Jump to content

hiena_16

Sadece Ateistler Grubu
  • İçerik sayısı

    666
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hiena_16 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. hiena_16

    Doğuş medya satıldı

    O kadar ayrıntıya dikkat etmemiştim.Düzelttiğin içi teşekkürler..
  2. hiena_16

    Doğuş medya satıldı

    Bunu biraz daha açar mısın ?
  3. Bunu başka bir ülkenin iktidarı söylese, iktidardan düşebilirdi çünkü içinde fesatlık, ahlaksızlık,tehdit,pişkinlik ... bir çok şey gizli..
  4. hiena_16

    Çiftlik Bank ve koyunlar

    İki milliyetçilik anlayışı da değişik bence. Herhangi sıradan bir müslüman için ülke uğruna ölmek güzel bir şeydir. Sıradan bir batılıyı kolay kolay ülke uğruna ölmeye ikna edemezsin. Örneğin şu olaya ve tartışmaya bak , http://www.radikal.com.tr/dunya/norvecten-finlandiyaya-100-yil-hediyesi-halti-dagi-1494493/ Bunu müslüman bir ülkede göremezsin. Doğuda milliyetçilik daha dini duygularla örülüdür. Hatta doğuda milliyetçilik ülke için savaşabilme kavramına evrilmiştir. Örneğin sen bir konuda 1000 sayfa kitap yaz. Bu ülkeye bir hizmettir. Fakat doğu insanı milliyetçiliği vata
  5. Aydın Doğan, Tayyip ile girdiği mücadeleden yenik olarak çıktı. Baskılara, vergi borçlarına, cezalara daha fazla dayanamadı. Sonuç olarak Kanal d , CNN Türk, Hürriyet , Fanatik, Posta, Doğan kitap vs... Birçok medya kuruluşu Akplilere satıldı. İzleyecek kanal kalmadı. Bir tek Fox kaldı galiba o da Amerikalıların. Medyanın kitleleri etkileme ve algı gücünü düşünürsek Yandık ki ne yandık.
  6. Akp çok güzel paslar atıyor. Ama Chp hiç birini gol yapamayarak bir rekora imza atıyor.
  7. hiena_16

    İstiklal marşı ilahi versiyon

    İstiklal marşının bestesi batı müziğini çağrıştırıyor bence bundan rahatsız oldular. Yalnız Türk halkı bu marşı kutsal sayardı. Bunu kılıçdar ya da baskası dese yer yerinden oynardı. Burdan da anlayacağımız üzere tayyip devletin ve milletin değişmez denilen temel değerini bile kolaylıla değiştirebiliyor.
  8. hiena_16

    Çiftlik Bank ve koyunlar

    Öyle ama müslümanların milliyetçiliği ile batının milliyetçiliği arasında çok büyük farklar var.
  9. hiena_16

    Çiftlik Bank ve koyunlar

    Jet fadıl denilen dolandırıcı bu ülkede milletvekili seçilebilmişti. Türk insanı sever dolandırıcıları. Anadoluda Türk yurdunda çok döner zaten alavera işleri. Türkler alışıktır.
  10. hiena_16

    Afrin olayı

    Bence Türkiye Afrin'i alacak. Asıl düğüm menbiçte çözülecek. Çünkü orada Amerika var. Buarada dünya türkiyeye ses çıkarmıyor. Birleşmiş milletler kınamıyor ortak açıklamalar yapılmıyor. Ambargolar uygulanmıyor. Ufak tefek karşıt açıklamalar olsa da Afrin savaşının bitmesi için hamle yapmıyorlar. Belki de Türkiye'yi destekliyorlar alttan kim bilir...
  11. hiena_16

    Ateist Şiirler

    "Camide ikiyüzlüleri bırak, ikiyüzlülük etsinler Meyhaneye gel ne ikiyüzlülük var ne de ikiyüzlü" Şeyhülislam Yahya Efendi ( 16.yy )
  12. hiena_16

    Ateist Şiirler

    "Müslüman tökezledi, Hristiyan mutsuz Yahudi şaşakalmış, Mecûsî sapkın İki tür insan kalmış demek ki bu dünyada Biri akıllı dinsiz, öteki dinli çılgın.." Maarri ( 11.yy )
  13. hiena_16

    Ateist Şiirler

    ''İşte insanoğlu bir yerde böyle sapık Beşerin böyle delaletleri var putunu kendi yapar kendi tapar Git ara kiliseyi, dolaş kabeyi Can sesini duy, tekbiri dinle Umduğun, beklediğin şeyler nerede hani Ortada bir tek şey göreme Şeytanı da düzme, Allah’ı gibi Buda’sı düzme, Ehrimen'i düzme, Yezdan’ı düzmece Bir korkak kuşku yaratmış bunların topunu...'' Tevfik Fikret
  14. hiena_16

    Ateist Şiirler

    ''Hararet nardadır, sacda değildir Keramet baştadır, tacda değildir Her ne arar isen kendinde ara Kudüs'te, Mekke’de, Hac’da değildir.'' Hacı Bektaşi VELİ ( 13.yy )
  15. hiena_16

    Ateist Şiirler

    Yeri göğü ins ü cini yarattın Sen ey mimar başı eyvancı mısın? Ayı, günü çarhı, burcu var ettin Ey mekan sahibi rahşancı mısım? Denizleri yarattın sen kapaksız Suları yürüttün elsiz ayaksız Yerleri temelsiz, göğü direksiz Durdurursun acep iskancı mısın? Azmi (16. yy )
×
×
  • Yeni Oluştur...