Jump to content

desecration

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

desecration Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. http://yenisafak.com.tr/Aktuel/?t=18.10.2007&i=75640 "Isparta'nın Bağlar Mahallesi'nde oturan Hüseyin D. isimli vatandaş kendi bahçesinde yetiştirdiği patatesleri toplarken garip görünümdeki patatesi fark etti. Patatesi saklamaya karar veren Hüseyin D., son zamanlarda ortaya çıkan bu tür ilginçliklerin insanlara ibret olması gerektiğini söyledi." Hala inanmaz mısınız bre?
  2. Forumu genelde dışarıdan takip eden birisiyim.. Liberal ekonomiye inanıyorum fakat doğrusunu söylemek gerekirse DEHA birikim ve anlayış konusunda Dr. Ekinci nin oldukça gerisinde kalıyor. Tabi beceriksiz bir savunucusu liberal ekonominin çözüm olduğunu düşünmeme engel değil ama DEHA nın seviyesinin tartışmanın seviyesini düşürdüğünü düşünüyorum. Çok daha yararlı tartışmalar ortaya çıkabilecekken böyle bir sonuç görmek üzücü.. Saygılar.
  3. desecration

    sepulturadan volkswagen reklamı müziği..

    Sepultura nın hardcore vari ataklarını hiç sevemedim zaten.. Benim gönlümdeki sepultura roots, nationsla birlikte ölmüştü çoktan.
  4. Zır cahil bir nurcu olduğun belliydi de bu kadarını beklemiyordum. İçgüdüyle akılı ayıran şey ne onu diyiver bakalım... İnsanları taklit ederek meyveleri yıkamayı öğrenen ve bunu çocuklarına aktaran maymun türleri var.. Bu da mı içgüdü?
  5. desecration

    6. his nedir?

    O serinin en güzel filmi 5. Element'tir.
  6. desecration

    Bazı Müslümanların ikiyüzlülüğü

    Evet bizim ailelerimiz islamdan en az etkilenen müslümanlar(?) oldukları için biz böyle özgür bir düşünce yapısı geliştirebildik.. Yoksa hayatımız sizin gibi çamur içerisinde debelenmekle geçerdi. Bir insan islamdan ne kadar uzaklaşırsa o kadar insani düşünce yapısına kavuşur.
  7. Tıp ilminden tatmış birisi olarak konuşuyorum, Sinek sırf sinek olduğu için patojen barındırmaz, dışkı ve leşlerin üzerinde gezmesi onu pis yapar.. ama kara sinek kesinlikle vektör değildir!! sinekte çorbaya düşmeden önce gezdiği yerlere bağlı olarak pek çok hastalık etkeni bulunabilir... tüm bu hastalık etkenlerini yokeden tek bir mantarın sineğin midesinde bulunduğunu söylemekle o "tıp alimi(!)" işkembeden sallamış diyebilirim.
  8. desecration

    Einstein Müslüman olsa ne olurdu?

    Enesizm ironi olayını çok iyi kotarıyor :P
  9. desecration

    Richard Dawkins'e Sansür

    İşin arkasından yine Harun Yahya çıktı. Okur yorumlarında kendisine şarlatan dendiği gerekçesiyle kapatılmış. Elbette ki site yöneticileriyle temasa geçip o yorumları bir güzel sildirebilirdi.. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
  10. desecration

    Evrim ideolojik midir?

    Olayı bir tarafından anlayınca bu duruma düşmen gayet doğal.. Örneğin islama göre her şey insan için vardır ama zehirli mantarlar bunu gayet güzel yalanlar. Fakat gerçekte hiç bir canlı başka bir canlıya hizmet etmek amacı gütmez, o mantarın zehirli olması mantarın sorunu değil onu yiyenin sorunudur. Zehirli hayvanların zehri insanların zararınayken o hayvanların savunma mekanizmalarını oluştururlar..
  11. Richard Dawkins'in resmi sitesi richarddawkins.net mahkeme kararıyla engellenmiş durumda. İşin garip tarafı genelin aksine hangi sayılı mahkeme kararıyla kapatıldığı dahi yazmıyor. Ülkemizde ifade özgürlüğünün geldiği noktaya bakar mısınız? Sağolasın akepe..
  12. desecration

    1400 YILLIK HIRKA

    ataizm s.çarcasına başlık açmaya devam ediyor.. Ne ki bu şimdi?
  13. desecration

    Deniz Feneri Erdoğan a para göndermis....

    Türkiye de hala alışveriş merkezlerinde Deniz Feneri Derneğinin bağış toplayıcıları fink atıyor, utanmadan.. Gerçi bu kadar eşşek olduğu sürece semer vuran mutlaka olur. Özellikle Almanya da yaşayan gurbetçiler dolandırılmak için biçilmiş kaftan.
  14. desecration

    Turan DURSUN cinayetinin arkasında kimler var?

    Harun seni "Anti Klişe Timi" ne havale ediyorum.. Bir gün de şu "karanlık güçler", "dış mihraklar" ayağıyla çıkmayın karşımıza lan!!
  15. desecration

    Bir Anı

    Fazla Avatar: The Last Airbender izlemişsin derim.. Su ateş ve hava arasında 7 benzerliği anlat bana da cinlerin hammaddelerinde bir tutarlılık bulalım zira bu bahsettiğin tam anlamıyla bir deli saçması. Vücuda pozitif enerjiyi neyle basıyorsun? Akort edecem diye iyice bozma.. Yazının tutar bir tarafı yok, sağı solu falso, new age zırvalarıyla modernize edilmiş islam.. Tüm gazete bayilerinde.
×
×
  • Yeni Oluştur...