Jump to content

ad hominem

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    5.604
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ad hominem Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

11.240 profil görüntüleme
  1. ad hominem

    Popülizm ve Marksizm !

    Maksizm bir dindir. Tabular ve dogmalarla dolu, ateizm boşluğunda boğulan kitleleri ''kontrollü muhalefet'' olarak toplamak için kullanılan bir araçtır. Marksizm ateist liboşların afyonudur. Popülizm halkçılıktır.
  2. ad hominem

    Theresa May: “Bu şeytani ideoloji İslam değil”

    Theresa May, diğer bütün avrupa liderleri gibi önemsiz bir kukla sadece. Söylediklerinin ardında anlam aramak boş. Avrupada her terör saldırısı sonrası ilk duyduğumuz şey ''islam barış dinidir'' gibisinden islamı ve müslümanları kurtarma çabasıdır. Müslümanlar neden avrupa için bu kadar önemli? Ne faydaları var? Hiçbir faydaları yok, hiçbir katkıları yok. Sadece zararlar, ve evrupa da ki yöneticiler bunun farkında. Avrupa ölüyor. Öldürlüyor. Türk ateistleri dünyanın geri kalanından çok kopuk. ''batı bize cephe almış, batının hain planları sadece güzel ülkemizi
  3. ad hominem

    Öldükten sonra ne olacak

    Sen daha önce çok öldün galiba baya tecrübelisin iyi biliyorsun olanları. Hafta da kaç kez ölüyorsun? Sağlığa bir zararı var mı?
  4. ad hominem

    Ateistlerin Kaçırdığı Büyük Ders

    Hayat veren tüm tıp ve teknoloji batıdan hayat alan tüm terör ve uyuşturucu ortadoğudan geliyor. Senin dediğine göre medeniyet hep gavurdan geliyor. Şu kainatı yoketmek için çalışanlara bir örnek verebilirmisin?
  5. ad hominem

    CHP,CIA'ya mı hizmet ediyor?

    CHP zaten hep sola yaranmaya çalıştığı için kaybetti. Çünkü sol herzaman kaybetmeye mahkum. Kaybedenle iş birliği yaparsan, kaybedersin. Ayrıca CHP özünde sağ partidir. -Geri dönmesi gereken çizgi de sağcı bir çizgidir. İslamcı akp den farklı bir sağcılık. Şu an ki chp gerçekten boş ve osuruktan bir parti olarak sadece mecliste birkaç koltuk doldurma işiyle meşgul. Bu parti bir anda kapatılsa kesinlikle kimse eksikliğini bile hissetmez. Her seçimde laiklerin oylarını toplayarak çöpe atmaya devam ettiği sürece de böyle kalacaktır. Tüm laik-atatürkçü vs seçmenlerin CHp yi desteklemeyi d
  6. ad hominem

    Darbe Konusunda Hacı'dan Yeni Bir Kuram....

    Tayyip birilerini düşman ilan ederek göz boyamak istese ilk önce laik kesimi yani atatürkçüleri hedef alırdı. Eğer darbe Atatürkçüler tarafından yapılmış olsaydı, bu islamcı hükümetin daha çok işine gelmez miydi? Bunu saklamak yerine 7/24 ''atatürkçüler canavardır bu millete silah doğrulttular'' diyerek atatürkçülüğü tamamen bitiecek son darbeyi vuramazmıydı? Şimdi bir de balyoz ve ergenekonda yargılanan eski askerler hükümetin propaganda borusu olan ATV de her akşam çıkıp ''biz zamanında uyardık AKP dinlemedi'' tarzında konuşuyorlar. Bunlara neden müsade ediyor? Darbenin Atat
  7. ad hominem

    Türk Toplumunun Zeka Düzeyi.

    Daha kötüsü de var (çünkü hep daha kötüsüne bakarak avunuruz) Etiyopya nın yüzücü diğe gönderdiği adam şişmanlığından ''balina'' olarak adlandırıldı, ve en kötü yüzücü oldu bu olimpiyatlarda. Adam Kendi ülkesinde yüzme fedarasyonun oğluymuş. Salaklar sandı ki adam kayırma kendi ülkerinde olduğu gibi heryerde işe yarıyor. http://ftw.usatoday.com/2016/08/olympics-rio-ethiopia-robel-kiros-habte-swimming
  8. ad hominem

    Türk Toplumunun Zeka Düzeyi.

