Jump to content

DarkMastaforHumans

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    110
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

DarkMastaforHumans Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. DarkMastaforHumans

    Her ateist neden hırsızlık yapmaz?

    Gene ayni soru.Bunu son 3 ayda 2 kere tartistim.Cevabi evrimsel ahlak.Evrimsel ahlakimiz bize hirsizligi yasaklar cunku bizim icin onemli olan bir seyi toplumu yok eder.Toplum yoksa homo sapien'de olmaz.
  2. Dinler insanligin tarihinin milyon yillara yaklasabilecegini hic ongormemisdir.O yuzden farkli diller icin ayri mit olusturmak zorunda kalmislardir.Babil Kulesi gibi.
  3. DarkMastaforHumans

    cariye nasıl bir karakterdir.

    Evlenilen kadinlar esleri, evlenmedikleri kadinlar cariyeleri.Cariye seks kolesi oluyor.
  4. Beni cagirsa Allah cennetine gitmem
  5. DarkMastaforHumans

    Evrime "İnanmak".

    Bu videoda psikolog olarak sizin cok iyi anliyacaginiz bir olay anlatiliyor.Savunma mekanizmasi yansitma projeksiyon.Evrime "inanamayanlar" ve bircok seye sifir veriyle inanlar bu siteye girince garip davranmaya basliyorlar.Savunmaya geciyorlar ve yine taktir edeceginiz gibi kendi hareketlerininin yanlisligini anlayip karsisindakilere yansitmaya calisiyorlar.Bu yuzden inatla inanc kelimesini kullaniyorlar.Adam hayatinda cin gormemis, melek gormemis bunlari savunma mekanizmasi bu "Siz evrime inanlar" cumlesini kullanarak ortaya cikiyor.Biz de salak degiliz gozlemliyoruz.Onlar ilkel savunma tek
  6. DarkMastaforHumans

    Olanların Farkında Mısınız ?

    Olanlarin farkindayiz.Inci sozluk gibi olusumlar, hic bir fikri olmayan, hic bir yerde yazmayan insanlara kendilerini gosterme sansi sundu.O hayvanlar hep ordaydi sadece artik onlarinda bir sesi oldu.Urettikce, yazdikca, okudukca aynaya bakiyorlar, kendilerine bakiyorlar.Zamanla buyur insanlar, hic birsey yapmadan kahve kosesinde, gazete arkasi mankenlerine bakip azmalarindan iyidir su yaptiklari. Sen dusunmeyen insan yazmasin derdindesin, gozukmesin, saklansin.Internetin islevine ters malesef.Inci sozlukten dindarlar bu siteye girip, ne bicim nesiller yetisiyor hepsi dinsiz, keske yazmasalar
  7. DarkMastaforHumans

    şempanzeyle şaka olmaz

    Sempanzeyle saka olmaz, Darwin tas eder.
  8. DarkMastaforHumans

    Teizm Bir Hastalıktır

    Yanlis anlamisim, ozur dilerim. Dunyanin en asagi 4.5 milyar yasinda oldugu bilimsel bir gercektir.Bu zaman evrime yeterli sureyi veriyor.
  9. DarkMastaforHumans

    Cemaat ve tarikatlar

    Sen bize bir cemaat ornek ver, bak bunlar uslu uslu ibadetlerini yapiyorlar, kimseye zararlari yok diye.Ornek goster inanalim.
  10. DarkMastaforHumans

    Teizm Bir Hastalıktır

    "Old Earth", yasli dunya yaradiliscilari dunya 6000-10000 yasinda demiyorlar. Yasli dunya yaradiliscilari dunyanin 4,5 milyar yasinda oldugunu kabul ediyorlar ama canlilari tanri yaratmistir diyorlar, erken, genc dunya yaradiliscilari dunya 6000 yasinda diyorlar-adamden bu yana yasayan insanlarin yasini topladiklarinda elde ettikleri bir sayi- ve gene canlilari tanri yaratmistir diyorlar. Ben sadece size bir soru sormak istiyorum.Eger canlilarin doganin kendi kanunlariyla urettigi urunlerse, tanriya gene inanir misiniz?Evrim varsa, Islam dini yalan midir?
  11. DarkMastaforHumans

    Evrim kuramı kardeşliğe zarar veriyor

    Allah yokta Yahve varsa nolcak?O kadar oglumu dunyaya yolladim, oglumu gunahlarin icin feda ettim, gene inanmadin yuru cehenneme derse? Ya Allah yokta Odin varsa? Sende ihtimal hesabina girersek ateistler kadar hapi yutmus durumdasin, tutturma ihtimalin 10.000'de bir gibi birsey.Iyi sanslar:)
  12. DarkMastaforHumans

    TURAN DURSUNUN KISA BİYOĞRAFİSİ

    Adami olduruyorlar, ustte ne yaziyor okumuyor musun?
  13. DarkMastaforHumans

    TURAN DURSUNUN KISA BİYOĞRAFİSİ

    Islam hosgoru dinidir, musluman adam oldurmez, cinayet islemez gibi soylemleri muslumanlarin agzina tikiyoruz Turan Dursun sayesinde, kitaplariyla bir bir kanitliyoruz sacmaliklarini, celiskilerini.Buyuk bir miras birakti bize.
  14. DarkMastaforHumans

    NASIL BİR ALLAH OLMAK İSTERDİNİZ?

    Tum insanlari yaratmadan levhi mahfuz'a kimin ne yapacagini yazardim, sonra insanlari yaratirdim, sonra inanmamyanlari cehenneme, inananlari cennete atardim. Insan genlerinin %99'unu sempanzelere verirdim, ibnelik degil mi? Balinaya iskelete bagli olmayan bacak koyardim, süs olsun diye.
  15. DarkMastaforHumans

    NASIL BİR ALLAH OLMAK İSTERDİNİZ?

    Ben Allah olsam, bana inanmayani sonsuza kadar yakardim.
×
×
  • Yeni Oluştur...