Jump to content

irem

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

irem Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 28-01-1994

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Ankara
  1. irem

    Astur Astur Astur...

    Mutlu yıllar Astur..
  2. alex e bak tüm hünerini sermiş ortaya :))

  3. irem

    Körler Renkleri Nasıl Algılarlar?

    Gözlerinizi kapattığınızda, hala gördüğünüzün ve bir siyahlık-karanlık algıladığınızın fakındasınız. Bunun yanında, elleriniz kesinlikle göremiyor. Körleri anlamak için bir an ellerimize yoğunlaşıp, o açıdan renklerin ne kadar algılanamaz olduğunu hissetmek denenebilir.
  4. irem

    Ya gerçekten İslamiyet Hak din ise ?

    Yani dogman.. Yani tabun.. Yani ateşlerde yanmamak için, bedensel acı çekmekten korktuğun için, sırf g.t korkusundan; sorgulamadan, körü körüne kabullendiğin SAÇMALIĞIN.. Bunun adı bağnazlıktır. Bağnazlığı dünyaya musallat eden bir allahtan daha merhametli(!) kim olabilir?!
  5. irem

    Allah’in dusuncenizdeki sekli nedir?

    Allaha inandığım zamanlarda onu, orta yaşlı bir erkeğe benzetirdim. Uzun, dalgalı, koyu kahverengi saçları vardı; kafasında da yukarı doğru genişleyen, yeşil, püskülsüz bir fes. Gözleri ve kaşları siyahtı. Cildi esmer ve karizmatikti. Üzerinde yeşil renkte bir cübbesi vardı. Bel altı, arka plandaki karanlık uzaya karışırdı. Görüntüyü oluşturan renklerin tümü ise koyu tonda idi. Allahı epey ürkünç bulurdum... E naparsın, doğduğumuzdan beri o günah, bu günah; tanımadığım etmediğim allahı, "en çok sevdiğim" olarak kabullenmek zorundaydım. Kendimi kandıramazdım da, haliyle başına geleceklerden, ce
  6. hey, yoksun bu aralar? :)

  7. irem

    Ateistler hayattan nasıl zevk alıyor ?

    Kişinin zevkine kalmış.
  8. irem

    Ateistler hayattan nasıl zevk alıyor ?

    Almasını bilen, alır. Çok önyargılısın. Ateist olmakla pek alakası yok aslında. "Hayvan severler hayattan nasıl zevk alıyor?" gibi bi soru bu bana göre. Verdiğin örnekteki gibi, 3 hafta sonra öleceğimi bildiğimi farz edelim... Madem kısıtlı zamanım var, en iyi şekilde değerlendirmeliyim diyip hiç almadığım kadar zevk alırım belki de hayattan. Geleceğimi düşündüğüm için bazı riskleri almaktan geri duruyorum şimdi. Lakin bu demek değil ki; ilk iletinde bahsettiğin gibiyim. O iletinde, karamsarlığını döktürmüşsün resmen. Sen sadece şartlandırmışsın kendini. Başka bi sorun yok ortada.
  9. tamam, gördüm.. konuşuruz bi ara, bizim veledide getiricem :D

  10. Tamam eklendin.

  11. myspace, msn fln kullanıyosan ekle beni, bilgileri pmden atim ;)

  12. hahahah! orası kesin!! zebanilerin sıcak kanlığı dillere desten zaten, geldin mi "vay abicim nasılsın, gel bir çayımızı iç, iki de tavla atalım diyorlar" bunlar nurinin alternatifi, birde hurinin alternatifi olan sucubbuslar var onlara hiiiç girmeyelimm ;)

  13. bizimde derdimiz o zaten, cehennemin kesinlikle daha cool bir havası var. lavlar, ateşler, dumanlar yani ambiansı hayal edebiliyor musun? dünyada böyle bir yere uçak kalksa hemen biletimi ayırtırım.

  14. irem

    evrimcilere 3 soru

    Kıyasladığın bu mu? Akıl kavramı çelişkili değil, tanrı öyle. Bu yüzden birinin olduğunu düşünüyorum, diğerinin ise olamayacağını. Yargılama, yorumlama, olaylar arasında bağlantı kurma yetisidir akıl. Tanrı nedir peki?
  15. Mekan şartları hesaba katılmadığında, zebanilerin nurilere göre daha eğlenceli olacağını düşünüyorum. Daha sıcak yaratıklar sonuçta :D

×
×
  • Yeni Oluştur...