Jump to content

fethullah ilyiç gülenin

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    109
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

fethullah ilyiç gülenin Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. +1 bunların k'sı komünizmin k'sı değil zaten..
  2. fethullah ilyiç gülenin

    Yeni CHP : Hepimiz PKK 'lıyız.

    onur öymene ben de çok değer verirdim. kaybedilmesine üzüldüm. partiye negatif anlamda yaptığı oy katkısı ile desteklediğim bir figürdü..
  3. fethullah ilyiç gülenin

    İşte O Kitap!

    demokratlığımı, özgürlükçülüğümü sorgulayanın, alaya alanın alnını karışlarım..
  4. ak partinin bunlarla ne ilgisi var? muhatap bile almaz.. sanki ak partinin rakibiymişler gibi kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. ak partinin illa bir rakibinden söz edilecekse o da chpdir.. chp geçen seçim dspye yaptığı gibi, bunlara istanbuldan 1(yazıyla bir) milletvekilliği teklif etsin, koşa koşa kabul edip girerler meclise.. tkp = türkiye kemalist partisi..
  5. ne şaşırıcam, bana ne kardeşim? isteyen gururlansın isteyen üzülsün bu benim sorunum değil, ama işin içindeki "ermeni parmağı" türkçü tayfada epey hayal kırıklığı yaratmıştır, bu kesin.. kılıçdaroğlunun "mustafa kemal" tutumuna gelince; bence kendisi atatürk(türklerin babası) kelimesinin taşıdığı mitolojik anlam ve yönü pek hazzetmediği için atatürk yerine mustafa kemali tercih ediyor.. soyadı kanunu çıktığından beri kimse ismet inönüye mustafa ismet ya da celal bayara mahmut celal demiyor. ama mustafa kemal atatürke birçok kesim bu sebepten ötürü mustafa kemal demeye devam ediyor. bir chp ba
  6. aah ah.. o muhteşem, efsanevi hatta mitolojik atatürk isminin patenti bile bir ermenideymiş.. meğer mucidi bir ermeniymiş.. bunu duyan şerefli bir türkçünün derhal depresyona girip kendini köprüden aşağı atması lazım.. tabii senin böyle bir teşebbüste bulunacağını hiç sanmıyorum..
  7. fethullah ilyiç gülenin

    Yeni CHP : Hepimiz PKK 'lıyız.

    desene mecliste pkknın oyu %5 ten %25 lere çıkacak.. böyle bir ortamda ak partiyi tercih etmek farz-ı ayndır..
  8. fethullah ilyiç gülenin

    İşte O Kitap!

    kitabı indirmedim. indirmeyi de düşünmüyorum. tüm demokrat arkadaşlara bir çağrım var: gerek bu link, gerek pdf formatındaki(dokunan_yanar.pdf) asıl meşhur linke tıkladığınızda açılan penceredeki çerçevenin sağ üst köşesinde "report abuse"(istismar bildirin) diye küçük bir yazı var. oraya tıklayp linkin kaldırılmasını gerekçesiyle talep edebilirsiniz. gerekçe olarak (mutlaka ingilizce yazın) bu yayının ergenekon terör örgütüne hizmet ettiği(bunun ingilizcesine "an ultra nationalist terrorist secret organization called ergenekon" diyebilirsiniz), islamofobi ve cemaat paranoyası yaratma amaçlı
  9. atatürk kelimesinin mucidi agop dilaçar(martayan) adında bir ermeniymiş. http://tr.wikipedia.org/wiki/Agop_dila%C3%A7ar "Mustafa Kemal'e "ATATÜRK" soyadının verilmesini T.B.M.M.ye teklif eden kişidir." paranoyaklığa fazla saplanmamak lazım..
  10. fethullah ilyiç gülenin

    YGS sınavında kopya ve formül!

    bu artvinli vatandaştan ömer çelakıla dişli bir rakip olur!
  11. fethullah ilyiç gülenin

    Yeni CHP ve Süheyl Batum gerçeği

    yazının tamamını okumadım. özetle bunun da sabetaycı olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun?
  12. fethullah ilyiç gülenin

    Bekarete önem veren erkeklere bir soru

    konu araba(binek) olunca arabı da anmamak olmaz Kütübü Sitte - Hadis No: 483 Fasıl : TEFSİR BÖLÜMÜ - ESBAB-I NÜZULE DAİR Konu : Bakara Suresi Ravi : İbnu Abbas Hz. Ömer (ra), Resulullah (sav)`a gelerek: "Ey Allah`ın Resulü mahvoldum" buyurdu. Hz. Peygamber (sav): "Niye mahvoldun ne var?" diye sorunca açıkladı:"Bu gece bineğimi ters çevirdim (arka canibinden yanaştım)." Resulullah (sav) hiçbir cevap vermedi. Cenab-ı Hakk peygamberine şu ayeti vahyetti: "Kadınlarınız sizin tarlalarınızdır. Tarlanıza istediğiniz gibi gelin." Dübüründen ve hayız halinde temastan kaçınmak şartıyla önden, arka
  13. fethullah ilyiç gülenin

    Bekarete önem veren erkeklere bir soru

    ellerinden öptüm tolon dedem, gözümsün! hepsi birbirinden güzel, tokat gibi inciler.. çağdaş laikçi yobazlar okusun da ders alsın!
  14. fethullah ilyiç gülenin

    Kemalizm'e Şapka Çıkarıyorum!

    anlaşılan mahir çayan kendini ulusalcı şoven duygulara kaptırıp bu cümleleri sarfetmiş. benzer revizyonist hezeyanlara bazen deniz gezmişte de rastlamak mümkün.. bu çıkışların devrimcilikle ilgisi yoktur, şovenizmdir.. bu konuda ibrahim kaypakkaya gibi kemalizmi yerden yere vuran gerçek devrimciler var olsa da diğerleri malesef sayıca daha fazladır. konuyla ilgili mümtazer türköne üstadın "darbe peşinde koşan bir nesil 68 kuşağı" kitabı incelenmelidir.
  15. fethullah ilyiç gülenin

    Bekarete önem veren erkeklere bir soru

    bekarete oldukça önem veren bir ateist olarak konuyla ilgili şunu söyleyebilirim: bekaretin olması ya da olmaması arasındaki fark; kapağı açılmamış ve gazı kaçmamış buzdolabındaki bir kola ile kapağı açılmış, gazı kaçmış, oda sıcaklığında tutulan, şerbete dönmüş bir kola arasındaki fark gibidir.. tabii, burada bekaretten kastım (onu da kapsamakla birlikte) hymen'den ibaret değil. top yekün bedensel ve zihinsel bir saflık ve adanmışlık.. olayı sadece zara indirgemek yanlış.. yoksa, kolanın kapağını açmadan da al eline iğneyi ve şişeyi del.. neticede kapak açılmamış olsa bile kolanın havası yi
×
×
  • Yeni Oluştur...