Jump to content

hayvanadam

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    83
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hayvanadam Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 15-07-1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.565 profil görüntüleme
  1. hayvanadam

    Sevgi

    Çevrelerini etkilemeden ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil,
  2. hayvanadam

    Sevgi

    Türkiye avrupalaşmayı kaldıramıyor ne yazık ki, çok afedersiniz orospulaşıyor* kadını da erkeği de. Duygusuz, zevk için yaşayan mongollar haline geliyorlar. Ve bu durum o kadar içler acısı ki, ilişkide duygusallık arayan birine salak gözüyle bakılıyor. Şeriat'ı da geyik olsun diye söyledim. Sistemin içler acısı halini bende biliyorum. Şeriatı görünce hemen tepki geliyor ya, onu çok seviyorum ben. * kelime cuk diye oturdu, özür dilerim daha kibar bir tabir yok.
  3. hayvanadam

    Sevgi

    Geyik yapma demiştim sana. Agnostik değilim. Sadece bana en mantıklı gelen düşünce o ve bu nedenle savunuyorum. Agnostik adamın yaşaması zor. Bak başlığa ilgi yok zaten, sevmenin içler acısı halini gösteriyor bu da.
  4. hayvanadam

    Sevgi

    Bu soruyu sormaktan bu yüzden rahatsızlık duydum işte. Çok sevmek kavramı herkese göre değişkendir. Çevremde benim kadar sevebilen kimse yok isteyenin istediği gibi yaşaması konusunu da yazmıştım; Ne yazık ki mahalle baskısı var. İnsanları saçma sapan ilişkiler yaşamaya iten bir baskı.
  5. hayvanadam

    Sevgi

    Zamanında aşk ile ilgili bir yazı yazmıştım, arşivde kaldı sanırım. Tekrar birkaç şey sormak ve değişik fikirler almak istiyorum. Önceki konuda aşkın ilişkinin içinde olamayacağını savunmuştum. Burda ise sevgi üzerine yazacağım. İlişkinin başlangıcından bahsetmek istiyorum. Erkek kıza gider, çıkma(bu da neyse) teklif eder. Ardından olumsuz bir yanıt alırsa bir başka kıza gider. Olumlu yanıt sonunda ilişki başlar, değişken olan bir zaman sonucunda alışkanlık başlar ve ayrılık yaşanır. Ben bunun nedenini anlayamıyorum. İnsanların sevmeyi denemesi yerine sevgiyi bu kadar sıradanlaştırması beni
  6. hayvanadam

    Agnostsizm hakkında

    Freddie ile tartışmak istiyorum, Muvahhid87 ile tartışmamız hodri meydan'a uymayacak sanırım. bu arada foruma pek sık giremediğim için üzgünüm, ancak tartışma başladıktan sonra daha sık gireceğim.
  7. hayvanadam

    Agnostsizm hakkında

    Ben Agnostsizmi savunacağım, Muvahhid87 Müslümanlığı ve Freddie Ateizmi. İki kişi ile tartışmak mümkünse ikisi ile tartışmak isterim. Değilse Freddie ile. Muvahhid87 ile tartışmamızın çok çabuk tıkanacağından eminim.
  8. hayvanadam

    Agnostsizm hakkında

    tartışmaya başladık, ama yanlış başlıkta. Moderatörlerin konuyu hodri meydan'a taşımasını bekleyelim
  9. hayvanadam

    Agnostsizm hakkında

    beni etkileyecek birşeyler söyle, bu sitede binlerce söz var böyle. haber de burda; http://www.haber3.com/news_detail.php?id=172018
  10. hayvanadam

    Agnostsizm hakkında

    bak başlığa, agnostsizm diyor. ateist değilim, neden ateist taklidi yapayım. senden isteğim var, beni müslüman yap
  11. hayvanadam

    Agnostsizm hakkında

    Eğer iki kişi ile tartışmak mümkünse neden olmasın. Ama ateist rolünde olmam
  12. hayvanadam

    Agnostsizm hakkında

    Moderatörlerden istirham ediyorum efendim, bize tartışma hakkı veriniz.
  13. Başlıkta belirttiğim gibi, agnostiğim ve beni inandırabilecek yada inançsız olmamı sağlayacak birini arıyorum. Sanıyorum dünyada kimse bunu başaramaz. Ama ben şansımı denemek istedim. Hodri meydan
  14. hayvanadam

    Amaçsız Yaşamak...

    bu dünyada sonsuz yaşamın cazip bir tarafı yok. bu, dünyadaki duyguların, maddelerin sınırlı olmasıyla açıklanabilir. ancak ahrette ne olup bittiği ile ilgili bir bilgimiz yok. en basitinden her 40 yılda bir kafayı resetliyor olabilirler.
  15. insan hiç bir zaman bilgisayarın özgür iradesi ile düşünmesini sağlayamaz. bu imkansızdır. gelecekte de olabileceğine ihtimal vermiyorum. hadi diyelim windows düşünsün beni kim yarattı diye. ve windows düşünsün, acaba benim yaratıcım kendi ekran kartının destekleyemediği bir oyunu çalıştırabilir mi diye. şimdiye geri postlara dönelim; "kadirimutlak bir varlıktan ancak mantıksal olarak mümkün olan şeyi yapabilmesi beklenir" sen bilgisayarsın ve yaratıcının mantığı hakkında fikir yürütüyorsun, ama bunu yapman saçma. sen yaratıcını bilmediğinden onun taşı kaldırıp kaldıramayacağına bir yo
×
×
  • Yeni Oluştur...