Jump to content

gercekisim

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    858
  • Katılım

  • Son ziyaret

gercekisim kullanıcısının paylaşımları

  1. gercekisim

    ATATÜRKÇÜLÜK NE DEMEKTİR?

    Senin gibi birgün ateist gibi,öbür gün satanist gibi,başka bir gün möüslüman gibi konuşan ne idüğü belirsiz birinin birşey anlamasını baklemiyorum zaten! mümkünse buraya saçmalıklarını yazma! sana fikrini soran olmadı,beğenmeni isteyen de,soru soran da! kapa çeneni git! saçma konularında konuş..Dikkat edersen senin saçmalıklarına cevap yazmaya bile gerek görmüyorum artık,sen önce kişiliğini bul sonra gel!
  2. Atatürkçülük Ne Demektir? UĞUR MUMCU 6 Ocak 1981 (Uyan Gazi Kemal!) Atatürkçülük, kısaca ulusal bağımsızlık ve ulusal onur demektir. Atatürkçülük, özetle antiemperyalist bir kurtuluş savaşını başlatan ve sürdüren bir eylem ve öğretidir. Amacımız, ulusal sınırlarımız içinde toprak bütünlüğümüzü ve ulusal tam bağımsızlığımızı sağlamaktır. Buna engel olmak üzere karşımıza çıkacak kuvvet, kim ve ne olursa olsun hiç duraksamadan çarpışırız ve başarı kazanırız. Bu konuda karar ve inancımız kesindir. Atatürkçülüğü, tam bağımsızlık inancından ayırmanın ve çok yönlü uluslararası ipotekleri At
  3. gercekisim

    0 Suc 0 Delille 7 Aydir Icerdeyim.Avrupa Neden Susuyor

    tolonbeg'in söylediklerine çoğunlukla katılıyorum.
  4. gercekisim

    amerika türkiyede siyasi islama izin werir mi

    Amerika için Türkiye'de siyasal islam olmuş,şeriat gelmiş veya başka bir yönetim gelmiş önemli değildir,tabi bir şartla...kim gelirse gelsin ABD çıkarlarına uygun hareket etmelidir.Uygun hareket etmeyen kim olursa olsun devrilmesi için bir bahane bulunur. Bkz. Erbakan(şeriatçı diye devrildi) bkz. Ecevit (ekonomik kriz bahanesiyle devrildi) Ortak noktaları emperyalizme müsaade etmek istememeleriydi yani,ABD nin istemediği en önemli şey.
  5. gercekisim

    MARKSİSTLER; Ateizmi dayatmaktan vazgeçin

    Evet gerçekten böyle birşey olabilseydi tuhaf olurdu bu yüzden sen markist olamazsın çünkü sen müslümansın,köleliği,cariyeliği kabul eden,4 karı alma hakkı veren,kendisi gibi olmayanları öldürmeyi emreden bir dinin inanırı zaten marksist falan olamaz.
  6. gercekisim

    Pkk İsrail topraklarında olsaydı neler olurdu..?

    İsrailde böyle bir şerefsiz örgüt kurulamazdı zaten....hadi diyelim kurulmuş olsun,israil kesinlikle bu örgütün zerresini bile bırakmazdı hepsini atomlarına ayırırdı.
  7. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Tolonbey nurcu embesillerin,zaten suçlu olduğu bilinen kişilerle beraber alakasız kişileri birarada gibi göstererek karalama kampanyasından ve yalanlarından etkilenmişe benziyorsun.i.şahin denen kişi zaten mahkum olmuş bir isim(Sabih Kanadoğlu bu kişinin ceza alması için elinden geleni yapan kişidir) Nasıl oluyor da S.Kanadoğlu gibi birisiyle i.Şahin gibi bir suçluyu birarada göstermeye çalışan nurcu pisliklerine inanabiliyorsun? buna şaşırdım.
  8. gercekisim

    Hz.Yunus(as) Balığın karnına girmedi..

