Jump to content

dino

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    49
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

dino Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. bana "ulan sazan balığı" diye cevap veren birisine daha nasıl adam gibi yazabilirim?
  2. yazdıklarıma alakasız cevaplar veriyorsun. ipe sürülecek aklın yok, gelmiş bana kelime öğretmeye çalışıyorsun. senin gibi bir embesili kaale alıp, cevap vermekle hata etmişim.
  3. hangi kardeş ulan cahil? adam orada Türk'ün Türk'ü vurmasından bahsediyor. dağda askere kurşun sıkan Türk mü ki, bizden mi ki, birbirimize düşelim beyinsiz?
  4. iyi oku: "bir Türkün kendi kanından kendi milletinden olan bir insdanı öldürmesi " pkk'lılar Türk milletinden, Türk kanından mı? bir milleti birbirine düşürecek yegane güçtür din.
  5. islam milliyetçiliği yasaklamıştır. müslümanın milleti, ümmetidir. ya milliyetçiliğin ne olduğunu bilmiyorsun ya da islam'ı.
  6. bir müslüman milliyetçi olamaz. milliyetçilikten kasıt arapçılık değilse tabi..
  7. dino

    cengiz han da müslüman dı

    Türkler ve Moğollar akraba milletlerdir. "alt kol" söylemi yanlış olur.
  8. dino

    cengiz han da müslüman dı

    araplar, farslar ve benzeri milletlerin karışımı olmaktan iyidir değil mi ludwig?
  9. dino

    evrimcilere 3 soru

    müslümanlara göre evrimi yalanlayan ademli yaratılış teorisi değil mi? eğer ilk insan adem değilse, evrimdeki tezatlık nerede?
  10. dino

    cengiz han da müslüman dı

    Cengiz Han soyca Türk'tür, müslüman değildir. o ve o'nun soyunun islam'a verdiği zararı kim vermiş?
  11. dino

    evrimcilere 3 soru

    bir jpg dosyası ile, evrimle ilgili bir satır okumadan çözdüm diyorsun yani? o verdiğin çalışmadaki mantık genelde karikatürlerde çıkar. "maymundan gelme" evet evrimin kaba tabiridir ve espiri malzemesi olmuştur çok kez. niye bir resimde bu kadar ısrar ediyorsun anlamadım. evrimi gerçek kaynaklardan öğrenerek reddetmeye çalışmaya cesaret edemiyor musun?
  12. dino

    evrimcilere 3 soru

    kosovalı, maymundan gelmek sana koyuyor da -ki maymundan gelme diye bir şey yoktur evrimde-, ensest ilişki sonucu ortaya çıkmış bir tür olmak sana koymuyor mu? yoksa özrünü adem-havva ilişkisine bağlayıp rahatlıyor musun?
  13. dino

    Türkiye Faşist Partisi

    çok eksik var.
  14. dino

    Araplar bizi müslüman saymıyor iste ispatı

    başlığın konusu, Türkler'in araplar tarafından sevilmemesi. alıntı yaptığım mesajda ise said-i kürdi (gerçek ismi böyledir) safsataları övülmüş, "araplar said'i sevse ne olur sevmese ne olur" denmiş. yani, "bir Türk, şeytanı dize getirmiş (ahaha) arap onu müslüman saymasaa ne yazar" demeye getirilmiş. ben de deli said'in Türk değil, kürt olduğunu belirttim. zenci, kürt kelimeleri bir iletide geçince iletinin içeriğini anlamaya çalışmadan önce savunmaya geçiyorsunuz sanırım.
  15. dino

    Bir Suudi Arabistan Gerçeği..

    adam haklı, benim de arap karım olsa ben de görmek istemezdim yüzünü. bana gerçek islam'ın yaşandığı bir ülke söyler misin?
×
×
  • Yeni Oluştur...