Jump to content

AllahsizTospaa

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AllahsizTospaa Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

1.228 profil görüntüleme
  1. AllahsizTospaa

    Tırnak Yemek

    Ben de çocukluğumdan beri tırnaklarımın kenarındaki etleri yiyorum.Ve yutuyorum.Bir ara bırakmıştım yine başladım farkında olmadan.Ama yememyi isterdim.Umarım düzelir.Sen de yiyormuşsun en azından yutma be kardeşim.
  2. AllahsizTospaa

    SAKACI MUHAMMED

    Ben bu siteye bayıldım.
  3. AllahsizTospaa

    Tanrıya inanmama Sebebiniz

    Aile kısmı aynı şekilde.İstediğimi okuyup,istediğimi de sorgulayabildim.Yetti.
  4. Görmedim.Ve sanmıyorum ki insanın aklında bir kere o 'kuşku,merak' ortaya çıktı mı saçma sapan batıl şeylere yönelsin.
  5. AllahsizTospaa

    Muhammed’i Çok Evlenmekle Suçlayan Ateistler.

    Onun anlamı 'Karıları muhammed istemediği halde ona yamamayız.Biz muhammedin güzel bulup beğendiklerini helal kıldık' dan öteye bir şey olamaz? Ne yani karılar mı meraklıydı muhammedin bilmemkaçıncı karısı olmaya?
  6. AllahsizTospaa

    Muhammed’i Çok Evlenmekle Suçlayan Ateistler.

    Ahzap 50 - Ey peygamber! Biz bilhassa sana şunları helâl kıldık: Ücretlerini vermiş olduğun eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeleri, amcalarının kızlarından, halalarının kızlarından, dayılarının kızlarından, teyzelerinin kızlarından seninle beraber hicret etmiş olanları, bir de mümin bir kadın kendini peygambere hediye ederse, peygamber nikâh etmek istediği takdirde, onu başka müminlere değil de sadece sana mahsus olmak üzere helâl kıldık. Peki neden böyle bir ayet var?Bu da mı mantıksız?Yoksa muhammed allahın helal kıldığı bu kadınları istemem
  7. AllahsizTospaa

    Vakit gazetesinin ekşi sözlük haberi :)

    Kesinlikle katılıyorum. Nedense hiç bir gazetede 'Kuran kadını aşağılıyor!' 'Kuran muhammede ayrıcalık tanıyor!!' diye haber yok.
  8. AllahsizTospaa

    Muhammed’i Çok Evlenmekle Suçlayan Ateistler.

    400 olmasın 40 olsun. Geçen televizyonda 50 karısı bilmem kaç çocuğuyla aynı evde yaşayan bir adam çıktı.Ki o zamanki dönemde,aynı evde bile yaşamasa kutsalyaratık ın dediği gibi allahtan nikahlıydı onlar,istediği an elinin(?) altındaydı.Ayrıca siz böyle birşey yoktu mu demek istedeniz şimdi,öyle demek yerine,hepsiyle cinsel ilişkiye girip girmediğini tartışıyorsunuz.Ya da eve sığıp sığamayacağını..Size bir soru sormuştum.Cinsel ilişkiye giremez diye hesaplıyorsunuz,girmedi diye normal mi oluyor onlarca,yüzlerce karı sahibi olmak?
  9. AllahsizTospaa

    Muhammed’i Çok Evlenmekle Suçlayan Ateistler.

    İkinci kez seni peygamberlerin karılarının/cariyelerinin sayısıyla yaşadıkları ömür üzerine hesaplama yapmaya çalışırken görüyorum.Ne yani? Cinsel ilişkiye girmemiş dahi olsa 400 kadın ne demek ya! Sen buna normal bir şeymiş gibi yaklaşıyorsun resmen.Nasıl bir şey bu! Tut ki 400üyle de cinsel münasebette bulunmadı, 50 sini cinsel arzuları için, 350 sini kölelik için (onu yap bunu yap) kullandı. O zaman tamamen süper bir olaya mı dönüyor bu?
  10. AllahsizTospaa

    Allah'a hodrimeydan diyorum varsa gelsin..

    Yaşanan her şeyi allah istiyor demeye getirmişsin.Bu nasıl bir YÜCE allah ki, minicik bebeklerin,çocukların tecavüzünü istiyor.Savaşları istiyor,katliamları istiyor.. Şimdi diyeceksin ki onlar insanların kabahati,vicdansızlığı..Bilim allah sayesinde ilerliyor ama sapkınlıklar insanlar yüzünden mi oluyor?
  11. AllahsizTospaa

    İslam da Kölelik ve Muhammedin Cariyeleri

    Beğendim ben de, güzel bir çalışma olmuş,tebrikler.
  12. AllahsizTospaa

    İslamdan daha saygısız din var mı?

    Sanmıyorum ya, mümkün değil böyle bir şey.İslam birinciliği kaptırmıyor.
  13. AllahsizTospaa

    Kaç kişiyi ateist/agnostik yaptık ?

    Teşekkürler abiciğim.
  14. AllahsizTospaa

    En sevmediğiniz dinler ?

    En çok nefret ettiğim din islam.Belki de çevremdekileri gördükçe,cehaleti,saçmalığı..Ve tabi Muhammed yüzünden de olabilir.
  15. AllahsizTospaa

    Kaç kişiyi ateist/agnostik yaptık ?

    2 yakın arkadaşım. Pek çok kişinin de kafasını bulandırdığıma eminim.
×
×
  • Yeni Oluştur...