Jump to content

spejnza

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.431
  • Katılım

  • Son ziyaret

spejnza kullanıcısının paylaşımları

  1. spejnza

    Ateistlikteki cazibe!

    İstedigin kadar sacmalayabilirsin. Sonunçta adı üstünde saçmalık.
  2. spejnza

    Bengi Dönüş Mümkün mü?

    Cennete huri var şarap var bütün nimetler orda diyen imamlar ile burda " bengi dönüş" arasında cok az fark görüyorum.
  3. spejnza

    Çocuklara Ateizm okulu

    Yine mi hakaret ? Hakaret ediceksen burası yeri degil. Şurda iki kelime konusmaya geliyoruz sizin gibi tiplerle karşılaşıyoruz. Yöneticiler böyle insanları neden forumda tutarlar onuda anlamam.
  4. spejnza

    Çocuklara Ateizm okulu

    Kurandan önce yanlışlar belirlenemiyordu.
  5. spejnza

    Çocuklara Ateizm okulu

    Zeki olmak ile yanlışlığın kriteri arasında birşey goremiyorum. Yanlış olan insan hayatına aksi gelen herşeydir. Kuran insan hayatına baya terd düştüğü için yanlıştır. Kuranı kimin anlayıp anlamadığını gayet iyi biliyoruz.
  6. spejnza

    Çocuklara Ateizm okulu

    Yanlış nedir kime gore veya neye göre belirlenir ? Bir kriteri var mı ?
  7. spejnza

    Resmi dairedeki çalışan bayan memur

    Boşuna demiyorum bü tür kişiler ortadogunun ortasından ve guneyinden ileri sınırlara cıkmasınlar. Yoksa İslamiyeti uygulayamazlar... nedense???
  8. spejnza

    Misyonere Türk bayrağını öptürdü

    Beyinsiz bir ülkücü veya alperen ocagı üyesi...
  9. spejnza

    Eyvah Ramazan Geliyor

    Ramazan ayında dışarıda içip yemenin ayrı bir tadı vardır.
  10. spejnza

    Tayyip'in Ahlak Anlayışı

    Bu dedigin şeyi kadınları bilinçlendilerek yapabilirz sadece. Erkekler o saatte gezdiginde birşey yok kadınlar gezince niye var ? Kendileri şunu diyemiyorlar; Lan öyle bir toplumuz ki kadınların dışarda dolanmasına bile karşı koyamayan gidip asılan tecavüz eden bir toplumuz. Neden desinki suç kadında! zaten.
  11. spejnza

    Tayyip'in Ahlak Anlayışı

    Bu yazıdan çıkartılabilecek sonuçlar. Müslümanlar erkekler modern kadınlara her an tecavüz edebilir öldürebilir dikkatli olun. Kadınlar, Müslüman toplumlarda her zaman başlarında bir coban olmak zorunda olan insan grubudur. Birinci sonucta kendi toplumunu sucluyor. İkinci sonucta Müslüman kadınlara her zaman yaptıgı gibi ikinci sınıf muamelesi yapıyor bir Müslüman!.
  12. spejnza

    Favori Peygamberiniz Kim?

    Favorim Muhammed eger boyle bir oyun tasarlarlarsa en yetenekli karakter kesinlikle Muhammed olur (:
  13. spejnza

    Doğu Türkistan'da katliam

    Konu cok dagılmış. Kısa kısa değineyim. cok uzun ve boş oldugu için ancak 7. sayfaya kadar okuyabildim. Uygur türklerine yapılan yaptırımların sebeplerini araştırmamız lazım. Bildigim kadarıyla bu etnik bir yaptırım degil.Öyle olsa şu anda Çin Halk Cumhuriyeti içinde cok fazla etnik grup bulunduran bir ülke olarak hergün bu haberleri duyardık. Ülke zaten diktatörlükte yönetiliyor ve böyle şeylerin olması an meselesi... Konu burdan kürtlere gelmiş gitmiş... bazı arkadaşlar genellemeler yaparak kürtlere şeriatçı yobaz ve ilkel demiş. Ben ve cevreme sordum bu arakdaşın dedigi soruyu ş
  14. spejnza

