Jump to content

Eleştirel

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Eleştirel Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Eleştirel

    Bing Bang Teorisi'nin Nedeni Nedir ?

    Tri Vri bunlar, sadede gelelim. Mesela Vakum enerjisinden bana bir Armut üretebilir misiniz?
  2. Eleştirel

    Kahpelerin İşi Pusu Kurmak

    Tamamen tesadüf.. Uyuşturucu satıcısı olması yani, başka bir şey olsa da yine eylem gerçekleşirdi.
  3. Eleştirel

    Yarın ramazan beyler.

    Ülke kaynaklarını ve emeği talan ederek, sözümona Türkiye'yi kalkındıran İslam kisvesine bürünmüş liberal-ateist AKP'de öyle değil mi?
  4. Eleştirel

    Bing Bang Teorisi'nin Nedeni Nedir ?

    parçacığın konum-hız belirsizliği ile big bang'in ne ilgisi var hacı ya, güldürme adamı
  5. Eleştirel

    Bing Bang Teorisi'nin Nedeni Nedir ?

    http://en.wikipedia.org/wiki/Casimir_effect burada vakumdan madde üretildiği felan yazmıyor. üretilsede başka bir enerji kaynağı kullanıldığı içindir. Kendiliğinden vakumdan madde felan oluşmaz. Zaten boşlukta vaküm enerjisi vardır. vakum enerjisi diye bir şey yoktur, ispatıda yoktur.. tamamen size ait fantezi. varsa göster, casimir deneyinde vakum enerjisi felan kullanılmıyor, gayet bildiğimiz enerji kullanılıyor.
  6. Baktılarki, diyalektik ve tarihsel materyalizm doğru, gerçekçi temeller üzerine kurulu. Her geçen gün mevzileri modernizmde birer birer kaybediyorlar, köşeye sıkışıp mat olacaklarını anlayınca "gerçeği reddetmeye" yöneldiler. İşte bunun adı post-modernizmdir. Nedir post-modernizm; Eskinin atatürkçüsü, kemalisti, aydın ateisti geçinenlerin bir anda Liboş diye tabir edilen tiplemeye evrimleşmiş halidir. Kemalizmin, modernist sisteminin rezil edildiğini, komünistlerin saldırıları altında darmadağın edildiğini anlayınca sermaye sınıfı eskiden taptığı atatürk'e saldırmaya, hakaret etmeye başladı. İ
  7. Muhammed'i yok saymaya çalışma ve var kabul edenide türk-müslüman ateisti olarak yaftalama post-modernist düşüncenin ürünü. bunların elle tutulur, dişedokunur somut kanıtları olmaz.. tamamen fantezi yürütüp "daha iyisi yok, o halde bu doğru" argümanıyla hareket ederler. modernist dönemde bu sözde-ateistler, muhammed'i islam tarihini ve sünniliği kabul edip sistemli şekilde eleştirdikleri halde, işler değişince taktik ve fikir değiştidiler. Bunu post-modernist sistemin mimarı olma rolüne soyunan AKP'nin ülkedeki dönüşüm sürecini başlatmasıyla alakalandırabiliriz. Nitekim, muhammed'i yok sayma g
  8. Gayet bütünlük var, ama kendi içerisinde elbette. Tevrat ve İncilden aşırma mitlerin yarım yamalak anlatılması bile Mekke'li müşriklerin alayları ve aşağılamalarına yönelik yazılmıştır. o hikayeler bile; "bakın sizden öncekileri böyle helak ettim, inanmazsanız sizide böyle yaparım" gibisinden imalar taşır. Yani muhammed döneminin politikacısıdırda diyebiliriz. Atatürk, Hitler, Mussolini, Churchill, Wilson nasıl politikacı ise öyle bir politikacıdır. Aradaki fark, o dönem Kemalizm gibi Nazizm gibi Neo-Liberalizm .. gibi ideolojiler yoktu, bunların yerine Dinler kullanılıyordu. Muhammed'in kurdu
  9. Muhammed her gün her hafta haberleşmiyordu zaten Savaşlar, geçici anlaşma dönemleri, ateşkesler vs. nadir olaylardı. Ayrıca imamın osurması ile hitler'in ikinci dünya savaşını başlatması arasında kurduğunuz analojide gülmekten yerlere serdi beni.
  10. Eleştirel

    Bing Bang Teorisi'nin Nedeni Nedir ?

    Bu vakum dalgası dediğiniz şeyi laboratuvarda teyit edip onaylayadınız mı? mesela vakum, boşluktan vs.. bir proton, elektron felan (enerji kullanmaksızın) üretebildiniz mi?
  11. ben onu epitaph'ın iddiasına yönelik yazdım, sizinkilere değil.
  12. Hitler başlattığı dünya savaşıyla , Dünyanın gelecek dengelerini değiştirmiştir. Şu an ABD dünya kapitalizmini hegomonyası altına alıyorsa bu ikinci dünya savaşı yüzündendir. Yoksa Avrupa önde olacaktı. Üstelik 50 milyon insanın ölüsü ve tarihe mal olma gibi bir faşist başarısı vardır. Ona bakarsan muhammed'in halifeliğide ortadan kalkmıştır. Bu da aynı hesap işte..
  13. noktalama işaretlerinde değişme olması, kuranın anlam ve bütünlüğünü bozmaz. Osman döneminden kalma kuran karbon testleriyle teyit edilerek topkapı sarayına konulmuştur.
  14. Üstelik Hitler kaç yılda tanınmış hale geldi? 1930 ların başlarından 1945'e kadar 15 senede dünyayı 20.yüzyılda birbirine katmadı mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...