Jump to content

Blitzkrieg

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Blitzkrieg Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Blitzkrieg

    İyi ki doğdun Galileo :)

    vay sevişgenler vay Geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun. Bu gün ve bu günden sonra doğmuş olan ateistforum üyelerinin alayının doğum gününü şimdiden kutlarım.
  2. Blitzkrieg

    Müzikle Açalım

  3. Blitzkrieg

    VATAN SAĞOLSUN!

    Cahilsiniz diye boşuna demiyor burada insanlar. Demek gerçek olan aslında ütopyalar Gerçekliği değiştirmenin yolunu öldürmekle çiz, ondan sonra ütopyalar çok güzel, çok muhteşem diye insanlara özgürlük vaadleri ver. Bu sizin ahlakınız ve liboşluğunuz arasındaki bağlantı oluyor. Tepe tepe kullanın.
  4. Blitzkrieg

    VATAN SAĞOLSUN!

    Gerçekler benim yazdıklarım, somut, tanınıyor ve taraf alınıyor. Sen bunları kaldıramayıp liboş olmayı tercih ettin diye, teröristleri hoş görüyorsun diye akıl tutulmasına girecek değilim. Yakarak, yıkarak, öldürerek taraf olunmaz. Sen ağzına yakıştırdığın pis kelimelerinle bedenini alıp istediğin yere gidebilirsin. Ben buradayım, yerim vatanım belli.
  5. Blitzkrieg

    VATAN SAĞOLSUN!

    Öyle dönmüyor bu işler, ütopyalarla dünyayı eş tutamazsın libosh. Kalk oturduğun yerden pasaportunu almadan git bakalım başka ülkeye. Ben geldim, vatanım bedenim, adım da libosh de alsınlar seni hadi bakayım. İnsanlar büyük gruplanmalar halinde yaşıyor. Böyle büyük bir yapılanmayı yönetmek için büyük örgütlenmelere ihtiyaç var. O örgütlenmenin adı devlet. Bu örgütlenmenin bir hukuku var. Sen belindeki silahla haklı olana karar veremez, anarşiden başka bir şeye yol açmazsın. Sen hiçbir şeyin dinamiti olamaz zarar verdiğin için hapse boylar gidersin. T.C. meşrudur çünkü bir irade ortaya koymu
  6. Blitzkrieg

    Müzikle Açalım

    http://www.youtube.com/watch?v=BFyxCf8ZgBw
  7. Blitzkrieg

    VATAN SAĞOLSUN!

    Vatan, yaşam alanın olduğu için libosh. İnsanların temel ihtiyaçlarının başında güvende olmak gelir. Devletin temel görevlerinden biridir, TSK bunu sağlamakla yetkili kılınmış anayasal bir kurumdur. Sen bunları dışlıyorsan zaten günümüz dünya düzeni ile bir alakan yoktur. Uzaya çıkıp kendi kendini koruyabilir, yaşayabilirsin.
  8. Blitzkrieg

    VATAN SAĞOLSUN!

    Kendi kazdığınız kuyuya düşüyorsunuz. Kafanın almadığı konularda bile ironi yapma iki yüzlülüğün tiksintiden başka hiçbir şey uyandırmıyor. Utanmadan bir de kurtuş mücadelesine dil uzatıyorsun. Hiçbir birliktelik noktası oluşturamamış, medeniyetten gram nasibini alamamış, terörist yandaşlığından başka vasfı olmayan senin ve senin gibilerinin şikayet edebilecek bir konumu yok. Önce bunu anla!
  9. Blitzkrieg

    Müzikle Açalım

  10. Blitzkrieg

    roswell olayı sizce gerçek mi ?

    Löp etmiş uzaylılar. Kaburga kemikleri yok. Bir yumruk atsan içine gömülür, ölür gider bu. Bundan mı korkuyorsunuz?
  11. Blitzkrieg

    Müzikle Açalım

    http://www.youtube.com/watch?v=SzvpnqQNqjA&feature=related
  12. Blitzkrieg

    Kuranda Sübyancılık

    Ergenlik döneminin bununla bittiğini sanıyorlar galiba. Kız çocuklarının bu durumu nasıl yaşadığını, korkularını, çocukluk ile erişkinlik arasında gidip gelen bocalamaları, çekingenlikleri hiçe sayıyorlar. Beden felsefe ile gelişmiyor.
  13. Blitzkrieg

    Kuranda Sübyancılık

    Türkiye doğunun bitip batının başladığı, batının bitip doğunun başladığı bir yer. Sen de bu toprakların çocuğusun ironik olacaksın tabiki. Hangisinin gerçek müslüman olduğundan bize ne. Bizim vereceğimiz bilgiler belli. İnsanların senin nasıl yazdığını anlamalarıyla geçireceği süre anlaşma adına kullanılırsa daha verimli olur. Direkt yaz, en kısa yol bildiğin yoldur
  14. Blitzkrieg

    Kuranda Sübyancılık

    Anladım, teşekkür ederim. Ben şamanisti okuduktan sonra müslüman kısmını düşünememiştim. Türk müslümanların sosyal ortamları fazla farklı olmadığı için savunuyorlardır. Bizde kadına karşı işlenen suçlar, cinsel istismar vakaları yaşanan ortamda gömülü kalır. Bunların yaşanmasından değil etrafta duyulmasından utanırlar.
  15. Blitzkrieg

    Kuranda Sübyancılık

    Hem de nasıl!
×
×
  • Yeni Oluştur...