Jump to content

Diderot

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Diderot Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 18-05-1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Diderot

    AHLAK NEDİR?

    36 yaşındayım ve maalesef ahlaklı tek bir müslüman göremedim. Bir gün görürsem, bu islamiyete olan tiksintimi azaltır belki. Ey inananlar, neden o müslüman siz olmayasınız?
  2. Bu düşüncenin paranoya olduğunu sanmıyorum ama insan ister istemez böyle bir oluşuma katılanların, samimi mi, yoksa imha edilecek ateistler tespit etme düşüncesiyle mi katılacağı konusunda ciddi şüpheye kapılır heralde. (nası bi cümle kurdum yaa, alkollü oluşumdan kaynaklandı kusura bakmayın)
  3. Lafı geçmişken, ben haala bir ateist dernek kurulması taraftarıyım. Benim kimseden çekincem falan yok. Benim gibi birileri daha vardır muhakkak.
  4. Diderot

    nietzsche islam dinini severmiydi?

    Nietsche de kadınlardan nefret eder, kadınlara giderken kırbacınızı yanınıza almayı unutmayın derdi. Severdi bu yönüyle.
  5. Diderot

    Yeni Keşfedilen 19 uyumu

    Bi aralar Edip Yüksel takılıyodu foruma sanki, yanlış mı hatırlıyorum? Hatta bi arkadaşın imzası da şöyleydi çok gülmüştüm. ( Ey Edip adanada pide ye ) ( = 19 harf ) Niye taklımıyo artık Edip Yüksel?
  6. Diderot

    Allah'ın Yokluğunu Kimse İspatlayamaz!

    Sen bana allahın tanımını yap, ( kaç kilo olduğu, rengini, hacmini v.s.) yakalayıp ayaklarının dibine atmazsam noolayım.
  7. Diderot

    2012 Foton Çağı

    Geçenlerde national geographic kanalında bi belgesel seyrettim. Hayatın 2012 de biteceğine veya yeni bir devir açılacağına dair. İnkaların güneş takviminin 2012 yılında bitmesinden tutun daha bir sürü akıllı mantıklı delilleri de var. Araştırma yapmak lazım üzerine.
  8. Diderot

    Zinanın Günah olması ve saçma bir mantık..

    Bence dinler kadınları değil de erkekleri 2. sınıf, sex objesi aşağılık yaratıklar olarak görüp, örtünüp namuslarını korumakla görevlendirseydi yani roller değişmiş olsaydı eminim striptiz kulüplerinde kızlar değil erkekler striptiz yapar, erkekler fahişelik yaparlardı.
  9. Saçma başlık ve konu. Osmanlı ermenileri de katletmiş alevileri de, aleviler ermeni soykırımını desteklesin demeye çalışmışsın. Bi kere osmanlı alevilere gerçekten çok eziyet etmiş ve çok can almış bu doğru. Bu ermeni soykırımı da yapıldığını mı kanıtlıyor sence?
  10. Diderot

    Big Bang ile ilgili bir Soru

    Ne demek yerlerine düzgünce ulaşmış? Düzgünce ulaştığını nereden biliyorsun ki? Belki saha farklı bi şekilde dağılsa çok daha farklı olacaktı herşey. Belki çok daha iyi.
  11. Diderot

    Eşcinsellik İslam'da caizdir

    Anaaam, her ortamda beni bulup sulanan parlak ve ayol lu konuşan oğlancıklara bi de göbeğine kadar sakallı, yaşil sarıklı yaşlı adamlar katılacak şimdi sanırsam. Yanımda bi kadın olmadan bi yere gidemeyecekmiyim ben şimdi ya?
  12. Diderot

    Muhammed'in kizi Fatima neden torpilli?

    Bak bu açtığın konu gayetle pek bi güzel işte huri. tekrar iyi ki doğdun.
  13. Diderot

    BEN ARASTIRDIM, BULAMADIM

    Ya bu kuran da amma yuvarlak bi dille yazılmış ki her lafı her tarafa çekebiliyorsun. Zaten kuran da denildiği gibi "şüphesiz ki biz onu (kuran ı) herkesin anlayabileceği kadar apaçık bir şekilde ve arapça olarak indirdik" demesine bakarak okursak, ilkokul kompozisyon ödevi kadar bile bir değerinin olmadığını görüyoruz. İlla din büyüklerinin dediği yönlere çekmemiz lazım lafları. Yoksa bi anlam çıkmıyor zaten. Hay ben o din büyüklerini bi yakalasam zaten. Aslında ortada din falan yok, din büyüklerinin tasvirleri, yorumları, var sadece.
  14. Diderot

    BEN ARASTIRDIM, BULAMADIM

    Maymun etme lafını mecaz anlamda kullanmıştır belki canım. Ya da ahirette maymun edeceğini kastediyordur. Ohoo, milyon tane yorum çıkar şimdi. İslam alimlerinin de yaptığı bu değilmi zaten. Her kafadan başka yorum.
  15. Diderot

    Muslumanlara cok basit bir soru

    Senin zekanda birisi bu kadar basit detaylara girmemeli bence huriciğim. Zeki biri olmanın da bir sorumluluğu var. Soru gerçekten de lüzumsuz. Çok daha ciddi konular açtığını gördüm ve bu çok lüzumsuz bi detay gibi geldi bana da. Doğum gününü kutlarım ve daha nice doğum günlerini kutlarım umarım.
×
×
  • Yeni Oluştur...