Jump to content

antigods

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

antigods Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Erkeklerin, kadınlara bakış açıları öyle. Orospu kadın maldır onlara göre. Erkekler öyle görmeseydi mal olmazlardı belki.bilemiyorum. üzücü bir durum
  2. Hemen üzerine alınmışsın ben isim vermedim. Kaz kafalı diyerek bana hakarette bulundun. Raporlayacağım. Bana ne kadının vücudunu satmasından? evet onun MALIDIR. Ben farklı birşey mi söyledim. Hayır. MAL diyorum bende! Farklı bir şey mi dedim??? Fahişelik güzel meslektir gibi benzer bir şey söyleyen oldu. İletisini bulup koyarım. Adminliğine güvenip insanlara hakaret etme!
  3. Ben o malum işin tanımını yaparken "kadın" kelimesi kullanmadım. Sanki erkekleri kayırmış gibi birşey yazmışım!! Algılayarak oku yorumları.Erkeğin orospusu yok mu dedik. Yaşın kaç senin?
  4. Evet o müslüman kadınlar da mal, yani orospu. Kadınların orospuluğu daha yaygın. Çünkü erkek egemen bir dünyada yaşıyoruz. Kadın ile erkek gerçekten eşit olsaydı jigololuk da yaygın olabilirdi. Fakat kadın daha çok mal yerine koyuluyor farkettiysen. Pornolar daha çok erkeklere yönelik olarak çekiliyor. Kadınların orospuluk yapması beni zaten ilgilendirmiyor ki. Mallardan bana ne! Şikayet etmeyin.
  5. plasibo ve selection Para karşılığı vücudunu satana orospu nedir. Bu forumda orospuluk savunulmuştur bazı müslüman bozması ateist kadınlar tarafından. Orospuluk yani vücunu satan mal değil de nedir? Hemen üste çıkmaya çalışmayın söylediklerim gayet açık. Kadın isterse 100 erkekle yatar önemli olan para karşılığı olmaması, istediği erkeği kendisi seçebilmesi ve mutlu olması. Böylece kadın, erkek ile eşit seviyede olur. Mal olmaz. Ayrıca her önüne gelenin koynuna giren kadın "kaşar" bunun erkek versiyonu ise "abazandır" böyle insanların kişisel değerleri yoktur. Korkulacak insandırlar. Özelli
  6. Kadının "orospu" olmasını savunanların, kadına "mal" gözüyle bakıyorlar diye şikayet etmesi saçma.
  7. antigods

    Bekarete önem veren erkeklere bir soru

    Ben bu sözlere imzamı atarım. hep anlatmaya çalıştığım budur. ama çoğu ateist kişi hep gözden kaçırır bunu. kadın önce çalışsın, birey olsun, ekonomik açıdan özgür olsun. yoksa mini etek giymek, gece dışarı çıkmak özgürlük değildir. sonuçta babaları ne derse onu yapacaklar. yani erkeğe MUHTAÇLAR. Kadın, hem aydın hem de bilgili, özgür olduktan sonra bekaret kadının kişisel tercihi olur ancak. kimsede birşey diyemez.
  8. antigods

    ROYAL WEDDING

    Pis doğulu müslümanları almasınlar aralarına iyi yapıyorlar. İngiltere'de baya doğulu var Hintli, pakistanlı falan sevmiyorum hiçbirini. Orada rahatça yaşıyorlar daha ne istiyorlarmış. beğenmiyorlarsa kendi ülkelerine vatanlarına dönsünler.
  9. antigods

    tekbirle ucubenin kafası kesildi

    Şu yazdıklarının konu ile alakası nedir? Biz burada büst falan tartışmıyoruz. Büst, yapılan kişiye benzemiyorsa yenisi yapılır. Konu bu değil. Konunun başka yerlere çekilmesine izin vermeyelim lütfen. .... Konuyu başka yerlere çekenler yavşaklık yapanlar oluyor nedense. hiç şaşırmadım.
  10. antigods

    YGS sınavında kopya ve formül!

    Bu eski bir skandal şuan gelinen noktayı iyi açıklıyor Odatv olarak Bir Bakan Halkına Tuzak Kurar mı başlığıyla verdiğimiz haberimizde Fen ve Anadolu liseleri için MEB Bakanı Nimet Çubukçunun 22 Eylül 2010 tarihinde bir talimat vererek, bir günlüğüne tercih hakkı açtığı duyurmuştuk. Bu gün içerisinde MEBin sayfasına rastlantı olarak bakan velilerin çocuklarının tercih hakkını yeniden belirlemeleri ve buna göre yapmaları hakkı doğmuştu, ama tesadüfen! Tesadüfen görenlerin bazıları, ertesi gün görmeyenlere haber verdi, ama çok geç kalınmıştı. MEB, sayfasına koyduğu tercih hakkı ilanını bir
  11. antigods

    tekbirle ucubenin kafası kesildi

    ben müslüman ateist bile diyemiyorum. ateist kelimesini kullanmaya dilim varmıyor. Daha konuşurum ama susuyorum. Karakter ve onur yoksulları oldukları gibi cahillerde.. İnsan bilgisizliğinden utanırda susar "demokrasi"nin D'sinden habersizler yazık. Yobazlardan farksızlar. Entel olmaya özendikleri için kendilerine ateist diyorlar sadece. Mahalle karısı üslubundan farksız değil yorumlar..
  12. antigods

    tekbirle ucubenin kafası kesildi

    Bundan sonra neyi beğenip neyi beğenmeyeceğimi sana soracağım. Beğenmediklerimi yok ederiz artık
  13. antigods

    tekbirle ucubenin kafası kesildi

    bunlar nü heykele kıyafet giydiren adamlar :D bundan bile tahrik oluyorlar
  14. antigods

    tekbirle ucubenin kafası kesildi

    Sana estetik gelmeyen şey bana çok estetik geldi. Bunu nasıl açıklayacaksın müslüman kardeşim. Sana zevksiz demeye hakkım yok şahsen.
  15. antigods

    tekbirle ucubenin kafası kesildi

    Diktatörlere yakışan bir davranış şekli. Ben çok beğendim o heykelleri. Ufacık bir boyutu olsa keşke odama koysam. Beğendiğim bir heykelin yıkılması hem bana hem de sanatçıya terbiyesizlik. Beğenmeyen beğenmesin diğer arkadaşın dediği gibi başbakanın evinin bahçesinde değil heykel. Diktatör ruhlu adam. heykel yıkılacaksa ortak bir karar alınır en azından. bu resmen diktatörlük.
×
×
  • Yeni Oluştur...