Jump to content

ziobelle

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    902
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne ziobelle kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ben sadece dinler açısından yaklaşmıştım..Bu gün petrol, enerji ve diğer kaynaklar için insanları birbirine düşürüp kaymağı yiyen ülkeler gibi, ABD,AB,Rusya vd. gibi..

    Yani uzaylı emperyalistler..başına bela olmasın diye yok etmek istedikleri iki canlıyı sürgüne gönderip yok olmalarını beklemek gibi..ama plan tutmayınca ''din '' denilen olguyu aşıladılar...Gerçekten harika bir plan..

    Oysa ki her türlü zorluğu yenip medeniyet kuarabilen insan barış içinde de yaşayabilirdi.. Yaşayanlar da var bizim gibi demek ki..geldiğimiz yerde ki kod larımız ne kadar bölünmüş olsa da da barışçıl duygularımız halen yaşıyor..

  2. Selamlar Ateist Forum üyeleri...Miraç kandili gereği biraz araştırma yapınca aklıma bu komplo teorisi geldi...Biraz mizahi yaklaşıyorum. Aya inildiğine inanmayıp ta İslam Peygamberinin Burak denilen katırla eşek arası bir binekle 50 bin ışık yılın mesafeye gittiğine inananların var olduğunu düşünürken aklıma birden bu teori geldi..

    Hani malum işte Mısır Piramitleri uzaylılar yardımıyla yapıldı, Mayalar uzaylılardan astronomi bilgisi öğrendi, Nazca Düzlüklerindeki şekiller uzaylılara mesaj için çizildi, Paskalya adasındaki heykeller ,kristal kafatası, bağdat pilleri, Ankhorwat tapınağı, daha birsürü insanın şimdiki aklına güvenerek binlerce yıl öncesi yaşayan hemcislerine böyle şeyler nasılda yapılabilmiş gibisinden biraz küçümseme ve biraz da bilinmeyene duyulan o muazzam merak ve çözme güdüsüyle oluşturulmuş akla hayale gelmeyen teoriler..Elbette en başta biz aciz insanların hemen yardımına koşan da tabi ki uzaydan gelip bizim gelişmemizi isteyen, medeniyet kurmamız için yardım eden her zaman için kendilerini bir yana bırakıp insanoğlunun iyiliği için uğraşan uzaylı yardımsever insan üstü varlıklar. Bu varlıklar artık kaç yüzbinmilyon ışık yolu uzaktan geliyorsa ki muhtemelen Orion dan geliyorlar yada Sirius tan aramızdaki mesafe o kadar geliş gidip yapılamayacak kadar uzak değil.

    Uzaylı varlıkların yardımlarıyla evrildik,geliştik medeniyetler kurduk M.S 2015 yılına kadar geldik nihayet ki bu geçen süre içinde insanoğlunun insaoğluyla arz üzerinde savaşmadan,kan dökmeden geçen bir gün olsun..Olmamış tarih boyu mutlaka hergün kan dökülmüş,savaşılmış.

    Bu savaşlar önceleri avlanan et için belki beğenilen bir kadın için tekme yumruk,kafa kol,kılıç mızrak,ok yay vs diyerek atom bombasına kadar gelmiş.

    Yazılı tarihin başlamasıyla da karşımıza ilk çıkanlar kim oluyor elbette tanrılar..Çok tanrılar,az tanrılar,tek tanrılar vs.Tanrılar ve insana emirleri ; Malum hikaye Adem ve Havva dan başlıyor. Emirlere karşı gelip çokta matah olmayan biraz ekşi biraz tatlı bir elma yüzünden cennetten kovuluyorlar.

    Gelelim konuya Cennetten kovulma aslında dsaha rahat bir gezgegenden dünyaya gelme ile başlıyor komplo teorimizde burada başlıyor zaten..Aslında cennetten kovulan bambaşka bir alemden sürgüne gönderilen iki canlı insanımsı varlık.Suçlular ama.Buyuk bir suçları var.(Bilmiyoruz)Yaşadıkları gezegegen,yıldız neyse o kadar ileri ki ve suç oranı nerdeyse sıfır ki suç için canlı öldürmek yasak.Uzun arama sonu sürgün yeri olarak dünya bulunuyor ve bu iki canlı varlık erkek ve dişi olarak buraya sürgüne gönderiliyor..Ben bu duruma biraz da dünyevi siyaset açsından sanki hanedana ortak olan yada bir devrim vs. sonucu yönetimden indirlien hanedanlar olduğunu düşünüyorum bulundukları yerde.

    kendileri tarafından yok edilmeyip bu derin uzayda ölüme terk edilen bu iki varlığın bir şekilde hayata tutunup nesillerini devam ettirmeyi başarmalarını da uzaktan uzağa izleyip durmuş olmalı bizim derin uzaylılar.

