Jump to content

Gerçeklik

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    87
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Gerçeklik Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Gerçeklik

    Mesajlarin Icerigi ve Uslup

    Bu kadar yazı yazacağına üyeliği sonlandırılmış üyeler başlığına git. Yönetim tavrınızı anlıyorum. İslamcı hükümet sizi de al aşağı etti. O yüzden bu kadar hödüğe toleranslar başladı. Ben kendi hezeyanlarımı alıyorum. Buradakilerin %1'i etmez.
  2. Gerçeklik

    Mesajlarin Icerigi ve Uslup

    Senin gibi yavşakları buraya bilerek dolduruyorlar galiba. Zaten forum yönetimindeki eksen kayması giderek belirginleşti.
  3. Gerçeklik

    Mesajlarin Icerigi ve Uslup

    Ateizmi bilmediğini söylememin nedeni bu. Ateist yanlışa saygı göstermez. Dolayısıyla yanlış düşünceye de saygı duyulmaz. Senin zırvalarına zırva denmesini istemiyorsun sen. Sinsi sinsi de üslup vs başlığı altında destek arayışına çıkıyorsun. Yani yazdıklarına olan saldırıları durdurmak. Tipik dinci mentalitesi. Sen 2x2=5 diyeceksin ve buna saygı üslup talep edeceksin. Yanlışı yapma. Ayrıca burası Ateist Forum, Her türlü düşünceye ELEŞTİRİ amacıyla açık. Yoksa ifade edilip propagandası yapılsın diye değil.
  4. Gerçeklik

    Ateizm Ne Zaman "Sona Erer?"

    IFeelGood sen rakı mı içtin ne yaptın? Bu adamın dediğini yanlış anlıyorsun. Bu adam karagözü konuşturup hacivatı gösteriyor. Yukarıdaki yazısındaki teizm bir çeşit ateizmin olmazsa olmazı olarak sunuluyor. Teizm ona göre Ateist algıyı var eden yegane unsur. Yani Yanlıştan doğan yanlış diyor Ateizme. Öyle modern mefülü mefailü failetün tarzı yazıyla asıl demek istediğini saklıyor dallama.
  5. Gerçeklik

    Ateizm Ne Zaman "Sona Erer?"

    Oldu canım. Bir de sen belirle ateist nasıl olmalı Nasılda görülüyor yahu
  6. Gerçeklik

    Islamahobi

    Farkındalığının Farkında Olan İnsana kadar(Homo Sapiens) SAF GERÇEKLİK ALGISI VARDI. Hayvanlardaki gibi. Bu taş, bu güneş, bu ağaç vb gibi. Ve basit ikili üçlü bilme kombinasyonları vardı. Suda dalga yaparsam balık kaçar, hayvan beni görürse hayvan kaçar, yemezsem açlıktan ölürüm, şu kayadan düşersem şuram acır vb gibi. Sonra Farkındalığının Farkında olan insanda bu ikili üçlü bilme kombinasyonları onlarla çarpılarak genişledi. Artık dalg ayaparsam balık kaçar bilgisi şurada dalga yaparsam balık şuraya kaçar, oradaki akıntı onları bu tarafa getirir, ben de burada bir çoklu çatal gibi şey
  7. Gerçeklik

    Islamahobi

    Ateizm, saf gerçeklik algısının Teizm ile kesişim kümesine verilen isimdir. Söz konusu Deizm olunca A-Deizm olur, Panteizm olunca A-Panteizm, Agnostisizm olunca Gnostisizm ve bu böyle uzar gider... Elma sevenlerin Elma yemeyenlere (Ateistlere) Elma Yemeyenler demesi bizi sadece elma sevip sevmemekle tanımlatamaz. Olaya böyle bakanlar aptalın önde gidenidir.
  8. Gerçeklik

    Islamahobi

    Sen ateizmi bilmeyen bir aptalsın.
  9. Gerçeklik

    Ne Kadar Ateistsiniz?

    Burada benim yaptığım hiçbir şey senin işini kolaylaştırmıyor. Ben ayrıca sadece ve sadece art niyetli ve gerçeği, doğruyu suistimal edenlere karşı böyleyim. Hırsızlık yapıyorsunuz, ben elinize sert ve hışımla sarılıp size acı vererek elinizdeki şeyi zorla bıraktırmaya çalışıyorum, suçlu beni görüyorsunuz Sizler çok iğrenç yaratıklarsınız.
  10. Gerçeklik

    Ne Kadar Ateistsiniz?

