Jump to content

wusar

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

wusar Hakkında

  • Derece
    Member
  1. wusar

    Yıldızların yerlerine yemin etmek

    yıldılar düşmez.. fiziğin temel kuralı hatta bir numaralı kuralı kabaca şudur: evrenin hacmi değişir ama kütle ağırlığı değişmez yani hiç bir şey yoktan yaratılmaz veya hiç bir şey yok olmaz. ancak hacmi-şekli değişir.. sonuç olarak edilen yeminin geçerliliği olamaz. üstüne laf söyleyen kendi aklından şüphe etsin.
  2. Tanrı isteseydi sevgilim beni terk etmezdi.

  3. wusar

    Ben hangi kısmı kaçırdım?

    bu konunu kimseye faydası yok. Çamlıca tepesine, İstanbul'un her yerinden görülebilecek büyük bir cami yapımı müjdesi veren bir siyasi parti liderinin entelektüel birikimi hakkında tartışmak bile yakışık almaz. Nefret söylemiyle, öfke ve saldırganlıkla savunduğu kişisel görüşleri kimi çevreler tarafından takdir edilebilir. Ama onun yeri burası değildir.
  4. wusar

    Yorumsuz ayetler

    Tanrı olsa ne olur olmasa ne olur?
  5. wusar

    Nisa 34'ü sorgulayan ateistler

    bir peygamberin (ki bu bir kral veya ülkenin yöneticisidir aynı zamanda) cinsel yaşamını, hangi kadını alması gerektiği, hangisinin uygunsuz olduğunu, evlendiği kadının sırasını savsaklama durumunda ne yapacağını belirten bir kitaptan medet uman insanlar topluluğunun en basit mantıksızlık karşısında aldığı şiddetli savunma refleksi, bir tek cehennem korkusuyla açıklanabilir. oysa kuranın 'dünya yuvarlaktır' demesi yeterliydi.
  6. wusar

    İSLAM’IN ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ

    yani kuran 'dünya yuvarlaktır' dedi de biz mi inanmadık?
  7. wusar

    Muhammed'in getirdiği yenilikler nelerdir?

    Ben sana yazayım yeniliklerden birini.. Eğer ki üvey oğlunun karısını koynuna almak istiyorsan indir bir ayet kap bir afet... şeklinde bir yenilik var.
  8. wusar

    Şeytana verilen mühlet

    insan mükemmel olsa, basur olmazdı.. yazılıma virüs kaçmış..
  9. wusar

    Muhammede kimse sormamışmı ?

    10'nun üzerinde kadınla evli olan muhammedin, her ikindiden sonra kadınlarının yanına gidip onlarla zevk_ü sefa yaptığını da hesaba katın... 1 milyon hadis... aksırsa hadis tıksırsa ayet oluyor. hak ediyor.. sayı abartılı değil.. 2 milyon da olabilir.
  10. wusar

    ALLAH önümde namaz kılmalı

    sen o kadar eminsen öbür taraftan, bu akşam boynuna bir ip geçirip kendini as. hayır varsa en azından ejder hızıyla bir haber yolla da tövbe edelim.. yoksa korktun mu?
  11. wusar

    Bediüzzaman Hazımsızlığı

    ya bu adamı niye bu kadar büyütüyorlar diye fazla düşünmeyin.. islamın devletin temeli olması gerektiğini, 'kadının yeri evdir ordan dışarı çıkmamalı' diyen bir şahsıyettir kendisi. bedeni yok olmuş ancak fikirleri zihinlerdeki gericiliğe hizmet etmeye devam etmektedir de o yüzden çok sevilmektedir.
  12. wusar

    Muhammede kimse sormamışmı ?

    hala soruma cevap istiyorum. neden dinazorlara ait kemik var da insana ait kemik yok...yoksa dinazorları kuran'a yazmayı mı unuttunuz. Hani o gemiye bir dinazor binseydi nuh'u da yedikten sonra allah razı olsun der miydi!!
  13. wusar

    Muhammede kimse sormamışmı ?

    kelimelerle zihninde yarattığın allah tanrı ilah rab timsah geyik inek totem ateş güneş ay herneyse... sorun yaratılma düşüncesinin mantıksızlığında yatıyor. taptığın şey ki onun olması tapınmayı veya ibadeti hak etmiyor.. öyle bir 'şey' zaten bana tapın yoksa size işkence ederim diyor ya.. şimdi sen de bana işkence ediyorsun... ne demek istediğin beni ilgilendirmiyor.. ben sorularıma cevap istiyorum.. tanrı gizlenmesin ben de o na belim kopana kadar ibadet etmek istiyorum.. sen kelimelerle oynamaktan vazgeç.. neden dinazorlarla çağdaş insan iskeleti yok onu anlat... yoksa kelimeler o k
  14. Bu arada muhammed zeynep'i genç yaşta istemiş ancak zeynep'in ailesi kızlarını muhammed ile evlenmesine izin vermemişlerdir.. kaynağı ile ispatlıdır efendim. sonra muhammed 'başkan' olunca zeynep'i ellem edip kullem edip evlatlığından adeta çalmış, haremine katmıştır. Her ikindiden sonra sırayla bütün kadınlarına uğramış, gönlünü hoş tutmuştur. cinsel kuvveti tüm müslümanlara ders olmuş, bunun ilahi bir mucizenin ispatı olduğu yönündeki 'bilimsel çalışmalar' günümüze kadar gelmiştir. Ondan sonra 'osmanlı' da bunu helal saymış ve harem geleneğini 19. yy'la kadar taşımıştır. Yüce 'yaradanım'
  15. wusar

    Muhammede kimse sormamışmı ?

    'KomicalParadox' yaratmak ve yaradılmak... böyle bir dünyada tanrının olduğuna inanmak, düşündüğün anlamda bir tanrıya hakaret olur.. dünyaya bir bak; neredeyse herkes birbirini yiyor. sen, bıldırcından deveye kadar herşeyi yiyorsun. bıldırcın, böcekten solucana kadar herşeyi yiyor. Sonra buna ilahi adalet ya da ilahi güç diyorsun. iyi halt yiyorsun. Sen tanrı olsan böyle bir dünya yaratmazdın (bu iddiaya kellemi koyarım) Yok biz tanrı gibi düşünemeyiz diyeceksin. madem öyle o zaman çıkar aklını beyninden. geriye ne kaldı? boş! beni kim yarattı diye sorma cesaretin var da tanrı için s
×
×
  • Yeni Oluştur...