    Zeka testinin doğruluğuna ihtiyacıız yok. Zeka testine hiç ihtiyacımız yok. Sonuçlara bakarak yetirence şey anlayabiliriz. Evet bazı milletler diğerlerinden üstündür, evet bazı milletler geridir ve eksiktir. Buna ''ırkçılık'' demek gerçeğin üstünü örtmeye yetmez. Bilimde, refahta, özgürlüklerde, sanatta vs vs kim SONUÇ OLARAK üste çıkmış ise, onlar ulusal kalitede diğerlerinden üstündür diyebilirz. IQ testi olmasa da deriz. ''yov benim ne forkum var alaman gavurundan ben eskik miyem'' diye soran adam bi kendi yaptığın arabaya bak bir de Mercedes 'e bak diyecem ama bir araba b
  9. Hristiyanım desen yeterliydi konu dışına çıkarak bu kadar çok şey yazmana gerek yoktu.
  10. ad hominem

    öldükten sonra dirilme gururuma yediremiyorum

    Delilik çoğunluktan farklı düşünmek va davranmaktır zaten. Çoğunluk ne yaparsa o doğru olarak kabul edildiği için senin gibi sivrilen herkes deli olarak belirecektir. Bence düşüncelrini ve inançlarını biraz kendine saklamya çalış. Anlamayacak insanalra anlatmaya çalışma.
  11. ad hominem

    Ateistlere bir soru

    Hee demedim ki öyle bişey. 'ben tuvalete gidecem' dediğimde tuvalete gitmenin önemli ve anlamlı olduğunu vurgulamış oluyorum. Ne yapacağımı söylüyorum sadece. Biraz sakinleş, her kelimeden dalga malzemesi çıkarmak için fazla zorlayarak kendin gülüç duruma düşüyorsun. Şimdi de bebe gibi ''ahha tuvalet dedi ahaha'' başlama. Çok kasıyorsun, rahat biraz. Sen de aynı bu habeciyi görüyorum.:
  12. Sağol grafik için çok aydınlatıcı oldu. Artık o kadar da zor değil. İşte bu sorunsal. O zaman buna ''din'' demeyeceksin, başka bir isim bulman lazım. Ve açıkca tanımlaman gerek. DOĞRU olan NE? Belliki senin kendine özgü bir dinin var, biz bilmiyoruz anlamıyoruz. Herkes kenince bir inanç geliştirebilir ama kişisel inançlar gerçekliğe etki etmez.
  13. ad hominem

    Ateistlere bir soru

    Evet brutal benim hayatım seninkinden daha anlamlı. Ama aynı zamanda da herşey anlamsız ve boş. Nasıl işime geliyorsa öyle, çünkü zaten herşey anlamsız ve boş. Şİmdi çelişkide olduğumu söylerek çelişkisizliğin daha anlamlı ve önemli olduğunu filan söyleme bana. Çelişkisizlik te anlamsız ve boş.
  14. Senin verdiğin örnekte biliç ne? TV mi yayın mı? TV bozuk ise yayın varolsa da o TV için yayın bitmiştir. Bilinç kapandıktan sonra uyaranlar yokolmayacaktır, ışık ses yokolmayacaktır ama onları algılayacak ve yorumlaycak bir bilinç olmayacağı için yayın bitmiştir. NDE hikayeleri halüsünasyonlarla dolu abartılı saçmalıklardır. Tam olarak ölüp geri dönen bir beyin yoktur. Ölüme yaklaşmış olmak, öte dünyaya gidip gelindiği manasına gelmez. Ölüm kavramı zaten beyinin ölümü demektir, bu insanların beyinleri ölmemiş ki, ölü beyindeki bilinçten bahsedebilelim.
  15. Bak kolaylaştırmak için üşenmedem kümeler çizdim sana. ''dinler'' kümesi çoğul oldğu içüün ''din'' kümesini kapsar.
×
×
  • Yeni Oluştur...