Jump to content

basakbil

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

basakbil Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. basakbil

    Ateizmin derininde yatan çelişki

    KISACA "DÜŞÜNÜYORSAM ÖYLEYSE VARIM..." RENE DESCARTES..
  2. basakbil

    ateizm in amacı nedir?

    amaç değilde araç gibi kullanmak isteyenler vardır mutlaka.. ateizm amaç değildir kaçınılmaz bir sondur..
  3. basakbil

    SORU : Tek boyutlu bir şeye örnek verebilirmisiniz.. ?

    maskeli vicdandan bahsediyosun..ben bir koyunu asla kesmem.karıncayı öldüremem.kuşları vurmam.bu benim vicdanım..muhtaç kişileri korurum..onlardan çıkar gözetmem..kimseyi kışkırtmam..doğaya saygılıyım.. ama kuranda koyun sığır kes diyor..hayvanlara eziyet ediyorlar..müslümanlığı dilinden düşürmeyen allahı dilinden düşürmeyen insanların yaptıkları ortada..camilerde para dilenirler camiye yardım adına..camilerde insanları kışkırtıp sokağa salarlar eylem yapın die..allahı kullanarak fakir fukaraları dahada fakirleştirip köle haline getirirler..çoluk çocuklarına gemicik alırlar..çürük raporuda a
  4. basakbil

    SORU : Tek boyutlu bir şeye örnek verebilirmisiniz.. ?

    nedir maskeli vicdan..
  5. basakbil

    Evrende ve Dünya' da bir düzen var mı?

    Güneş benzeri bir yıldız, nükleer yakıtını tükettikten sonra kırmızı dev olur. Kırmızı dev aşamasında çok genişleyen yıldız, beyaz cüce olurken içe doğru çökümü, yıldızın çekirdeğinin etrafında bulunan helyumun daha çok sıkışmasına ve belli bir aşamadan sonrada patlamasına yol açar daha sonra dış katmanlarını uzaya püskürtür ve geriye kalan parçası beyaz cücedir. Yıldızın savurduğu maddeler, gezegenimsi bulutsu halini alır. Kütlesi bunun üzerindeki bir değere sahip olan yıldızlar da Nötron yıldızına dönüşürler.(wikipedia dan alıntı) demekki ;mesela güneşimiz ilerki zamanda mutasyona uğrayıp
  6. basakbil

    SORU : Tek boyutlu bir şeye örnek verebilirmisiniz.. ?

    ee boyutlarla alakayı anlamadım maskeli..yoksa ağaç piliç verirmi gibi bişeymi buda.. ayrıca vicdan denen şey duygudur..duygularla yaratıldık..eğer islamda bile insanlar allah adına kafa kesiyorsa vicdan kişilere göre değişiyor demektir..kişilere göre değişen vicdan allahı bulmak zorunda değil maskeli..
  7. basakbil

    SORU : Tek boyutlu bir şeye örnek verebilirmisiniz.. ?

    çıkar şu baklayı ağzından maskeli artık..
  8. basakbil

    Ufukta CENNET var..

    allaha inananlar sonsuz evreni CENNET le sınırlarlar..eğer sonunda cennet varsa düşünecek ve üretecek bir şey kalmıyor demektir..zaten allah ve cennetten başka bişey düşünemez onlar..fikirleri çürümüştür kokuşmuştur asla yeni fikirler üretemezler.kendi ufukları sınırlanmış olduğu için her defasında çürütülürler..onlar körelmiştir..espri anlayışları bile yoktur onların.. bilim kendini sürekli yeniler ama her defasındada bilimi kendilerinle pekiştirimeye çalışırlar..bunlar utanmaz insanlardır..
  9. basakbil

    adem ile havvadan türeyen insanlık..

    eeeee harun ademle havla çiftleştikten sonra nasıl türemişler...soru buydu.. (eminim ortalıkta görünmeyeceksin..)
  10. allah adem ile havvayı yarattıktan sonra ,yasak elmayı yediler ve çocukları oldu..eee sonrası.. allah şaşırmışmı acaba..yoksa bir defaya mahsus olarak iltimasmı geçmiş adem ailesine.. geldeogretelim harun25 mutluluk vs.bu soruyu ancak siz cevaplarsınız..
  11. basakbil

    "Ya varsa" şüphesi ....

    bunların hepsini senmi yazdın mask.. helal olsun..
  12. basakbil

    Tanrı zaten var mıydı?...

    YOK ÖYLE DÜŞÜNME NEDEN KAFAYI TAKAYIM..SEN GERÇEKTEN İNANILMAZ DÜŞÜNCELERE SAHİPSİN DİĞERLERİ SENİN KADAR DÜŞÜNEMİYOR.. SORU NEYDİ KAYNADI GİTTİ BU ARADA.. TAVUKMU YUMURTADAN YUMURTAMI TAVUKTAN SANIRIM ÖLE BİŞEYDİ..AMA BEN ARTIK ÇIKIYORUM SENİNLE AYDINLANDIM VOLKAN İYİ GECELER..
  13. basakbil

    İNSAN OĞLU KİMDİR ?

    benden PES.. volkan mutluluk süperstar..gelde öğreteyimde gelince megastar oldu..artık başedemem..iyi geceler..
  14. basakbil

    Tanrı zaten var mıydı?...

    espri anlayışı kişiye göre değişir..
  15. basakbil

    Tanrı zaten var mıydı?...

    bu akşamın starı volkandı mutlulukta ekleninde süperstar oldu..
×
×
  • Yeni Oluştur...