Jump to content

AKB

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    934
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne AKB kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Sizin ulusalciliga, sosyalizme, kominizme, ateizme gelene kadar daha cok firin ekmek yemeniz lazim. Bunlar sizin harciniz konular degil.

    Sizin konulariniz; kadini doverken nelere dikkat etmek lazim, kole secerken neresine bakmak lazim, cariye seciminde dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir, hurilerin gogus olculeri nelerdir, daha cok sevap puan icin hacda hangi taslara dua ve secde etmek lazim, seytan taslarken en cok sevap hangi tasla kazanilir, namazda "allah birdir" derken parmak dobrowski yapilmali mi, zemzem suyu ile raki icsem gunah mi sevap mi, orucluyken balgam yuttum orucum bozulur mu, trafikte yan arabadaki kadina dil attim zina sayilir mi, aklimda jenifer lopezi hayal ettim abdestim bozulur mu, yanimdaki kadinin sacini gordum gunah yazilir mi vs vs vs...

    Güldüm ama katılıyorum,malesef böyle. :)

  2. Ya ne demezsiniz,nefis diyene bakın hele, sizin kitabınızdaki allahınız insansı egolarıyla kıvranıp duruyor, kin tutuyor, tehdit ediyor, beddua ediyor, kadınları muhattab almıyor ve erkeklere amade edip duruyor buda yetmiyor huri tahsiz ediyor errrrrkeklere öte tarafta, savaş taktiği veriyor, her ne kadar yanlış taktik verip dursada :) ,ganimet bölüştürüyor, yaratanın bunlarla ne işi olur? Köle ve cariye ayetleri gibi utanılası şeylerden bahsedip duruyor sürekli, allah olsa kulu kula köle eder mi? Höt diyip iki ayetle bunları kaldıracak gücümü yoktu? İçkiyi kökünden kaldıran allah insanın köle ve cariye olmasını es geçip birde kitabına yazarak meşrulaştırmış olmuyor mu? Bunlar ne peki?

    İmzandaki Atatürk imzasını kaldır bence. :)

  3. Dini değerlere hakaret suç değil mi? Tabi sizin saldırılacak bir değeriniz olmadığı için rahatsınız.

    Dini değerlere hakaret etmeden ateist olmak suç mu peki?

    Müslüman olmayan herkesi eleştiren,küfür edenler de suçlu o zaman. :)

  4. Bir ateist olarak cuma günlerinden nefret etmek için hiçbir sebep göremiyorum.

    Okulumda 5. Yılım ve bir kez bile cumaya gitmedim. İlk senemde çağıranlar falan oldu ama gitmeyince, kestiler artık çağırmayı. Bana bakışlarında falan da hiç bir değişiklik olmadı kimsenin. Ne laf ettiler, ne bu konuda tavır takındılar.

    Tabii, takiyeyi elden bırakmadığım için o da.

    Sonuçta s.kindirik bir Arap ülkesinde yaşamıyoruz, cüppeli'nin de dediği gibi bu ülkede insanlar gençken işi oldukları için, yaşlıykende çişi oldukları için camiye uğramazlar :) . Yani bu ülkede gençlerin cumaya falan gitmemesi gayet sıradan ve olağan karşılanır.

    Sözde laik bir ülkeyse burası elbette böyle karşılanacak.

  5. aptal yawsak! sen ya PKK kürtcüsüsün yada seriatin beynini yedigi budala bir dingil.

    irticayi isteyen zaten ABD. senin basbakanin ABDnin getirdigi ve döne döne kullandigi satilmis ve vatan haini bir usagi.

    . yalniz o degil, bütün islam ülkeleri ABD usagi. beyinsiz olduklari icin ABD güdümlüdür islam alemi. azicik okuyun! yesil kusak, bop nedir ögrenin.

    Gerizekalı ne başbakanı ne ak partisi ne diyon sen. :D

  6. Yanılıyorsun arkadaşım..Bu kainatın ve insanın yaratılmasının hikmeti nedir? Varlıklar nereden gelmiş ve nereye gidecektir? gibi meseleler sadece arapların meselesi değildir.