    Yunus balığın karnına girmediyse o zaman nasıl sahile atılıyor? o konudaki çelişkili saçmalıkları yazmıyorum bile.Bir insanın yunus balığının karnına girmesi mümkün değil orası da ayrı konu..
  9. gercekisim

    Dersim İsyanı ve Nur Talebeleri

    Herşeyin altından da bu pislik çıkıyor! bir şeye de nane olma be sa-it kürdi!
  10. Acele Edin ve Defolup Gidin... ... 'Oturumunuzu sonlandırmaya geldim, Meclisi yaptığınız her icraat ile kirletmenize ve şerefsizleştirmenize artık kalıcı bir son vermeye geldim, Siz ki fitneci, fesatçı, meclis üyeleri, siz ki iyi bir hükümet olmak dışındaki her şey!! Kiralık sefil yaratıklar, zavallılar, ülkenizi en küçük şahsi çıkar adına satılığa çıkaranlar, birkaç kuruş için Tanrı'ya ihanet edenler, içinizde bir parça da olsun erdem kalmadı mı? Bir parça vicdan da mı yok? Atım kadar bile dindar değilsiniz! Altın sizin yeni Tanrınız olmuş! Satılığa
  11. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    1Zaten onlara kimse tenezzül etmiyorki arkadasim.Benim verdigim linkler hepsi ispatlanmistir" Bu bir iddiadan üstelik te mesnetsiz bir iddiadan başka birşey değildir.Kaynakların sahtekar en başta. Sen ispat olarak kabul ediyorsan kendin bilirsin,banane.
  12. gercekisim

    Vur vur Hamas vur İsraile Vur

    O zaman israilin elinin armut toplamasını beklemezsiniz umarım! Sonra ağlamak yok ama....Demek ki sizin tarafınız israil kadar güçlü olsa,sorgusuz sulasiz tüm israili katleder zihniyetiniz bu..İsrail bile sizden daha insan o halde..
  13. gercekisim

