Jump to content

signature

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

signature Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. signature

    Din olgusu bütünüyle ortadan kalktığında...

    buları çizen hayal mi? yoksa başka bir hayal mi?
  2. Din olgusunun insanlar üzerindeki baskın etkileri aşikar, anlam verilemeyen, bilimsel bir açıklama getirilmemiş, doğa üstü diye nitelendirilen herşeyi din ile bağdaştıranların sayısı, bağdaştırmayanlardan daha çok. Her gün yeni bir örneğini görüyoruz, bu olgu zaman zaman insan hakları çerçevesinde kişileri suç işlemeye de teşvik ediyor, bakış açısına göre suçtan uzak da tutabiliyor. Din ile ilgili doğru, yanlış, anlamlı, anlamsız, gerekli, gereksiz tüm yönlendirmeler çevre ve yaşam tarzıda buna eklendiğinde ciddi kişilik bozukluklarına neden olabiliyor. Zarar verebiliyor. Yaşamı doğrudan etkil
  3. Başlık bir soru ve başlık ile ilgili bir kaç soru daha var aklımda, burada cevaplanmasını dilerim. Teşekkür ederim. * Bu tür bir birleşmede ortaya cıkacak canlı (belkide bu mümkün değil, fakat eğer mümkünse) biyoloji ve zeka anlamında maymundan daha gelişkin, insandan daha az gelişkin mi olur? Yoksa ortaya bir hilkat garibesi mi çıkar? * Bu tür bir birleşmede ortaya çıkacak canlı evrimsel olarak insan ve maymunun tam ortasında mı yer alır?
  4. sevgili HACI, size saygı duyuyoruz, ışığımız olmaya devam edin. teşekkürler.

  5. Herkese merhaba. Merak ettiğim konu kartanelerinin hepsi neden altıgendir ve neden herbirinin şekli birbirinden farklıdır. Bu konuda bilgisi olan biri, bunu benimle paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...