Jump to content

Justice

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Justice Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Gerçek hayatta ateist olan arkadaşlar çevrenizdeki müslümanlara nasıl davranırsınız? Onlarla dalga geçer misiniz? Konuşur musunuz, muhabbet eder misiniz? Aynı soru müslümanlar için de geçerli. Siz nasıl davranırsınız ateist olduğunu bildiğiniz birine? Lütfen kendizle ilgili cevap verin. Müslümanlar veya ateistler şöyle davranır (olumlu-olumsuz), onlar şöyledir gibi yanıtlamazsanız sevinirim.
  2. Justice

    Tanışma Başlığı

    18 İstanbul Öğrenci Bir şeye inanmıyorum. Bekar
  3. Justice

    Interrail

    Interrail ile avrupaya giden var mı? Varsa nerelere gittiniz? Deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.
  4. Bilim 13-14 ya da kaçsa işte milyar yıl önce olan olayları nasıl tahmin ediyor veya biliyor? Bunların kesin doğruluğu var mıdır yoksa sadece tahmin midir?
  5. Justice

    Allah her şeyi yapabilir mi?

    Ben vermez diyorum. Verecek gücü var ama vermez, vermek istemez vb. değil. Sadece vermez.
  6. Justice

    Ateist arkadaşlara birkaç soru.#1

    Arkadaşlar 2. soruda ben evrim teorisini tam bilmediğimden dolayı öyle sormuştum. Kusura bakmayın. Sizi rencide edicek bir şey söylemek istemedim. Sadece öğrenmek amaçlıydı. Yanlış anlaşılmak istemem. 1. soru da sadece meraktandı. Altında başka bir neden aranmasın lütfen. Bir de Müslümanlar arkadaşlar ile ateist arkadaşlar polemiğe girmesinler. Forumda çok gördüğüm bir şey. Ben sadece sorularıma yanıt arıyorum. Ayrıca sorularıma vakit ayırıp cevaplayanlara da teşekkür ederim.
  7. Justice

    Ateist arkadaşlara birkaç soru.#1

    "Yanlış anlaşılmamak için yazmıştım" olacak. Yanlış yazdım. Gördüğüm kadarıyla forumda niyeti olan ateist, müslüman farketmiyor birbirini aşağılayan çok kişi var.
  8. Justice

    Ateist arkadaşlara birkaç soru.#1

    Hiçbir şekilde ateistleri aşağılamak gibi bir niyetim yoktur. Bu kısmı yanlış anlaşılmamak için yazmıştım.
  9. Justice

    Ateist arkadaşlara birkaç soru.#1

    Tamam. Teşekkürler.
  10. Justice

    Ateist arkadaşlara birkaç soru.#1

    Darwin'in iddiasi, insanin ve günümüz maymunlarinin primat ailesinin üyeleri oldugu ve ortak bir atadan geldikleridir. Ayrica ona bakilirsa, Darwin'e göre tüm hayvanlar ve hatta tüm canlilar ortak bir atadan türemislerdir. Doğru mudur?
  11. 1 - Ateist arkadaşların nüfus cüzdanlarında "DİNİ" kısmında ne yazıyor? 2 - Ateistler insan ırkının maymunlardan geldiğine mi inanıyor? Hiçbir şekilde ateistleri aşağılamak gibi bir niyetim yoktur. Sadece sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...