Jump to content

Between You and Me

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Between You and Me kullanıcısının paylaşımları

  1. Between You and Me

    YGS sınavında kopya ve formül!

    Taraf, zaman, fem dersaneleri, ösym, cumhurbaşkanı, bakanlar niye hep aynısınız be? Niye? Bu ülkenin gençleri kendine güvense çalışıp yapabileceğini bilse kötümü? Her işin cılkını çıkarttınız. polislik sınavı kpss şimdi bu. caminize dönün.
  2. Between You and Me

    YGS sınavında kopya ve formül!

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22893083 20 kitaptan çıkan sadece 5 ayrı şık dizilimi. 1.700.000 kitap yalan, kocaman yalan. Şıklar karıştırılmamış kaydırılmış. 120 değişik sıralama yapmaya bile üşenmişler. Sorunun yeri değiştiği halde!!!! cevap dizilimi aynı işte, 5 tane. 5 değişik kitap var.
  3. Between You and Me

    BİG BANG'İN FİZİĞİ

    Bu video neyi gösteriyor?
  4. Between You and Me

    YGS sınavında kopya ve formül!

    Soruların yerinin değiştiğini hesaba katarsan tabiki mümkün. Kopyanın özelliğine göre ise sadece 120 kitapçık var ama. Soruların yerinin değişmesi cevap şıklarının dizilim sayısını değiştirmiyor çünkü. Bu hile cevap şıkları üzerinden yapılıyor. Soruların yerinin değişmesi birbrinden kopya çekmeyi önlemek için. Müfettiş ve savcının inceleyeceği kitapçık sayısı 120 kitapçıktan fazla olamaz. Soruların sıralanış şeklindeki değişikliğin hilenin uygulanacağı uzayı değiştirmediği ortada. Böyle bir yöntemin uygulanmasının nedenini daha iyi açıklıyor bu.
  5. Between You and Me

    YGS sınavında kopya ve formül!

    Kocaman yalan bence. 5 şıklı bir sorunun cevapları 5!=5.4.3.2.1=120 değişik şekilde sıralanabilir. 120 farklı kitapçık basılabilir. Değişik kitaplardan alınan soruların cevap dizilimleri basit bir kaydırma ile kitapçık üretildiğini gösteriyor. Daha az yani. 120 değişik soru kitapçığı bassalar bile 1.700.000/120=14167 yapar. 14 bin öğrenciye aynı tür kitap gelmiş olmak zorunda. Kişiye özel kitap basıyoruz diyerek milleti uyutuyorlar. Müfettiş ve savcı hepsini inceleyemez diye uyutacak kandırıkçılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...