Jump to content

CANDEMİ

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    78
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

CANDEMİ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. CANDEMİ

    4. Ateistforum İstanbul Buluşması 9 Ekim 2011 Pazar

    Bu forum olmasa hakikaten kanlı-canlı bizim gibi düşünen biri bulamayacaktık!! Öff Öfff..Ne kafalar var dünyada..
  2. CANDEMİ

    6. Uluslararası Evrim Konferansı (3-4 Aralık 2011)

    http://biyogen.metu.edu.tr/evrim/index.html http://biyogen.metu.edu.tr/2011-evrim-etkinligi-katilim-formu
  3. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Okuduğunu anlama özürlüsün sen.
  4. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Bak işte bu dürüstlük değil cigi. Bunu sana defalarca anlattım bir daha söylüyorum. Sen benim kimliğimi tartışamaz bunu tartışma konusu yapamazsın. Sanalda insanların yazıları vardır. Şunu kim yazmış bunu kim yazmış ile değil ne yazılmış nasıl yazılmış ile bak önce. İlk önce de kendi yazdıklarına bak. Yazılarıma, sorularıma karşı yazısal bir varlığın yok. Ve sen bunlara karşın küfür ettin. Bu nedenle de ceza aldın. Olay bu kadar basit. Bunların dışında kimliğime karşı öne sürdüğün her şey laf kalabalığı. İşin ve de gücün insanları hor görmek, aşağılamak, bir meslek sahiplerini tümden yargıla
  5. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Darmadağın oldun be cigi.. Bu hastalıklı yapıya benim anlatabileceğim bir şey yok.
  6. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Var canım var. Diğer insanların örneğin liboşların sana yok yere saldırdığı durumlar olmuştur, bu bir saldırı değil. Çok basitçe halledebileceği, cevabını verebileceği bir konumu olsa bu duruma düşürmez insan kendini cigi. Biraz düşün, biraz kendine bak..
  7. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Sen beni başkası sanıyorsun, paranoya yapmışsın
  8. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Bu mesajlarla bana bir şey demiş olmuyorsun. Kendi psikolojini ortaya koyuyorsun. Pek insana yakışan bir durum değil.. Yazık..
  9. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Bak, ne güzel çıkıyor ortaya internet faresi oluşun. Senin yazmaman çok daha iyi olur çünkü sen bir şey yazmıyorsun. Sabahtan akşama kadar ezberlediğin 3 kelime ile insanları yaftalayıp kendini tatmin ediyor ve mide bulandırıyorsun. Ben burada istediğim kadar değişik nickle yazar bunu da gerek gördüğüm kişilere bildiririm. Beni bilmesi gereken bilir. Bu hakkımı herhangi bir nedenle herhangi bir kişinin tartışmasına açmıyorum. Burası sanal ortam ve kimliğimi gizli tutmak benim hakkım. Bunu sağlama yöntemi nick değiştirmek ise bunu da yaparım. Sen bunu tartışamazsın. Sen boşu boşuna konuşuyor,
  10. CANDEMİ

    Forumda Yalan Söylemek Serbest mi?

    Hasta sensin. Dürüst olmadığını kabul etmen bir ilerleme. Sana rica ile sorulan soruya verdiğin cevap ne herkes okusun görsün. Bu mu senin Ateistliğin. Sen boş bir adamsın. Sorulan soruya verecek bilgin yok ancak olmadık genelleme yaparak insanları aşşağılımaya hakkın var! Bu iki yüzlülüğün suratına vurulunca ATEİST kimliğinin arkasına sığınarak kendini savunmaya kalkıyorsun. Saçma sapan bir insansın cigi, saçma sapan. Forumda insanları itmekten, sınıflandırmaktan başka bir halta yaradığın yok.
  11. CANDEMİ

    Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?

    Size özellikle başlığı okuyun diyorum drekinci. Bu konudaki spesifik bilgisizliğinizin kurbanı oluyorsunuz. Aydan dönüş için hazırlık yapılması gibi bir düşünce gereksiz. Siz aya ilk gidişte inildi ve geri dönüldü sanıyorsunuz sanırım. Şu başlığı lütfen okuyun, biliyorum zaman alıyor okuması benim okumam da uzun sürdü, değiyor okumaya. Gerçekten! S.S.C.B'den bahsediyordunuz, onların Luna projesi vardı ve bir sürü ay seferi yaptılar. Apollo 11 ile eş zamanlı olarak Luna15'leri vardı örneğin. Görevi aya inip sondaj yapmak, örnek toplayıp Dünya'ya getirmek. Başarısız oldu, ancak Luna16 ile bunu
  12. CANDEMİ

    Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?

    Tahmin etmiştim, olayı S.S.C.B kapitalizm olayına dökeceğinizi. Ben bu saçmalıklara girmem sevgili drekinci. Sırf ideolojik olarak yapılan bir şeyi yine var olan bir karşıt ideoloji ortaya çıkarıp yalanlayamamış aksine gitmiş başarısı nedeniyle tebrik etmiş siz gelmiş burada bunun muhabbetini bize ediyorsunuz. Ergen muhabbeti bunlar. Size tavsiyem, başlığı okuyunuz. İdeoloijinizi de kenara bırakınız. Tüm dünya bilim adamlarından bahsediyoruz burada, bir ortak kabulden. Kuzey koreden bulun rusyadan bulun çinden bulun ancak mutlaka bir bilimsel eleştiri bulup öyle gelin..başarılar..
  13. CANDEMİ

    Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?

    Buyrun işte açıklayın, anlatın. Aya gidişlerin sahte olduğunu gösteren ne gibi veriler var elinizde. Neye dayanarak bu yeni fotoların da uydurma olduğunu söylüyorsunuz. Size bu alternatif bilgi akışı nereden geliyor. Diğer siyasi süreçlerde alternatif bilgi akışı var, bizler de okuyoruz biliyoruz. Buyrun görelim ay konusunda maddi delillerinizi. Bilimin evet dediğine hayır dedirten nedir size?
  14. CANDEMİ

    Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?

    Başlık burada duruyor. Orjinal olmayan kopya videoları(şu an böyle kötülüyorlar ya) ortaya koyup ''bu neden böyle'' diye tartışmış yaklaşımını doğru bulduğun insanlar. Hepsi açıklanmış. Ellerinde bir şey kalmayınca 'videoların orjinali neden yok'a dönmüşler sevgili drekinci. Verilerin hepsi var, Başlığı baştan sona oku. 2009 da yörüngeye oturtulmuş uydunun çektiği fotolar da yeni olacak mecburen. 1969 apollo 11 videolarının bulunamadığı söyleniyor. Peki ondan sonra yine Ay'a çıkan abd için ne gibi bir teknolojik kısıtlılık verisi var elinizde. Yok. Bilim dünyası hemen ötenizde, savlarınızı d
  15. CANDEMİ

    Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?

    Seni takan yok cigi. Adam olan, cebindeki şüpheleri azaltan insanlara teşekkür eder, ''ancak şu kaldı elimde arkadaşlar der ( her ne akdar uyduruk olsa da), bu şüphem giderilmediği için aya gidilmediğine kanaat kıldım der. Aya gidildi diyenlerle dalga geçmez. Hele hele bir ateist, bilimsel bir ateist böyle uyduruk şeylerle bilimin güvenilirliğini tartışmaz. Soruyorum sana. Yine. Orjinal videoları inceleyerek aya gidip gidilmediğini anlayacak olan bilim adamları kimlerdir?
×
×
  • Yeni Oluştur...