    Ne peygamberin, Allah'tan bir mesaj almadığını,

    Korktuğumdan değil,düşündüğümden,açıklamam bir önceki mesajımda.Sadece olabileceğine ihtimal verdiğim bir Tanrı'dan niçin korkayım ki? Benimle konuşan ve tehdit eden bir Tanrı olmadı bugüne kadar,olursa da öyle bir Tanrı'yı ben kabul etmem...inceldiği yerden kopsun!
  14. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Adamın birine verdiği kanıtların hepsinin aynı dezenformasyoncu yalancı,sahtekar ve daha bilimum pis özellik sahibi kişilere ait olduğunu aynı türden bir yalan haberin yer aldığı bir iki linkle kanıtladık ama hala söylediklerinin ispatlanmış olduğunu iddia ediyor.Avrupa insan hakları mahkemesi kim arkadaşım! Türkiye aleyhine karar vermekten başka işi olmayan bir mahkeme..Türkiye'yi bölmek isteyen Avrupanın kendisine güvenmiyorum,mahkemesine neden güveneyim! sen kime güvenirsen güven ne söylediğini bilmiyorsun sen.Senle insan hakları mahkemesinin Türkiye hakkındaki görüşleriniz ortak zaten,insa
  15. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Hepsi birbirinden komik,kimi fetullahın yayın organı kimi yobazın sözleri kimi de onların derlemesi...bana resmen kabul edilebilecek bir kanıt göster lütfen.Böyle internetteki dezenformasyon amaçlı yazılmış kirli kalemlerin saçmalıklarını değil.Eğer bunlar kanıt olsaydı ben de aşağıdaki yalanları delil görüp var derdim ama oku bakalım öyle mi? http://www.samanyoluhaber.com/haber-131988.html http://www.samanyoluhaber.com/haber-132668.html Şimdi bunları okumadan altına yorum yazan embesillere de bak ve söyle bunlar yalan değil de nedir,verdiğin kaynaklar da bu fetoşçularla aynı kaynaklar.
  16. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Aynı fikirdeyim.Copy/paste bu kadar oluyor demek ki solculuk.
  17. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Ben sizin gibi düşünenler zaten böyle birşey yapamazlar dedim, ki bu doğrudur.Sizin gibi düşünmeyenler ise yapabilirler ama ben elinde böyle bir güç bulunanlardan değilim,muktedir olsam elimden geleni yapardım kesinlikle,ama değilim.
  18. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Madem Jitem diye birşey var diyorsun o zaman kanıtla.Aynı şeyi yobaz takımı da söylüyor ve hergün bu konuda aslı astarı olmayan yalanlar yumurluyorlar,smnyolu denen çirkef yobaz kanalına bakıp bu konuda onlarca haber görebilirsiniz. Mit pkk yı kurdu diyorsun...kanıtla! neden ve nasıl kurdu,amaç nedir? cevapların net olsun. Solculuk pkk ile bağdaştırılmıyor da diğerleri bağdaşıyor sebep ortada,pkklıların hemen hemen tümü kürt olduğundan olabilir mi sence? Dönüp dolaşıp aynı yere gelmemek için kanıtlarını sunmalısın o halde.
  19. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Ben de zaten sen öyle dedin demedim.O benim fikrim. Kimler geldi kimler geçti...kimler gelecek yine abd uşaklığı yapanlar geldi büyük oranda,uşak olmayanları da alaşağı ettiler zaten. Olabilirlikler aslında oldular bile zaman zaman ama fazla uzun ömürlü olamadılar maalesef,bir sonraki sefere olmayacaklarını da söyleyemeyiz ama. "Bence zor.ABD rejimi yikilmadigi sürece kimse birsey yapamaz." diyenler zaten birşey yapamazlar maalesef.Hayatta pek çok şey ihtimal dahilindedir.
  20. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Evet gerçekten de bu nasıl bir sallamadır....pkklı kahpeler saldırıyor sen onların ağzından konuşuyorsun! bu bilinçli mi yoksa saflık mı?
  21. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Evet demek ki büyük oranda aynı fikirdeyiz bu konuda ama ben "kim gelirse gelsin yargılanamaz" demiyorum.Abd yi karşısına almayı göze alabilecek birilerinin gelmeyeceği garanti değil.Bedeli ağır da olsa heralde bugünlerde olan şeylerin neticesinden daha ağır olmayacaktır. Sn. pante yılanın başı küçükken ezilmeyince böyle oluyor,umarım herkes kendine kaçacak bir dağ aramadan bu mesele ortadan kalkar.
  22. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    İki saattir ne anlatıyoruz,okumuyorsunuz heralde.Kenan evren bugün yargılanmaz çünkü iktidarla aynı taraftandır.Gün vatanseverlerin yargılanması günü maalesef. Bak aşağıdaki linkteki sözler de o kiiye ait. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6037244.asp?m=1 Bu arada "ne olacak yani eyaletlere bölünsün almanya gibi olsun diyebilirsin belki ama unutma ki Almanya'nın bölünme riski yok ancak Türkiye'nin üzerinde bu planlar her zaman faal ve fırsat kolluyorlar hatta fırsat yaratıyorlar,bugün olduğu gibi.
  23. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    ne kenan evrene ne de can dündara güvenirim,ne oldukları ortada olan bu tiplerin birisi 2006 yılında mı aklına getirmiş anılarını yazmayı? ne tesadüf! 1971'de "Kızıldere'de kullanılan personel" derken ne anlatmak istiyor peki? diğeri de böyle birşeyin olmadığını söylüyor...Kenan evren 1970 yılında Korgeneralliğe terfi etmiştir. Korgeneral rütbesi ile 2'nci Kolordu Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Denetleme Kurulu Başkanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.1971-74 arası bahsedilen özel harp dairesini yöneten ise Org. Kemal Yamak,o halde Kenan evren mi yoksa
  24. gercekisim

    Ergenekonda son dalga

    Evet hadi tutuklasalar ya onu,ama olmaz,o kendi taraflarından çünkü,o da amerikan uşağı! Onu akıllarına bile getiremezler,g.tleri yemez.
  25. gercekisim

    2+2=5

    ( X + Y ) = Y x=Y-Y X=0 dolayısıyla Y=X olduğundan; Y=0 X + Y = 0 2.X=0 Saçmalık. 0'ı sıfıra bölemezsin tanımsızdır.Ne kıvırtkanlık bu .
×
×
  • Yeni Oluştur...