Jump to content

Plavix

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    90
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Plavix Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Ulan anlama ozurlu sempaze ben oyle mi dedim sana? Yahu ne dallamasin yaaa. ihtimal olarak dedim adet olmasi sebebi ile belki iliskiye girilmemis ve o siradada kadin hakkinda yanlis seyler duymus. Bunlar ihtimal seni beyinsiz kafali danakavak seni. Admin uyeligimi derhal kaldir. Bir daha da boyle dangalaklara bir sey anlatmaya calismam. Musluman arkadaslar lutfen sizde gidin. Ne kadar cok anlatirsaniz anlatin bunlar olayi ucuruma surukluyor. anlatilani anlayacak kapasite olmadigi icinde hepsi ateist dangalak. birakin yanliz 3 5 capulcuyu da yesinler birbirini
  2. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Bir tane bile adam gösteremezsin çünkü ancak sizin gibi salaklar o ayeti öyle anlarlar :lol: Birbirinizi nasıl savunuyorsunuz varya. Yüz yok bide Atatürk ten bahsediyor. Atatürkün ateist olmadığını dünya alem biliyor. Annesi babasınında dindar insanlar olduklarını dünya alem biliyor. Sizin dindarlarla ne işiniz olur yahu? Tekrar ediyorum 1 tane örnek gösterin anne ve kızı nikaha bağlamış olan. Peygambere laf edeceğinize kanıtlarınızı getirin kambur götlü şempazeler sizi.
  3. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Yahu hemen zifafamı girilecek illa. Kadın belki adetlidir o zaman. Belki henüz girilmemiştir zifafa. Ayette de zaten anneleri ile zifafa girmemişseniz (yani evlenmemişseniz) diyor. Şunu soruyorum size. Anne ve kız ile aynı nikaha girmiş olan bir tane inançlı insan gösterin. Göstermessenizde ki zaten gösteremeyeceksiniz o zaman kapayın o çenelerinizi.
  4. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    :lol: tın tın!!! bunu bile anlamazsın sen ilk okuldan atılma çocuk seni. Seni şu dakikadan sonra kaale almıyorum. Ben bu ayetten senin dediğini anlayıp ta ana kızı nikaha bağlayan birini göster dedim sen ne saçmalamışsın Benim içimde bir his var yoksa yanlış anlayıpta anne ve kız nikaha filan mı bağladın sen? üffff kötü iş yapmışsın be kardeş ama öbür tarafta aptal olanlara ceza yok. yırttın
  5. Plavix

    hafız olmak nedir..

    Peki ya cevap verirse senin halin ne olur o zaman ATEIST BAKIS? Ne oturur içine dimi. Ama tabi sen o kadar yüzsüzsünki suratına tükürseler şükredersin
  6. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Karaktersiz!!! suratına tükürsem ona bile yazık. Bana bi tane müslüman adam göster lan anne kızı nikahına almış olan? göstersene karaktersiz O senin dediğini sizin dağdaki arkadaşlarınız çok iyi yapar. Hani o askerimize acımadan ateş açan şerefsizler. Gidin dostlarınızın yanınada ülke arınsın pisliğinizden.
  7. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Kardeş anlamıyormusun gerçekten de yoksa anlamamazlıktan mı geliyorsun? Merak etme anlarsanız rezil olmazsınız. İslam da evlenmeden bir kişi ile ilişkiye giremezsin. İlişkiye girmen için ise evlenmen şart. Yahu evlendikten sonra ilişkiye girersen o çocuklarla evlenmen haram sana. cigi iftira atmak peşinde. Kadınla evlen zifafa girme çocuklarıylada evlenip çocukları ile ilişki yaşa diyor. Cahiliye devrinde kalanlar başka sözünü ise aaa yaptım ben cahillik edip Allah affeder nede olsa. Cahiliye devri ayetin henüz gelmemiş olduğu devir. Bu kadar sapkın olabilirmi bir insan yaw. Sonra da diyor o
  8. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Yahu anlamadınmı? zifafa girdiğiniz karılarınızın üvey çocukları, eğer ki zifafa girmemişseniz o kadınla ( evlenmeden zifaf ta olmayacağına göre) kızlarından biri ile evlenmenizde günah yoktur. Ateistliğe göre evlenmeden ilişkiye girmek normal olduğu için anlamakta güçlük çekiyorsunuz anlaşılan
  9. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Birbirilerine babam oğlum kızım gibi tabirler kullanmaları gerekmezki. Tabi kullanabilen varsa onlarda diyecek laf olmaz. Ayet sana o kadınla evli olduğun için onun çocukları ile evlenmeni haram kılmışmı yoksa kılmamışmı? sen ondan bahset. Tekrar hatırlatayım "Zifafa girebilmen için evlenmen gerek"
  10. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Sen hala ordamısın cigi? sen bana önce cevap ver, islamda evlenmeden zifafa giriliyormu? Bir önceki kelimede "kendileri ile zifafa girdiğiniz karılarınızdan olup evlerinizde bulunan üvey kızların ile evlenilemeyeceğini sana söylüyor zaten, sonra anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizdede size günah yoktur denmiş. Yahu zifafa girmediğim bir kadının kızı ile evlenmemde ne sakınca olabilir? Unutma Bir kadın ile zifafa girebilmen için evlenmen gerekiyor!!!
  11. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    kim demiş pis işler yapanların imanı olduğu için kurtulduğunu? yahu imanı olan adam hiç pis iş yaparmı? iman lafta olmaz uygulamada olur. Sizler Hun imparatorluğunuda inkar ediyorsunuzdur Yoksa tarih öğretmeninize hocam geç bu işleri hikaye bunlarmı diyorsunuz Sizin ben varya suratınıza tükürsem tükürüğüme yazık olur.
  12. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Ben şöyle özetleyim dediklerini; Abicim niye banlamıyonuz bunları? Sürekli tokat yapıştırıyorlar abi. İftiralarımızı ve yalanlarımızı yüzümüze vurdukları yetmedimi admin. Banlasana şunları :lol:
  13. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    .................... Arabın yaşantısından banane yahu. Arabın %90 kötü yapar %10 u iyi yapar. Bu islamı ne ilgilendirir. Bugün müslümanım diye geçinen adam tecavüz edebiliyor birine. Ne yani bunudamı islam emretti diyeceğiz? Bugün avustralya veya vs ülkelerde yaşlı adamlar kızlarına tecavüz edip öldürüyorlar. Bunu ateistlikmi emretti diyeceğiz? Diyemeyiz.
  14. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    ................... Dünya sınav dünyası değilmi? Cebraili görsen sen bugün ateist olurmuydu sanıyorsun dünyada? Allah direk insanlarla temas kurarsa o zaman ne olur sınav? :lol: Daha islam dininin i sini bilmiyor gelmiş buraya ahkam kesiyor ana okul mezunu. Bugün herkes peygamber değil kardeş. Sen bile bir oyunda bir adamını çiftçi yaparsın ve o adamını çifçi yapman için bunu ona sorman gerekemez Bundan çık yola ve anlamaya çalış işte. Bu arada baktım da zorunuza gittikçe konu iyice cıkkından çıkıyor yine. klasik ateist taktiği .....
  15. Plavix

    Kuranda Sübyancılık

    Yaşar Nuri Öztürk din adamıdır. Bu arada islamın alime ihtiyacı yoktur. Sabah akşam araba küfür edersiniz şimdide kalkıp bi arabın dediğine bağlamışsınız kendinizi ve severek dinleyip izliyorsunuz :lol: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10303674.asp Sabrın yeterse okursun.
×
×
  • Yeni Oluştur...