    Ben bir şey denemiyorum. Herşeyi dürüst yapıyorum. Burada yavşaklık ve şerefsizlik yapmayacaksınız. Adam olacaksınız. İyi niyeti suistimal ettiğinde sana kötülüğü tüm boyutlarıyla sunarım. Aynen tam teşekküllü masa gibi. iyi niyet sunarsan, iyi niyet alırsın. Bu kötülük kapısını açan sendin. (hatırla eski zamnları, ben kimseye bodoslama girmedim, giremem, adalet anlayışım müsaade etmez) Açtığın yerden gelenler bunlar.
  11. Gerçeklik

    Ne Kadar Ateistsiniz?

    Birincisi ben saldırı olmadan saldırmam. Bu benim tarzımdır. Ya saldırı yapacaksın ya da saldırı niteliğinde çok büyük kötülük yapacaksın. Kısaca iyi niyetin (hüsnü niyet adıyla görünmez bir ilke olarak tüm anlaşma hukuklarında vardır bu, mahkemelerce de tanınır) sınırlarına taşarsan karşılığını alırsın. Gelelim yazdıklarına. Ateistler 1400 yıl önce bir metin yazsaydı ve tanrı kavramı var diyen tüm kadınlar orospudur deseydi bu da o metinde bir madde olsaydı ve ben de o metne sürekli atıfta bulunarak bir tartışma yürütseydim ne yapardın? Benim anama avradıma söverdin. Ben yapmıyorum bun
  12. Gerçeklik

    Ne Kadar Ateistsiniz?

    Ulan şurda bile yavşaklığı bırakmıyorsunuz. Profilime yazmışım. Yetmedi eski profilime de not düşmüşüm. Daha ne tanıdık geliyor, belli oluyor vs şeklinde ahlaksızlık peşinde koşuyorsun ki? Sen mal mısın? Yazıyor ya ulan profilimde eski profilim.
  13. Gerçeklik

    Ne Kadar Ateistsiniz?

    IFeelGood gelince ne yapacak? Hadi gelsin. Başkasının başkasına söylediği sözü kendine söyleniyormuş gibi anlayana salak denir. Bu türden şeyleri kar amacı gütmek, üste çıkmak, haksız zafer kazanmak, hakka tecavüz yapmak için kullanana da pislik ve şerefsiz deniliyor. Hadi çağır IFeelGood'u gelsin. Onurlu, dürüst ve şerefli bir biçimde herşeyi OLDUĞU GİBİ konuşacaksanız konuşuruz. Ama bu tür yavşaklıkları yapacaksanız konuşmayız. Ahlaksızlar topluluğu! Kitaplarınuzdaki emir ve tarifleri bizlere yönlendirmeye bizle muhatap etmeye son verin! (IFeelGood eğer ordaysan bunu da kanunlaştırın
  14. Gerçeklik

    Islamahobi

    Gözlemlediğim kadarıyla ne demek yahu? Koskoca yazmışım oraya. Ateist Bakış profiline de not düşmüşüm. Daha ne saçmalıyorsun? Boş muhabbeti çok seviyorsun galiba. Ayrıca, gerçeklik söz konusu olduğunda kargadan başka kuş olmaz. Gerçeklik tektir. Alışmışsın heryerde abidik gubidik yazmaya, kimse de ses çıkarmamış, öyle yontulmamış gelmişsin. Ama merak etme, bu forumda seni yontarlar. Kütük gibi herifsin. Ne ateizmi biliyorsun ne bilimselliği.
  15. Gerçeklik

    Zen Yolu

    Şu anda bana bu soruyu yönelten şey senin özün (hani bir bitki vardır, bir sürü küçük tüy ile yuvarlak kafası vardır, üflersin o tüyler uçar, işte senin de o tüyler senin kendine has özelliklerin yani sevdiğin renk, oturuş tarzın, konuşma tarzın, merakların, ilgi alanların vs vs milyonlarca tüyler, o tüylerin tutunduğu yuvarlak da senin özün, saf bilinç enerjin) Sistem ise senin nasılındır. Mesela sen şu anda kendi nasılınla benden bilgi edinmeye çalışıyorsun, bunu da yanlış gördüğün bir şey için yapıyorsun (sana göre). Bir sisteme sahipsin. Diğer herşeyden farklı. Çünkü buradaki benim y
×
×
  • Yeni Oluştur...