    Youtube'da yeni videolar

    Kur'an'ın evrensel degerlerinden bahsette öğrenelim.
  15. spejnza

    Youtube'da yeni videolar

    İletimle alakasız bir cevap ama ne yapalım buda bir şey (: Kur'an'ı ele alırsak kutuplarda yaşayan birisi için hiç bir şey ifade etmez. Brezilyada yaşayan birisi içinde öyle Japonya'da öyle... Dinlerin insanların uydurdukları şeyler oldugunu anlayamıcak "insanlar" var ve bunlara öyle baglılar ki.. Dinsiz bir dünya insanların çok farklı düşüncelerde oldugu bir çağda olabilir.
  16. spejnza

    Aileniz ateist olduğunuzu biliyor mu?

    Despot bir ailen var herhalde. Daha yumuşak davranmaya çalış ve her konuda başarılı olmaya bak.Yoksa bunun sebebini dinsizliğin oldugunu düşünürler.
  17. spejnza

    Aileniz ateist olduğunuzu biliyor mu?

    Aslan15 konu zaten geyikte burda birşey sorucam sana avatardaki insanın adını söyler misin ? Jessica Alba Teşekkür ederim.
  18. spejnza

    Youtube'da yeni videolar

    Ben öyle birşey demedim. Sorun çok fazla din ve Tanrı olması hangisine tapıcaklar ? Bu kadar fazla hayal dünyası iyi degildir. Müslümanlar adaleti aramak yerine Allahından bulsun derler dinsizler hakkını ararlar. Nasip degilmiş Allah yazmamış derler Müslümanlar bir işi beceremdikleri zaman dinsiz kendini eleştirir ve acıklarını görür. Bunlar cok basit örnekler cok cok cok daha fazla cogaltılabilir. Burda anlatmak istedigim şey Tanrı insanların olaylara kılıf uydurmasıdır.
  19. spejnza

    Youtube'da yeni videolar

    Bu arada sağ tarafta bir şeh mi şıh mı her neyse kadın nasıl dövülür diye bir konusma yapıyor. Müslümanlara ricam kadınları döverken malınız gibi degil kanatmadan morartmadan ve hassas yerlere vurmadan dövünüz.
  20. spejnza

    Youtube'da yeni videolar

    Benim sana sordugum tek soru var bir haftadır. Bir aracın var beynin ve birde amacın amaca ulaşmak için hayaller mi kurarsın yoksa gerçekçi olup eyleme mi geçersin ?
  21. spejnza

    Youtube'da yeni videolar

    Materyalist oldugumu kim söyledi sana ? Bu kadar şeyi boşuna yazmışsında.
  22. spejnza

    Aileniz ateist olduğunuzu biliyor mu?

    Evet biliyorlar. Ateist olmayanlar neden cevap verir anlamam bu başlıga.
  23. spejnza

    'Gülerek yaktın, donarak öldün'

    Ateistleri hümanist olarak mı goruyorsun ? Hassstr lan diyorum sana.
  24. spejnza

    Youtube'da yeni videolar

    Harun Yahya o kadar parayı acaba nedern bulmuş ? Din sömürüsü bunun için cok iyi bir araçtır. Harun Yahya'nın bilimle uzaktan yakından alakası olmayan kitapları piyasayı almış götürüyor. Ama içi boş kitaplar... Ateist kampları diyorsunda sanki Nazi kampı.. Gidip bellerine c4 baglayarak insanları öldürmelerindense gerçekçi olup hayatlarını en iyi şekilde yaşamaya baksınlar.
  25. spejnza

    Ütopyalar

    Bunları zaten biliyor ve kabul ediyoruz. Peki sizin 100 yıl önceki sosyalizm ile bugün ki soısyalizm arasında gordugunuz farklar nedir ? Yönetim ekonomi sosyal haklar bakımından ?
×
×
  • Yeni Oluştur...