Jump to content

Selahattin

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    71
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Selahattin Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Resmi tarihin dışında Cegerxwin'in Kürt tarihi, David McDowall'ın Kürt tarihi, Şerefxane Bedlisinin Şerefnamesi Gülcan Bahtiyar'ın Gutileri, Mahrdad Izady'in Kürtleri, Bazil Nikitin'in Kürt tarihi, Etem Xemgîn'in İslamiyete Kadar Kürdistan Tarihi.. Cemşid Bender'in Kürt Tarihi ve Uygarlığı vs vvs.. gibi kaynaklara bak..
  2. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Kuyruğundan tutulmuş bir tavuk gibi çırpınıyorsun.. Çocuğum seni öyle bir dumura uğratmışım ki bana cevap olarak benim cümlelerimi anca kullanıyorsun, yoksa celladına hayranlık mı duymaya başladın. Seni Stocholm sendromuna sokmuşsan ne mutlu bana.. Durmadan soyum sopum belli diyerek gen hartanı kamuflaj edemezsin. Senin şifreni daha ilk sayfalarda çözdüm. Şimdi de senin ruhuna girip virüslerini tek tek ayıklayacağım. Önceki sahiplerinden miras kalma fare modundan seni kurtarıp yakanda bir amonyak çiçeğiyle insan arasına sokacağım ama uyum için ilk günlerde sana tasma takmam şart; sonra da
  3. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    O konuyla ilgili başlık açılmıştı zaten..
  4. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Her çeşit şiddeti kınıyorum. şiddetin sağı solu olmaz. Şiddet insanlığın zehiridir. Bu zehir yok olmalı..
  5. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Sen önce ilk iletine bir bak da ezik ırkçılığını gör. Hem bana ne diyorsun hem onun bunun ırkını dilinden düşürmüyorsun ırkçı. Bir çocuğun üzerine 2 saatte 500 mermi atılıyorsa ve bunu kamuflaj için sendeniz yırtınıyorsan sana söyleyeceğim tek şey boş boş konuşma..
  6. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Hani Bozacın ın şahidi şıracı derler ya senin de şahidin Tahtacı olmuş. Osmanlı bunu hep yapar hatta Cumhuriyet Türkiyesi de yapmıştır. Şeyh Said isyanında Tunceli alevileri kullanılıp sünni Kürtlerin evlerri yağmalanmış. Seyid Rıza olayında da Dbakırlı Kürtler kullandırılıp oralar yağmalanmış Tabi burda taşı atan değil attıran suçlu..
  7. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Sen Haritada Anadolu'nun yerini biliyor musun.. Hiç sanmam..
  8. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Teşhisim çok oturdu değil mi? Ruhundaki aşağılık kompleksini kusarken bile kendi hayat gerçekliğinden bir şeyler sunuyorsun mesela bir sahibinin olduğunu. Zaten sahibin olmasaydı şaşardım. Hayat bana şunu öğretti “Biri karşınıza geçip ırkının asil olduğunu söylüyorsa bilin ki ezikliğini kamuflaj etmeye çalışıyor.” Benim kitabımda asil ırk yoktur kardeş sadece insanlık vardır, asil insan vardır. Seni haraca bağlayan, beyaz kadınını pazarlayan adamdan hesap soramıyorsan Sen insan değilsin olsan olsan domuz olursun(belki domuza haksızlık ediyorumdur). Bu nasıl asillik ki yolunu kesene haraç vermi
  9. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Kafaya bak kafaya! Bu yüzden mi otoritenin kulusunuz bu yüzden gocuklu celeb kaldırınca sopasını salhanenin yolunu tutarsınız. Bu yüzden offshorlarla bankalar boşaltılır gıkınız çıkmaz. Körfez depreminde onbinler ölür çürük banaları yapan müteahitler, mühendisler cezalabdırılımaz gıkınız çıkmaz.. Bre koyun Bugun ona dur demeyen yarın sana dur demeden ateş açar..
  10. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Sen ne demişsin kardeş! Önce beni eleştirmişsin sonra da benim anlatmak istediğim şeyleri söylemişsin.. Her haber sitesi farklı açıdan bu habere bakıyorsa demek ki piskolojik harb taktiği uyguluyorlar. Olay basit. Ölenin abisi tvye çıkıp "dur demeden ateş açtılar ve kardeşimi öldürdüler. Ben de kuru sıkı tabancayla ateş açtım." Cezasız mı kalsın? Bir hata varsa üzerine gisdilmesin mi.. İyi o zaman herkes herkesi ihbar etsin terörist diye jandarma da pusu kursun öldürsün mü?
  11. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Hah! Eline sağlık kendi genetik şifreni bir güzel ortaya çıkarmışsın. Kendi Gen harinanın en inceliklerini bizlere paylaşmışsın.. Zaten yukarda senin gibi çöplüklerin genetik şifresinden bahsetmiştim ama ayrıntıya girmemiştim, Sağolasın sen ayrıntıya girip en keşfedilmedik yanlarını bile büyük bir cesaretle bizlerle paylaşmışsın. Keşke her ırkşı senin gibi açık yüreklilikle kendi hal tercümesini yapsa.
  12. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Boş boş konuşma tıfıl.. Kim sus pus olmuş. Terör olaylarını en katı biçimde kınamışımdır.. Konunun amacını bile kavramadan yazıları üzerine oturduğun organdan okursan böyle olur. Benim amacım bu tip olayların üzerine gidilmeden düzeltilmez.. Pimi çekilmiş el bombasını askerlerin eline verip ölümlerine sebep olan teğmeni Taraaf gazetesi gündeme getirmeseydi o teğmen ceza alır mıydı. Kol kırılır içinde kalırdı. Kimin suçu varsa cezasını çekmeli.
  13. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Get işine Burda ırkçılığın allahını yapıyorsun. Irkçı ve devletçi kokmayan hiçbir mesajın yok. Belki bu Kürtlere karşı bir kuyruk acındandır belki de ruhundaki aşağılık kompleksindedndir.. Türkmen aleviyi de Kürt aleviyi de gözünün yaşına bakmadan kanlı gelincikler gibi koparan senin Yavuz Selimin var.. Derin devletin argümnıyla konuşan ağzını sil adam gibi yorum yap..
  14. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Neresi çarpıtma .... Dur demeden öldürmişler işte. Buna çocuğun abisi şahitç TV'de de çıktı konuştu.. Hiçbir uyarı olmadan ateş açılmış kardeşi düştükten sonra bu da kuru sıkıyı kullanmış. Bunu örtbas için yargıtay margıtay diyerek yırtınman zaten seni ..... yapar.. Öldürenler kıçını kurtarmak için tabiki "dur" dedik diyecekler. Hatta nöbette uyuduğu için askerin eline pimi çekilen ol bombasını veren teğmen de kıçını kurtarmak için bu bir ceza taktiğidir dedi. 4 askerin ölümüne yol açtı. Bugün de aynı kişi asker başı 1.5 yıl ceza almış, senin gibi ... korkaklar da bunu eleştirmeye cesare
  15. Selahattin

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Gözlüklerini değiştir diyeceğim ama bu genetik bir sorun görememe senin genetik şifrene aykırı..
×
×
  • Yeni Oluştur...