası atan makam arabanda olabilir, sarayına değinmiyorum bile.
  4. JadedFui

    Müzik Dinleyen Cehenneme Gidecektir

    Hangi müzik türleri haram peki dostum?
  5. JadedFui

    en değerli şey....

    Ölüm.
  6. JadedFui

    AB Çökerse

    Bence de drekinci haklı, ileriye dönük çok farklı senaryolar var. Aklıma küçükken hep sorduğumuz bi soru geldi; kriz varsa neden para basmıyorlar? Sonra öğrendik ki para mutluluk değil, kurtuluş değil..
  7. JadedFui

    İslam Hangi İnsansal Sorunlara Çözüm Buluyor?

    İnsanları uyutmaktadır, uyanmakda biraz zor geliyor sonra.5 dakika daha misali.
  8. JadedFui

    ATEİST OLUP,TÜRK KIZIYLA EVLENMEK

    Tartışılan konu çok saçma ve komik. Bazı kültürsel davranış ve tutumlar kadınları yada erkekleri cahil,yobaz, yada herneyse, kılmış olabilir ama bu ırkla değil yetiştirilme biçimiyle alakalıdır.
  9. JadedFui

    altın ve ipek erkeklere haram..

    Bir sürü malı vardı, kılıfına uydurarak cariye götürüyordu.
  10. JadedFui

    DİNİN OLMADIĞI BİR DÜNYA

    Öncelikle bir ateistin ve Stalinin ideolojik düşüncesi kimseyi bağlamaz.Stalin bunları ateist olduğu için yada dinsiz olduğu için değil acımasız birisi olduğu için yapmıştır. Aynısını Muhammedde Hitlerde yapmıştır. Senin düşüncene göre gidersek dünyadaki tüm müslümanlara Türk faşisti, ülkücü muamelesi yapmak gibi birşey çıkar ortaya mesela.. Komünizm ve sosyalizmi karıştırıyorsun, bunları tekrar gözden geçir bu arada.
  11. JadedFui

    Müzikle Açalım

    Bunlar ne abi, gerçek müzik dinleyelim biraz.Fazla ağır kaçmaz umarım. http://www.youtube.com/watch?v=rxbTrOu-5P8
  12. JadedFui

    Ateistlerden Çakma Müslümanlara Bombalar

    Senin bu mantığın pek doğru değil. Öbür dünyadaki huzur yalan.Hacının güzel bir yazısı vardı son günlerdeki bir başlıktan, buraya tam oturur.
  13. JadedFui

    Müslüman ailenin müslüman çocuğu...

    Senin bu yaptığına kendi kendini tatmim diyorlar. Din, küçük yaşta çevre ve ailenin baskısıyla alınır.Okuma yazma bilmeyen çocuk, bilse dahi Allah babanın cehennemiyle korkutulan çocuk belli bir yaşa gelene kadar objektif düşünemez.Aile ve çevre burda birincil faktördür.O yaşta çocukları alıp camiye götürüyorsunuz.Kimse bir seçim yapıp müslümanlığı isteyerek seçmiyor.Genç yaştaki bir çocuğun aklına gelen sorularına veys düşüncelere karşı tek alternatifi sorgulamak yada tek gözü kapatıp inanmaya devam etmek.
  14. JadedFui

    Arapça ilk ögretime geldi..

    Ben de Rusça istiyorum, hani benim özgürlüğüm. Sayı diyorsanız referandum yapalım, Rusça dersi isteyenler Arapçadan daha fazla çıkar. Beynim su kaynattı neydi bu ya.Neyse ben kedimle uyuyuyım.
×
×
  • Yeni Oluştur...