Jump to content

Karadeniz

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Karadeniz Hakkında

  • Derece
    Newbie
  • Doğum Günü 04-02-1982

Contact Methods

  • MSN
    unal20@gmx.de

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Yavrum Deutschland
  1. Karadeniz

    ALLAH AKILLA BULUNUR!

    Sen bu yazidan bu sonucami ulastin?
  2. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    yok canim ne alaka, olabilir yani olamazmi her okudugun habere inaniyormusun sen? eger dogruysa aynip etmis ama sizin cikipta iste yok efendim islam dini yüzünden böyle felan gibi sacma sapan seyler söylemeniz nekadar dogru? ayaginiza cöp batsa ahada islamin yüzünden oldu diyeceksiniz nerdeyse bugün türkiye isgale ugrasa o müslüman vatan haini ilan ettikleriniz hic düsünmeden canlarini seve seve verir bundanda süpheniz olmasin.
  3. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    Allah kelimesi HZ.Agdem den beri var insanlar eski peygamberlerinden kalan Allah adini kendi putlari icin kullandilar Allah anlam olarak tek ve benzersiz ilah demektir ve bilindigi gibi 99 tane sifati vardir Alim,Cebbar,Kerim vs gibi ama Allah kelimesi ise tüm bu sifatlari icine alan bir sözcüktür. Arkadas ne malum bu fotografin sahte olmadigi sen her cikan habere inaniyormusun yoksa? ya o kadar insan malmida yere serilen bayraga tepki göstermiyecek bizki bayragimiza bagli insanlariz, yalan söylemiyorum ben müslümanim ve bayragimi belimden asagiya tutmadim bugüne kadar ve böyle birini
  4. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    bu resmi ilk defa görüyorum fake olma ihtimali olabilir ama dogruysa yapilan elbette dogru degil Allah icin ne önemi olabilirki senin bayrak yada baska birseyin üstünde namaz kilmanin? namaz kildigin yerin temiz olmasi gerekir hepsi bu.
  5. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    ben katmiyorum diyorumki her ülkenin hasas seyleri vardir ülkemizdede bunlardir begenirsin begenmessin ayri konu hadi onu gecelim bayraga dil uzatmak sence ilericilikmi oluyor cutie nin dedigi gibi, bayrak bir ülkenin namusudur ben bu konularda biraz hassasim.
  6. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    türklük senin gibilere kaldiysa yerin dibine batsin, sen rumsun bunu kendinde söylemistin bir yazinda kivirmana hic gerek yok bence hilal yerine Hac olsa kesin odana asardin türkiye de bircok rumda var bayragini seven, her üleknin kendine göre kutsallari vardir bizim icin nedir bayraktir, dindir, vatan sevgisidir ne yazikki sen bunlarin birinden bile nasibini alamamissin eger bunlar gericilikse ben gerici olmaya dünden raziyim senin gibi ilerici olmaktansa.
  7. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    cutie cok aptalsin ama isin aci olan tarafi bunun farkinda bile degilsin, sen kendini türk olarak görüyonmu hayir müslümanmisin hayir ozaman senin ne haddine bayragamiza istiklal marsina dil uzatmak bizde yunan bayragina laf atsak hosunami gider gerci biz yapmayiz, geri zekali sende.
  8. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    zamaninda o medeni dedigin kisilerin neyaptiklarini bir ögrende öyle gel seyinden laf uydurma burada medeni olmaya kimse karsi degil ama ozamanki sözde medeni dünya nin yaptiklarina bir tepkidir Akif atanin dizeleri ama senin gibilerin beyni alamaz bnunlari.
  9. Karadeniz

    İstiklal Marşı Ve Türk Ateistler

    gitte yunan bayragini eline al ozaman küstah!!
×
×
  • Yeni Oluştur...