Jump to content

Davudi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    764
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

Davudi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

8.153 profil görüntüleme
  1. Referandumda "Hayır" diyeceğini beyan eden Alevi-Bektaşi Federasyonu'nun tavrını eleştiren Kaya, "1400 yıldan beri zulüm gören Alevilerin birtakım şahsi hesaplar peşinde olan dernek yöneticilerinin manipülasyonlarından kurtulması gerekiyor. Aleviler demokratikleşmeyi isteyen bir toplum. Bunun içinde referandum da Evet oyu vermelidir." ifadelerini kullandı. Sivas olaylarının, sistemli bir devlet katliamı olduğunu ifade eden Salman Kaya, "Bu katliamları bilen bir kişi hayır diyemez. Sivas'ta bir albay, o dönem konuyu araştıran komisyondaki Mustafa Kul'a 'Bizim işimizdi ama ipin ucu biraz kaçtı
  2. arkadas sohbetlerinin birinde , atatürk'ün cumhuriyeti kurduktan sonra , sanattan bilime , bilimden spora , her konuda "tam 100 yıllık" kalkınma planı diye bir plan hazırlattığını duymuştum. böyle bir plan gercekten varmı? varsa eger aşama aşama maddelerini yazan bir link? yada kitap ismi. bu konuda , nette baya meşakkatli arastırmada yapmıştım. ancak bula bula tam tersini buldum. Link elbette her devletin ileriye dönük planları olur , heleki söz konusu atatürkse bal gibi olur , buna rağmen senelerdir kısa vadeli hesapların , siyasetçilerine alıştığımdan olsa gerek , 100 yıl lafını duyunca
  3. sevgili bergüzar , bi takım kişiler , arabesk dinleyenleri cahil , hepsinide uyusturucu müptelası ve jiletçi zannederler , üstelik bunu yapanlarda "agırlıklı olarak" üniversite mezunu tipler.

  4. Müslüm Gürses avatarı kullandığına aldanmayın. Arkadaş jilet sektörünü korkunç bir sekteye uğratmıştır.

    ADAM GİBİ ADAMDIR kendileri.

  5. Forumda Müslüm Gürses avatarı ile mevcut olmakla beraber kendisi jilet sektörüne ciddi darbeler vuran iletilere imza atmış kişidir. Ama herşeyden önce insan ve

    ADAM GİBİ ADAMDIR.

  6. Davudi

    OSMANLI DEVŞİRMELERİ ve ATATÜRK DEVRİMLERİ

    valla söyleyecek hiçbişey bırakmamışsın tolon hoca , verdiğin degerli bilgiler içinde cok sağolasın , kendine atatürkçüyüm diyen herkes , artık menderesi , özalı , demireli , şunu bunu bırakıp , basta chp olmak üzere , inönünün dizayn ettiği tüm devlet kurumlarını irdelemeli. ayrıca bu menderes , bayar, demirel , özal v.b tiplerinde chp cıkışlı yada bi şekilde baglantılı olduklarınıda gözden kacırmamak gerek. cambaza bakmayı bırakalım artık...
  7. Davudi

    UFAK BİR YARDIM

    tolon gardas , türkiyedeki sağ cizgideki kurum ve kuruluşları , valla bende anlamadım , yeri gelince solculardan bile beter oluyolar , bi bakıyosun amerikaya avrupaya karsı güzel bir durus sergilemişler , bi bakıyosun inceden inceye yanlarında duruyolar , haliyle bu durum yayın cizgilerinede yansıyor. aslında türkiyede , ne gercek bir sol nede gerçek bir sağ hiç olmadıki desek , daha doğru olcak ya neyse.
  8. Davudi

    UFAK BİR YARDIM

    sevgili queen , türksolu takip ettiğim siteler arasındadır , yakın tarihe dair cok yararlı ve sağlam bilgiler verir , ancak kötü bir tarafı vardır ki , buda herseyi mahvetmeye yetiyor , o da kürt düşmanlığı.
  9. ramiz kardeşimize hürmetler.

  10. Davudi

    Yaratılmışmıdır - Yaratılmamışmıdır

    tesekkur ederim , bizdende saygı ve sevgiler , eskiden ateizmi/evrimi , inanc meselelerinde yön belirleyici , son cümleyi söyleyen bişey sanırdım , baktımki sadece evrim üzerine bilgilendirici bişey , fazlada bir özelliği yok , hatta yarattığı dünya görüşlerine ve insan modellerine baktığımda hiç gerek yok , doğru olsa bile kac yazarki. teizm agnostisizm deizm panteizm v.b. seyler bundan bin kat iyidir..
  11. İnsancıldır,baba adamdır davudi.

  12. Davudi

    Yaratılmışmıdır - Yaratılmamışmıdır

    zaman yapmıştır ama bu zaman kendiliğindenmi yoksa bir bilincdenmi , mesele orda.
  13. Davudi

    UFAK BİR YARDIM

    zamanında fasist almanların işlerini bitirdikleri gibi , almanlardan daha fasist fransızlarınkinide bitirselerdi , dünya kamuoyunda daha sevimli bir imajları olacaktı. sırf şu belgesel özelliği bile izlenmesi için yeterli bir neden. desene araplar bitakım konuları asmışken , türkiyeyse hala aynı yerde sayıyor , bide arapları begenmeyiz , araplar gider medeniyete , biz gideriz tersine.
  14. Davudi

    UFAK BİR YARDIM

    binlerce haber sitesi içinde , en azından bir tanesi , tam tesekkül tarafsız olmalıdır gibi iyimser bir düşünceyle konuyu acmıştım kardeşim. yukarda önerilen sitelerde olmazsa artık , seninde belirttiğin gibi , yine eski usulle karsılaştırmalı mukayese yaparaktan , kim doğru kim yanlışı cıkartmaya calışacağız. baskada çare yok.
  15. Davudi

    Ateizm çok yaygın

    bense tam tersini tahmin ediyorum , bana göre din degiştirmeler olsun , ateizm agnostisizm v.d. gecişler olsun en çok radikal islamla yönetilen ülkelerde.
×
×
  • Yeni Oluştur...