Jump to content

DayDream

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

DayDream Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. DayDream

    Müzikle Açalım

  2. DayDream

    Müzikle Açalım

  3. DayDream

    Müzikle Açalım

    http://www.youtube.com/watch?v=CTX1YPT8PY8&feature=related
  4. DayDream

    Müzikle Açalım

    http://www.youtube.com/watch?v=sXahja5V9Wo
  5. DayDream

    Müzikle Açalım

  6. DayDream

    Gülen cemaati

    ''Fethullah Gülen cemaatine ait ABD’deki 130 civarında “charter okul” hakkında yürütülen federal soruşturma, yankı bulmayı sürdürüyor. Bir süre ABD’deki çeşitli eyalet gazetelerince incelenen mesele, sonunda önceki gün The New York Times gazetesine manşet oldu. Cemaatin çeşitli kuruluşlar adına kurduğu ve cemaatle ilişkisini saklamaya çalıştığı 130 civarı okulun devletten aldığı desteğin bir kısmını çeşitli yolsuzluklarla cemaatin kasasına aktardığı iddiasının incelendiği soruşturma, Türkiye’de ilginç biçimde pek gündeme getirilmemişti. Şimdiye kadar yürütülen soruşturmanın odak noktası, cema
  7. DayDream

    Çok eş yasal olsun.

    Güç belirtilerinin toplamını sürü içerisinde statü olarak alırsak belki kestirmeden gider cevaplayabiliriz. Bunun göstergeleri zamanla değişir, yani erkeğe sürü içindeki konumunu veren şeyler değişse de ona sağladığı şey aynı.
  8. DayDream

    Son Seçim Tahminleriniz

    İşlerini bilmekten çok öyle yapmak zorundalar. Ortada ülke yönetimini dönüştürmeye odaklı bir yapılanma var, bu yapının güçlenmesi için kendi sermayedarı, kendi medyası olmasının yanında besleyebildiği insan sayısı da artmalı. Bu beslenecek insanlar örgütün üstünde değil tabanında. Siyasi görüş, ülkü birliğinden çok, maddi bağlantılar ile tabanı büyütmek zorundalar.
  9. DayDream

    Çok eş yasal olsun.

    anibal çok güzel anlatmış. Bir olmak, tek vücut olmak, bir ömür sürecek aşk. Bunu yakalamak zor tabi. Kadın seçer, erkek seçilir. Erkekler ahlak, namus kavramlarını kadının üzerine yıkarak bu seçilme, edilgenlik durumunu ters çevirmeye çalışmış olmasın!
×
×
  • Yeni Oluştur...