Jump to content

Dofre

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    946
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dofre Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Ateist değilim. Onlardan bazıları ileri gittiğimi anlatmaya çalışmışlardı ben anlamamıştım. Kimin daha iyi olduğunu bilmiyorum.

  2. arkadaşım senin özür dileyeceğin birşey yok.fakat senin insani yanını yeni anladım.tüm ateistlerin senin gibi olması dileğiyle.nezaketinden dolayı teşekkürler.

  3. Dofre

    öldür çocuğunu ayetleri

  4. Dofre

    Cahillik

    Diğer yorumları ve alt satırlardaki siyasi konudan ayrı kendine güvenle ilgili olarak şunu söyleyecegim. Kendine güven birşeyler bilmekten kaynaklanır cehaletten değil. Ancak yazdığınız yazıyı tamamen red edemem çünkü birşeyler bilmek demek herşeyi bilmek demek değildir. Kendine güvenen olmak herşeyi biliyorum zannetmek demek değildir. Bunun böyle oldugunu zanneden siz olabilirsiniz dikkat edin.
  5. Dofre

    Forum Saati Neden Yanlış?

    Saatim tam gösteriyor. Ancak 12lik saat birimi ile gösteriyor. 24 lük değil.
  6. Dofre

    Ben hangi kısmı kaçırdım?

    Raporluyorum.
  7. Dofre

    Cahillik

    -
  8. Dofre

    Fazil Say'a destek kampanyasi

    Bu tip yazılarla Fazıl saya destek olamazsınız hapse attırmaya çalışmalarına yardım etmiş olursunuz. Ya düşünmeden hareket ediyorsunuz yada iki yüzlülük yapıyorsunuz ben çözemedim henüz sizi.
  9. Dofre

    Ben hangi kısmı kaçırdım?

    Evet cevap bekliyorum.
  10. Dofre

    Ben hangi kısmı kaçırdım?

    Lafta ateist oldugunu söyleyen admin bu yüzden mi ateistleri riske atıyor? Dalgamı geçiyorsun? Riske atmak bile denmez buna resmen ateistler zarar görsün diye uğraşıyor. Ateist oldugunu söyleyen admin dururken durumu ben düzeltmek zorunda kalıyorum. Ben ateist olacagımda benm yöneticisi oldugum forumda ateistlerin psikolojisi bozulsun diye oyun oynayacaklar izin verirmiyim? Aptal muamelesi görüyorsunuz. Sanırım tek düşmanınız başbakan değil.
  11. Forumda bazı gariplikler oluyor. Bazıları başbakanı eleştirmeyi bir kenara bırakıp hakaret ediyor. Adamın biri ateistlerin psikolojik problemler yaşamasını isteyerek konu açıyor admin uyarmama ragmen birşey yokmuş gibi yapıp bunu ortada bırakıyor. Ben hangi kısmı kaçırdım?
  12. Dofre

    Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar

    Bugün biber gazının yasaklanmak istediğine dair bir haber duydum ancak haberi tam dinleyemedim yanlış mı anladım? İnsanın aklına neler geliyor. 5 çocuk fikrini kimse benimsemeyince tecavüzlerden medet ummaya başlandı herhal? Yada birileri başbakana oyun oynuyor.
  13. Dofre

    Insan Davranis Biyolojisi

    Bu yaptıklarınız birgün kendi sevdiklerinize ulaşabilecegini bu düşüncelerden kendi sevdiklerinizi etkileyebileceginizi bilmelisiniz. Ben söyleyeyimde siz ne yaparsanız yapın.
  14. Dofre

    Insan Davranis Biyolojisi

    Herkes maddi manevi rahat içinde yaşasın hayatınız elbette iyi olsun ancak size empoze edilmeye çalışılan şeyler her zaman en doğru şeyler değildir bazen en doğru şey sizin ne istediginizdir diyor ve bu mesajımı okuyanların anlamasına sunuyorum.
  15. Dofre

    Insan Davranis Biyolojisi

    Ne delilinden söz ediyorsun? Kelime oyunlarıyla birkaç bilimsel kelimeyi bir arada kullanarak birşeyler anlatıyormuş gibi görünmeye çalışmanız birşeyler anlattıgınız anlamına gelmez. Bu saatten sonra bu konuya daha çok sıkıntıda olanların ragbet edecegini bilip sadece bana güvenmelerini söylemekten başka çarem yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...