    Ama fiili olarak öldürme işlemi onların kitabında yazmayıp nasıl yapalımda bu hanedan halkını bir şekilde yok edelim birbirlerine düşürelim diyerek yaptıkları bir plan olsa gerek..İbrahim denilen den başlamışlar,Musa,İsa,Muhammed vd. gibi bu hanedan halkına nifağı sokmuşlar..Ayın ikiye bölünmesinide sağlamışlar,Kızıl Denizinde,Muhammedi yanlarına alıp sorguya çekmişler bakmışlar plan tutuyor..kendi haline bırakmışlar hanedanı.

    İşlemler sonucu bir avuç hanedan geldikleri yerde atalarının yaşadığı yaşam standardına ulaşmışken milyonlarcası iyi kötü ,bir diğer yarısı açlık sefalet içinde yaşamaya başlamış...Ve sonuçta hani bu gün her olayı ABD,Rusya;İsrail vs bağlıyoruz ya birbirini yedirerek kendileri ayakta kalırken..Bizim hanedanda sen Müslümansın,sen Hristiyan,yahudi,şu bu diyerek asıl görevlerinin geldikleri yere geri dönmek olduğunu unutup birbirini boğazlarken hanedanlığı ellerinden alanlarda arada bir gelip kontrolleri sürdürü olmuş..

  3. Türkiye geri kalmış bir 3. dünya ülkesidir yapabilecek çok az şey kaldı..Herifler Osmanlıca dersinden bahsediyor...bunu ufukları dar olduğu içinmi sanıyorsunuz..aldıkları emirler doğrultusunda yerine getiriyorlar..Türkiye ne zaman bir şeriat devleti,geri kafalı hurafeler ülkesi olduğu an bilinki topraklarımızda petrol,altın ne varsa fışkırmış olacak..

  4. Bence bir sakıncası yok...

    Hristiyanların veya Yahudilerin,Budistlerin,Şintoistlerin,Zerdüştlerin,Hinduların,Sihlerin,Müslümanların kim olursa olsun kendi inandığı saçmalık için bir başkasının öldürülmesinde her din inanırı bir başka inanırı öldürme potansiyeli taşır. Ama bir ateist olsa olsa dalga geçer küçümser..en azından öldürmekten iyidir değilmi?

  5. Adında Halk olmasına rağmen CHP maalesef halka çıkamadı...Bu seçimlerde devlet imkanınız yok haydi diyelim köy köy kasaba kasaba gezmediler, para pul dağıtamazdınız ama en azından her grupta bir doktor bulundurup yaşlıları,hastaları muayene etselerdi, gönül alsalrdı ama bunu seçime bir ay kala deği l sistematik şekilde yıllara dağıtarak yapsalardı ramazan aylarında ihiyaç sahiplerine birer ramazan kolisi verselerdi..eminin yüzde beş daha fazla oyları olur ve psikolojik sınırı çoktaaan geçerlerdi :) bizim millet yediğini,aldığını hatırlar çünkü ve de minnet altında kalmak istememe gibi bir huyları vardır.

    Bu durum dini kulanmaksa herkes kullanmalı artık savaşı kazanmak için her yol mübah..etikti kütüktü bir yana.'' Hesabınızı falanca örgüt kullanıyor, sim kartınızı ele geçirmişler'' diye bir telefonla elindekini avucundakini koşa koşa gidip dolandırıcıya teslim eden insanlarla yaşıyoruz, cennetten yer satın alan hakimler var aramızda, muskacılara hacılara hocalara para veren bu insanlar bir maden aslında işlemek ustalara kalmış. CHP nin bol miktarda psikolog ve sosyolog istihdam ederek bu işlere kafa yorması gerekir, ta en baştan KK nın kaset dinletmesinin ters tepeceğini söylemiş biri olarak bu sonuca şaşırmadım zaten, ama umut yok değil.20 yıl öneki söylemler para etmiyor artık

×
×
  • Yeni Oluştur...