Jump to content

GÖKTÜRK

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    179
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

GÖKTÜRK Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Türkçülükte ilk hareketi 3 Mayıs 1944 Çarşamba günü, Ankara'daki birkaç bin meçhul Türk genci yaptı. Bu bakımdan Türkçülük tarihinde onların hususi bir şerefi vardır Bundan sonra 3 Mayıs Türkçülerin günüdür. Ona bir bayram diyemiyeceğiz.Çünkü yıllarla süren büyük ızdırabımız o gün başlamıştır. Ona bir matem demek de kabil değildir. Çünkü bunca sıkıntıların arasında bize büyük bir imtihan vermek, yürekliyle yüreksizi er meydanında denemek, yahşı ile yamanı ayırmak fırsatını vermiştir. O güne kadar tehlikelerden gafil bir çocuk toyluğu ile yürüyen Türkçülük 3 Mayıs'ta gafletten ayrılmış, mask
  2. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    konumuza dönelim ok, ama sen hala şu saçmalığı açıklamadın hem hakaret ediyosun subyancı diyosun hemde efendimiz diyosun. bu nasıl bır sapkınlık.?
  3. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    Türkçülük sevdasında evet önderimizdir. vatanı ve milleti sevme konusunda önderimizdir. evet ayrıldığımız nokta ise biz ırkçı değiliz, bizden başkasına da yaşam hakkı tanırız. atsız felsefesinin bize uyanını alır, uymayanını terk ederiz. bu mu sorun? ayrıca hiçbir ideolajıye de kayıtsız bağlı değiliz, atsızdan biraz, nazızımden bıraz, bıraz kemalızım, belkı bıraz darvınızım. biz böyleyız.
  4. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    sexsi vatandaş neoldu , anlamadım kıben hem adama subyancı de hemde efendımız de ? dalgamı geçiyosun yoksa yenımı ateist oldun?
  5. GÖKTÜRK

    kitapların yalan olduğunun kanıtı

    yok dostum senle anlaşamıcaz. kronolojık bakarsan davut, musa isa muhammed hep din getirmiştir, insanlar bır öncekını dejenere ettiği için. zaten isanın muhammed den önce din getirdiğini bılıyosan din yoktu diyemessın. ademın çocuklarına öğrettiği de dindi, nuh un da anlattığı dındı, ibrahımın de dindi. al sana kronolojı al sana bılınen ilk insan dan ıtıbaren dın. ayrıca adem zamanından kalma yazı-resim bulunmuşmudur, bulunamamışsa neden bulunamamıştır yada bılımın suan ulastığı verıler ne kadar guncel yada reeldır. yarın yazının tarıhı ıle ılgılı bılınen tum gerçeklerın bır anda yenı bır ç
  6. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    bi kucak teşekkur dostum.
  7. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    aynen katılıyorum dostum sana ağzın bnal yesin. bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Türk ırkçılığıda doğru değil, müslüman olucaz diye araplaşmakta doğru değil. arapları sevmem evet, ama peygamberin de arap olması nedeni ile dini reddedecek değilim.
  8. GÖKTÜRK

    kitapların yalan olduğunun kanıtı

    kanıt getir? lafla olmuyo işte o işler, elle tutulacak kanıt lazım?
  9. GÖKTÜRK

    kitapların yalan olduğunun kanıtı

    bunların sonradan bulunduğunu nerden bılıyosunkı?
  10. GÖKTÜRK

    Cumhuriyet Gazetesine Saldırı

    bu işelr karışık, iktidar işini çok iyi biliyor, filim üstünde filim oynatıyor.
  11. GÖKTÜRK

    Tv izlerken..

    puthane dediğiniz kabenın hz.İbrahim tarafından ibadethane olarak yapıldığı malumdur ama..
  12. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    ırkçılık ve milliyetçilik ayrı demiştim size. atsızı savunurum, çünkü türkeş gibi siyaset ugruna çizgisini ve politikasını satmamış, değiştirmemiştir. atsızıcı değilimdir, çünkü ırkların birbirinden üstünlüğü olduğuna inanmam. öyle olsa idi arap olarak doğan bebeğin bir TÜRK bebeğe karşı 1-0 önde yada geride hayata başlaması saçmadır. atsızın savunulacak ve eleştirilecek yanları mevcuttur, dikkat çekmek lazım ki biz MÜSLÜMAN TÜRK ler atıyorum nurculara filan benzemeyız, kayıtsız sartsız bır ideolajıye bağlı değiliz. kendi gerçeklerimiz vardır.
  13. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    aksine bağdaşıyor bence . nedenmi, çünkü ikiside birlik mesajı taşır. ortak özelliği olan insanların birliğinden bahsediyor. bu hem fenerbahçeli, hemde akp li olan gençler derneği gibi bişey.(ALLAH korusun). ırkçılık ve milliyetçilik farklı tabı.
  14. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    önemli olan yaratıcının varlığına inanmak tır bence, sen ALLAH de ben TANRI diyeyim murtimuroda YEHOVA desin? fark ne sence?
  15. GÖKTÜRK

    Istanbul'un fethi

    efendimiz demişsin ya o açıdan.
×
×
  • Yeni Oluştur...