Jump to content

antiateist!

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    358
  • Katılım

  • Son ziyaret

antiateist! kullanıcısının paylaşımları

  1. antiateist!

    asrın futbol sıkandalı

    Videonun devamı; http://www.youtube.com/watch?v=L66OLURbwBo...feature=related Bu da videonun küfürlü yerleri seçilerek özet yapılmış hali.
  2. Her nekadar düzmecede olsa telegol ekibinin buna alet olması bana biraz reyting kaygısı olarak fenere yüklenen, feneri eleştiren telegolün gerçekten de bu çamur atma ve reyting olaylarında iyi olduğunu ve artık kendileri hakkında farklı düşünmeme sebep verecek bir video oldugunu gördüğüm nokta bu. BAzıları nerden ne alaka kurdun diyebilir fakat tam olarak düşüncelerimi yazarak anlatamadım sanırım. (bu arada beşiktaşlıyım) Nese videoya bakalım; Baksanıza ne güzelde rol yapıyorlar.
  3. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    ewt az kaldı. Bilim adamları 20^100 ihtimali yakında gerçekleştirecek.
  4. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    Bilim adamları artık canlılığın şakkk diye çıktığını söylüyor. TAbi ki bu benim yorumum..İçin asşı bilim adamları dünyadaki hayatın, dünyanın oluştuktan hemen sonra başlamış olabileceği üzerinde duruyor artık. Zira 4 milyar yıl öncesine kadar mikro fosiller bulunuyor. Ve benim buna yorumum...canlılık şakkk diye olmuştur.
  5. antiateist!

    piri reis

    iyide o zaman bilim adamları neden bu adamın haritalarını konuşuyor. Bu kadar basit ise eger Burda da bişiler demişler. Neyse bu adamın neden abartıldıgını anlamadım. Astral sehayet sözümü geri alıyorum.
  6. antiateist!

    piri reis

    dreimalali gösterdiklerine göre piri reis önemli biri değilmiş. Yani haritalar ile günümüzün haritaları alakasız. Peki bu adamı bu kadar ünlü yapan bilim adamlarının bile ilgisini çeken yönü nedir. http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Mercator_World_Map.jpg şu adam daha güzel çizmiş. Türkiye bile harika görünüyor
  7. antiateist!

    piri reis

    Bu orginal haritada varmı ?
  8. antiateist!

    piri reis

    piri reisin haritalarında güney amerika hariç bir şey göremiyorum ben. Antarktikayı nerden gördünüz.
  9. antiateist!

    piri reis

    Pri reis konusuna gelirsek astral seyahat yaparak çizdiğini düşünüyorum ben. Bu arada kimse bu adama bu haritaları nasıl çizdin diye sormamış mı ?
  10. antiateist!

    piri reis

    İki yere de bir kazık çakmış ve gözlemci koymuştur. Aynı anda gölgenin uzunluğu, yaptığı açıyı hesaplamıştır. Bunun dışında trigonametrik hesaplar ile dünyanın yuvarlak oldugunu göstermiştir. Şekli aklımda fakat hesap aklımda değil.
  11. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    Mürted oluşsa ne olacak ? PAt diye canlıların mı çıkacağını düşünüyorsun ? Bu kadar basit mi , basit ise bilim neden bunu bulmuş değil... Marstada bir zamanlar su vardı..fakat yinede hiç bir mikro fosil bulunamıyor. Kenzo demiş ki: Hacı demiş ki: Hacının ifadesinide kabul edelim. Dünyada toplam yahudiler ve diğer ruhcularda dahil yaklaşık 5.5 milyar insan Tanrıya inanıyor. O halde Tanrı vardır Hacı. Sen yanılmışsın.
  12. antiateist!

    Dünyanın Yuvarlaklıgı ve Denizlerin Karısmaması

    ewt ne olmuş gezgin. Ayet çok normal açıklamaları bin kere yapıldı.
  13. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    bana bazı şeyler saçma geldi kenzo arkadaşım. edit: şimdi bütün yazdıklarına baktım adam resmen kafa bulmuş. ateist bu herif..
  14. antiateist!

    Dünyanın Yuvarlaklıgı ve Denizlerin Karısmaması

    ne dansöz adamlarsınız siz ?? Kuranda dünya yuvarlak deseydi eminim dünya yuvarlak değil geoit diye bas bagır bagırırdınız. Yalansa yalan diyin bakalım ?
  15. antiateist!

