Jump to content

Ghayange

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    733
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Ghayange Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 04-03-1983

Profile Information

  • Location
    purple aura
  1. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    tamam nükleeri seviyorum artık . insanlığa yararım olsun değil mi .
  2. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    Boşa konuşuyoruz. nükleer atıklar zararsızmış . zati yer olarak da çok az yer kaplıyormuş. risk faktörü de sıfır. Artık evlere kadar küçük çaplı nükleer santraller kurma zamanı gelmiş. sen okuduğunu anlamıyorsun sanırım. ezbere bırbr ediyorsun. Yok onları depolayallım sonradan da yarar işimize vari. olmadı , çok birikirse ay a uydu ile yollarız bu atıkları en kötüsü değil mi ! bunun yanında o atıkların saklanmasının sebebi de gelecekteki soğuk fizyonlar olsa gerek. yoksa zati temiz . daha temizi de yolda vatana millete hayırlı olsun .
  3. Ghayange

    İsrail Ordusunda Tişört Hayvanlığı

    Senin farkın mı olacak bunlardan . Bu zihniyetle bir taşla iki kuş da sen vurmayacan mı ?
  4. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    hacı , En büyük potansiyelin olabilecek kaza olduğu söylenyor. Zati öle bir tehlike mevcut. Bu tahmini olduğundan pek kaale almıyorum Nukte.com dan "Son gerçek ise daha da çarpıcıdır. Nükleer santraller yapılırken ileride çıkacak yakıt çubuklarını muhafaza edebilecek bir havuz mutlaka yapılır. Son yıllarda bu havuzların kapasitesi 50 yıllık atık yakıtları barındırabilecek kapasitede yapılmaya başlanmıştır. Kısaca ömrü biten santral ile birlikte bu havuz ve içindeki yakıt, sadece basit bir güvenlik koruması ile yıllarca yerinde muhafaza edilebilir. Zamanı ve ihtiyacı halinde atık yakıtla
  5. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    Bunların hepsi tartışılabilinir. sadece şu anda nükleer sunuluyor. daha temiz daha uygun daha sınırsız enerjiler mevcut. Deicidenin dediği baronların işine geldiğince herşey. Konumuz zati doğaya zarar vermeden elektrik üretimi Ben bunun mümkün olduğunu , sunulan nükleerin de bu sınıfta olamayacağını söylüyorum. yok ama kapital kafa , doğayı mı sallar . o bencildir astur gibi .
  6. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    bunun ilkelcilikle alakası yok .
  7. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    ozamanan kalkıp diyecekler ki ihtiyacımız olan enerjiye ulaşmamız için doğaya zarar da vermeliyiz. alternatif enerjiler alteratif olarak kalacaktır. nedeni ise enerji baronlarının (buna nükleer de dahil ) idareyi ele almasıdır.
  8. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    nükleer artıklar tamamen yok ediliyor mu diyor ? sadece yan sanayii oluşturuyorlar bunlarla
  9. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    Deicide , hiçbir teknoloji yerinde saymıyor. haliyle nikleer in de saymaması normal. ama bunun daha temiz ve daha ucuz hale dönmesi de pek de olası değil. bunu bir piyasası yok mu ? bundan geçinen şirketler , kurumlar yok mu ? eee haliyle birileri de senin iddia ettiğin ekolojistler gibi para yemeleri olası değil mi ? Dediğin gibi petrol lobisi var da nükleer lobisi yok mu ? Bu arada bu ikisi birbirinin alternatifi değildir ! . Bunu böyle göstermeye nasıl çalışırsın buna da anlam veremiyorum.iyi bari arabara nükleer enerji ile çalışsın , tarım da nükleer e geçsin oldu olacak . hiç bir zaman an
  10. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    koyduğum linkte var . her ne kadar nükleer ile nükleer i kırdıklarını iddia etseler de , nükleer atıklar birikmekte. Greenpeacecilere uyuz oluyorsun diye nkleer i sevmek de anlamsız kaçıyor biraz.(gerçi bende pek sevmem onları orası ayrı konu) .Sonuçta sadece onlar yok . zati santral kaynaklı bir kazayı konuya bile almıyorum. dayanaksız konuşan sensin.
  11. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    Nükleer enerji kaç sene öncenin teknolojisi çok merak ediyorum. Bu temiz bir enerji değildir denmesi neden bu kadar rahatsız ediyor sizleri. Yapılırken çevrecilere mi soruyorlar . çatır çutur yapıyorlar. sonra milleti de gaza getirip bunlar zati bi baltaya sap olamamış herifler , her küfrü hakederler e getiriliyor. neyden usandı anlamadım gitti. Sokağa çık herkez nükleer isteruk , daha ucuz isteruk diye bağırıyor. iki köşe yazısı , 3 site , 4 eylemden mi ! neyse işte siz baltaya sap oluyorsunuz. sonra o balta da birilerinin ve doğanın kafasına iniyor.
  12. Ghayange

    Doğaya zarar vermeden elektirik üretimi

    http://www.ekolojistler.org/yok-olmuyor-sa...aysen-eren.html
  13. Ghayange

    Hangi Web Tarayıcısını Kullanıyorsunuz?

    . hazır windows çöküşken gene bi linux denemesi yapayım
  14. Ghayange

    Muhammed'in Sonsuz Merhameti.

    ilahi muhammed !
  15. Ghayange

    Deliriyoruz

    3-5 zibidi
×
×
  • Yeni Oluştur...