Jump to content

Flendar

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Flendar kullanıcısının paylaşımları

  1. Flendar

    Din Niçin Kolayca Yok Olmaz?

    aylin'e tevbe 123: Ey iman edenler! Kafirlerden yakınınızda olanlara karşı savaşın ve onlar (savaş anında) sizde bir sertlik bulsunlar. Bilin ki, Allah sakınanlarla beraberdir. maide 33: Allah ve Resulüne karşı savaşanların ve yeryüzünde (hak) düzeni bozmaya çalışanların cezası ancak ya (acımadan) öldürülmeleri, ya asılmaları, yahut el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rüsvaylığıdır. Onlar için ahirette de büyük azap vardır.
  2. adam avatara deli kadiri alınca coştu.
  3. Flendar

    Muhammed zekimiydi yoksa cahil bir bedevimi ?

    zekanın türleri var mesela matematik zekası yoktu kuranda basit matematik işlemlerini bile yapamadığını görüyoruz ama insanları etkilemeyi başardığı için sosyal zekasının yüksek olduğunu düşünüyorum.
  4. Flendar

    Einstein ne demek istemiş olabilir?

    tanrı yanılgısı kitabının hepsini okumadım ama zaten başta olduğu için einsteinla ilgili kısmı okudum ama kitaptada bu sözünden bahsettiği halde "Bilimsiz din kör, dinsiz bilim ise topaldır" sözünü neden söylediğini anlamadım.
  5. Flendar

    Einstein ne demek istemiş olabilir?

    diyaloğun yalan olduğu bellide bence einstein'ın inançları tartışılmaya deymez çünkü adamın kafası karışık , dürüst davranmış yani o an hissettiklerini söylemiş sorulduğunda ama belli bir felsefe geliştirememiş çünkü kendi içinde çelişen ifadeleri var.
  6. Flendar

    Böyle bir tanrı olabilir mi ?

    en azından eski ahit uygulansaydı şimdi gördüğümüz etrafta dolaşan şımarık çocuklar olmazdı Yasa'nın Tekrarı(Deuteronomy) 21:18 18 "Eğer bir adamın dikbaşlı, başkaldıran, annesinin ve babasının sözünü dinlemeyen, onların sıkıdüzenine aldırmayan bir oğlu varsa, 19 annesiyle babası onu tutup kent kapısında görev yapan kent ileri gelenlerine götürecekler. 20 Onlara şöyle diyecekler: 'Oğlumuz dikbaşlı, başkaldıran bir çocuktur. Sözümüzü dinlemiyor. Savurgan ve içkicidir.' 21 Bunun üzerine kentin bütün erkekleri onu taşlayarak öldürecekler. Aranızdaki kötülüğü içinizden atacaksınız. Bütü
  7. Flendar

    Denizlerin Birbirine Karışmaması

    birleşme noktalarında az bir karışma oluyor. ama zaten yazdım ya muhammedden öncede biliniyordu tamamen karışmadıkları. kaptan cousteau'nun bu ayeti görüp müslüman olduğu iddiası var bu da yalandır.
×
×
  • Yeni Oluştur...