    Sahte Kuranlar

    Arapçasında değişiklik yoktur. Farklı nüshaları olsada arada fark yok denecek kadar azdır. Kuran'ın orjinali korunmuş. Orjinalinin hangisi olduğunu anlamak içinde 19 sisteminden faydalanır.
  16. antiateist!

    fonemen progragramındaki numaralar

    http://www.youtube.com/watch?v=ljr200tQsRY evet bunlar tamamen saçmalık. Ama yine olsun bu gidişle teoman belki dine döner :D
  17. antiateist!

    Kur'an'da Kadına Bakış

    İyide sen madem veda hutbesini kabul ediyorsun sana şu soruyu soracam; Muhammed nasıl öleceğini bildi de veda hutbesi yaptı ? Kuran'ın tamamlanmasından ve hemen peşine veda hutbesinden sonra Muhammed'in ölmesi olayına nasıl bakıyorsun peki ?
  18. antiateist!

    fonemen progragramındaki numaralar

    ben izlemedim ama büyük ihtimal reyting için yapılan bir kurgu bu program. edit: tabi ki bu dediğim, bu tarz olayların gerçek olmadığı manasına gelmiyor.
  19. Doğadaki her olay arkasında bir iz bırakır. Bilim adamlarıda bu izleri izleyerek yorumlarda bulunur. Örneğim 3 milyar yıl önce bir bölgede esen rüzgarın yönünü bile şartlar uygun oldukça tahmin edebilirler.
  20. antiateist!

    Kuran'dan gök tasvirleri...

    yani diğerlerinde haklısın ama benim inadım inat bişiler bulurum diyorsun.. ewt verdiğin ayette ne gibi problem var anlamadım. Hatta diğer "düzenleme" ayeti ile örtüşmekte bu.. edit: ayrıca ayetler bilimle son derece uyumlu.
  21. antiateist!

    Film önerileri..

    hollywood filmlerinden bıkmış arkadaşlar için hollywood filmlerine bin basacak tarzda mükemmel senaryolu bir intikam filmini şiddetle tavsiye edebilirim; "Old Boy" http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=2206&kat= http://www.imdb.com/title/tt0364569/ Beyaz perde puanı 8.9 İmdb puanı 8.3
  22. antiateist!

    Kuran'dan gök tasvirleri...

    ewt güneşinde bir yörüngesi vardır. Yavaş yavaş öğreneceksin sende bunları.. Baştanda belirttim bunlar binkere tartışılmış konular diye bu yüzden gözüme ilk geleni yazayıp ayrılmak istedim topickten. Olay bundan ibaret, mesala bu mesajımda da şunu belirteyim; Sanırım düzenlenme ile yaratılmayı ayırt edecek düzeydesin.. Bak gördüğün gibi ikinci mesajımda da bir hatanı gösterdim. Bunlar böyle uzadıya gider kardeşim, sana şunu şunu göstersem 1 hafta sonra muhtamelen aynı topickle karşı karşıya kalabiliriz. Dediğin gibi bu ayetleri kimse yeni görmüyor, kimse yeni tartışmıyor. Hepsi
  23. antiateist!

    Kuran'dan gök tasvirleri...

    Bin kere konuşulan tartışılan şeyler bunlar muho. Daha kimse ciddiye alıp cevap vermiyor anlaşılan bu komik yorumlara. Bu arada güneşinde bir yörüngesi vardır, baltayı taşa çarpmışsın.
  24. antiateist!

    Kur'an'da Kadına Bakış

    2.5 yıldır burdayım merak etme sen bizim körü körüne inançlarımız yok. Biz deliller üzerine bu olacakları biliyoruz. Zaman geldiğinde bende sana güleceğim
  25. antiateist!

    Kur'an'da Kadına Bakış

    keklik, bir prof öğrencinin hatasını gördüğü zaman onu her zaman sınıfta rezil etmeye hazırdır keklik, nedenini biliyormusun, amaç karşısındaki ögrenciyi rencide etmek değil onun bundan öğüt alıp kendisini düzeltmesi içindir. Bu ne kadar kötü gibi görünsede etkili kalıcı bir yoldur. Ben sevdiğim bir arkadaşımın müslüman olacağını bilsem kafasına silah bile dayarım. Sonuçta kazanan o olacaktır ben değil. Tabi ki bu mecazi ateistlere fırsat vermek istemiyorum , sen anladın sanırım. Şu dediklerimide eminim hiç ciddiye almıyacaksın her ateist gibi, fakat ahiret günü gelip sevdiğin biri ile b
×
×
  • Yeni Oluştur...