    Hem kendini hem de sevdikleri asıp, yok edecek ölüm gibi bir hakikat sadece arapların sorunu değildir.

    O yüzden kuran ayetleri ortadoğuya hitaben yazılmış ve de arapça falan var değil mi?İstediğiniz kadar çemkirin islam arap kültürüdür.Neden müslüman olanlar hemen arapça isim falan alıyor?Hani evrensel bir dindi bu islam?Evrensel bir dinse Türkçe ve Türk kültürüne uygun yaşanabilmeli.Ama yaşanabiliyor mu?Yok.Sürekli milli benlikle islam çatışma halinde.Hristiyanlık roma kültürü o yüzden o adamlarda dinle milli kimlik atışmıyor,veya uzak doğuda budizm oranın dini,o yüzden ikisini rahatça idame ettiriyorlar ve de hiç sorun çıkmıyor.Ama islam arap kültürü,o yüzden olmuyor işte bizde,olmuyor.Boşuna o iğrenç arap dinini Türklüğe yamamaya çalışmayın.Milli benliğin önünde engel teşkil eden her şey yok olmalı.

  7. İnanmayanlar kesilmemiş ki..O kadar yahudi ve hristiyan var..İslam topraklarında yaşamışlar..hangisi kesilmiş..Fakat, "fitne katilden beterdir"..Yani, İslam devletine ve dinine kasteden ve fitne çıkaran kimselerle savaşmamak da olmaz di mi..

    Elhasıl, savaş hukuku ile barış hukuku ayrıdır..Yoksa, Kur'an değil bir insanın hukukunu, hatta bir karıncanın hukukunu dahi zayi etmemiş...Şunu dinle bakalım bir gayr-i müslime nasıl davranılıyor:

    Meşhur İslam seyyahı ve tarihçisi Evliya Çelebi, Seyahatname’sinde diyor ki: "İlk İstanbul kadısı (hakimi) olan Hızır Bey Çelebi’nin huzurunda, Haşmetli Padişah Fatih ile bir Rum mimarı arasında şöyle bir muhakeme cereyan eder:

    Büyük bir abidenin inşasında kullanılacak iki mermer sütunu Fatih, bir Rum mimarına teslim eder. Mimar da, Fatih’in arzusunun hilafına olarak, bu sütunları üçer arşın kesip kısaltır. Fatih, cezaen, Rum mimarının elini kestirir. Rum mimarı da, Fatih aleyhine dava açar. Bunun üzerine mahkemeye celp edilen Büyük Padişah, baş köşeye geçmek istemiş. Birdenbire, hakimin şu ihtarıyla karşılaşmış:

    "Oturma beyim! Hasmınla mürafaa-i şer’i olacaksın; ayakta beraber dur!"

    Hızır Bey Çelebi; bu koca şanlı Padişah-ı maznuna, haksız el kestirdiği için, kendisinin de kısasa tabi olduğunu ve elinin kesileceğini bildirir.

    Fakat, mimar kısası istemediği için, Büyük Fatih, günde on altın tazminata mahkum olur ve hatta kısastan kurtulduğu için, bu tazminatı kendiliğinden yirmi altına çıkarır.

    İslam mahkemesinin adaletinin şanlı misallerinden biri olan şu misal, bize en haşmetli hükümdarlarla en aciz fertlerin huzur-u mehakimde müsavi olduğunu gösteriyor.

    Sizinle birlikte aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum.Hepiniz Arapsınız.Çok adam ölmeli bu memlekette,çok...

  8. Ateist siyaset diye bir şey mevzubahis olamaz,olursa da mutlaka sol görüşler tekelinde olur.Ve de laik olmaz.

    Umrumda değil ateist siyaset miyaset.Laiklik diye ağlıyorsanız ateizmi siyasete karıştırmayacaksınız.

    Ateist siyaset diyorsanız da laiklik diye ağlamayacaksınız.

    Sadece nurcu dinci yobazlar laikliğe aykırı davranmış olmuyor,sabah akşam kuran okuyup hatalı ayet arayan,sonra da ateist siyaset diyen bir ateist de basbaya laik değildir.

×
×
  • Yeni Oluştur...