Jump to content

yfln

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    696
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

yfln Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.588 profil görüntüleme
  1. yfln

    Hz.sav

    Sevgili barisarock, buna homojen değil de monoton desek daha doğru olur bence. Bu arada, cübbeli forum sakinlerini imana davet etmeye devam ediyor, bu konuda değişen birşey olmamış en azından
  2. yfln

    Hz.sav

    Astur, I love you (duy da inanma). Birileri anlatırlarsa dinleriz, ama gerçekten üzüldüm. Sevdiğim bir platformdu.
  3. yfln

    Hz.sav

    Astur, dehşete kapıldım. Nedir bu durum? Ateistforum'dan bahsediyoruz. Senden nefret ederim ama forumun bu halini görünce seni bile sevmeye başladım. Gerçekten inanamadım. Ne oldu?
  4. yfln

    Hz.sav

    astur tanınmaz mı Seninle az tartışmadık. Liberal seni.
  5. yfln

    Hz.sav

    xislam buradaymış, öğrendik
  6. yfln

    Hz.sav

    Arkadaşlar, siteye çok uzun zamandır bağlanmadım. Kim var, kim yok bilmiyorum, böyle bir başlık açayım bakalım ne olacak dedim. Eskilere sevgiler, yenileri gözlerinden öptüm. Belki beni hatırlarsınız.
  7. yfln

    Allah benimle el sıkıştı, parmakları soğuktu..

    Ayetler müteşabih, hadisler müteşabih, ohh ne güzel. İstediğin yere çek. Başka türlü de bu rezillik temizlenmez zaten.
  8. yfln

    Muhammed ve Karıları Arasındaki Adaleti

    Emeviler mi, Abbasiler mi, Yahudiler mi, Hristiyanlar mı bilemiyoruz ama birileri şu Muhammed'e (her kimse) acayip gıcıklarmış, adamı rezil rüsva etmek için her şeyi yapmışlar.
  9. yfln

    İslam'la İlgili Doğru Bir İddia Arıyorum.

    Hacı, Bana ne 11 Eylülden. Ben 12 Eylül'e bakıyorum. Ülkemin anasını bellemiş 12 Eylül 1980. Sen halâ ABD denen masonik dandik ülkenin kendi düzenlediği saldırıdan bahsedip El Kaide hikayelerini anlatıyorsun. Anlatacak bir şeyin varsa anlat da, benim 5 sene önce yazdığım şeyleri bir matahmış gibi savunup durma. İslam hRistiyanlıktan mı doğmuş, yahudilikten mi doğmuş, halâ bu noktadasın. Kolay gelsin sana.
  10. yfln

    İslam'la İlgili Doğru Bir İddia Arıyorum.

    Hacı, İlslamla ilgili doğru bir iddia arıyorsun. İddiaya gerek yok, ben sana bir gerçekten bahsedeyim, islam şu anda bizim ülkemiz başta olmak üzere dünyanın anasını yelliyor. Mesajları silin, cart, curt ama gerçek bu. Hadi sana iyi günler, ne de olsa ABD'den ahkâm kesmek kolay. Bunun değişmesini istiyorsan git o beyaz saray denen mabedi yok et. Yapamıyorsan da sus.
  11. yfln

    İslam Komplosu

    Sevgili hacı, Dünya tarihinin tamamı komplo zaten. Millet'in can derdinde olduğu dönemde katolikler oturmuşlar kendi işlerine geldiği gibi bir dünya tarihi yazmışlar, ahan da budur diye millete kakalamışlar. Isaac Newton daha o dönemde bunu fark etmiş, adama etmedikleri kalmamış Muhammed de yaşamıştır, İbn İshak da yaşamıştır, İbn Hişam da yaşamıştır, hatta İskenderiye kütüphanesi de 3 kez yakılmıştır, elbette yerseniz.
  12. yfln

    İslam'la İlgili Doğru Bir İddia Arıyorum.

    Sevgili hacı, güzel cevap vermişsin. Gerçekten, güzel, bunu beklemiyordum. Bırak benim nick böyle kalsın
  13. yfln

    İslam'la İlgili Doğru Bir İddia Arıyorum.

    Sevgili hacı, Bırak bu işleri. İslam tarihi İbn İshak'la başlamıştır. O da yahudi atalarından aldığı bilgilerle siyerleri falan yazmıştır. Takma bu işleri kafaya, islam tarihi budur. Adamlar buna inanmak istiyorlar, bırak inansınlar İmam Malik zamanında durumu görüp muhalefet şerhi koymuş ama dinleyen kim? Ben Maliki olmayı düşünüyorum, ne dersin?
  14. yfln

    İslam'la İlgili Doğru Bir İddia Arıyorum.

    Aisto, sevdim seni.
  15. yfln

    İslam'la İlgili Doğru Bir İddia Arıyorum.

    Beni anlayan birilerinin var olduğuna sevindim
×
×
  • Yeni Oluştur...