Jump to content

Jack Nicholson

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Jack Nicholson Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Jack Nicholson

    TÜRK BAYRAĞININ GEÇMİŞİ

    Yaw bırak bunu da duyduğuma göre senin Azerbaycan'ın eskibaşı Haydar Aliyev Kürtmüş tabi ilham da öyle hemi de şimdilerde Nahçivan'a da yığınla Kürt mafyası yerleştirmiş. Sanırım güvendiğin dağlara gar yağdı
  2. Jack Nicholson

    Arapçı Tsk İş Başında

    lağamına geri dön farecik...
  3. Jack Nicholson

    Arapçı Tsk İş Başında

    Şerefsiz görmek istiyorsan aynaya bak, utanmaz ırkçı! Zavallı köylüleri öldüren bu mahluku devrin askeriyesi bile mahkum etti. Ama senin gibi beyni yıkanmış bir fareye ne desek faydasız..
  4. Jack Nicholson

    Kürt Sorununa dair iki temel ve zıt teori

    Bedirhan Beg 1846 yılında bağımsızlık ilan ediyor.. Tabi yine Osmanlı dini kullanarak pek çok Kürdü yanına çekip Bedirhan'ı yeniyorlar. Sanırım İslam dini Kürtlere pek uğurlu gelmedi. Zira Araplar Osmanlıyı arkadan vurduğu için İngilizler Araplara Osmanlı toprağından onlarca devlet kurdurdu. Peki Kürtler ne yaptı: Din uğruna Osmanlıların peşinde 1. Dünya Savaşına katıldı, sonra yetmedi Kurtuluş savaşına katıldı. İngilizlerin tüm şimşeklerini üzerlerine çektiler.. Hani Diyorum Kürtler de Araplar gibi Osmanlıları arkadan vursaydı, İngilizler onlara da ortadoğuda cetvele bir devlet çizerdi.
  5. Jack Nicholson

    Kürt Sorununa dair iki temel ve zıt teori

    Haklısın. Yavuz'a iyi geçirmiştilerde Yavuz karı gibi beddua etmişti..
  6. Türbanlı türbansız fark etmiyor, önemli olan insan olmaktır. Şu anda bir kısım koca kalçalı türbanlı tıpkı 20 yıl öncenin koca kalçalı türbansızları gibi pervasızca televolenin merdivenlerini tırmanıyorlar.
  7. Bir coğrafyada yağma kültürü, talan ve çapulculuk hakimse o coğrafyada dalkavukluk da hakimdir.. Bugün toplumumuzun yüz karası olan 6-7 Eylül olaylarının yıl dönümü. malesef yağma kültürü ve çapulculuk paraya öyle açtır ki vahşi kartaldan bile daha yırtıcı olabilir.. Kanımca hiçbir eğitim sistemi bu yağma ve dalkavuk kültürünü yok etmeye muktedir değil çünkü yüzlerce yıl şifrelenmiş kodlar her zaman patlayıp ortaya çıkabilir..
  8. Jack Nicholson

    Türk Hükümetinde Yas : Karayılan Yakalandı

    Ne Amerika karşıtlığı birader. Ordudaki subaylar yıllarca büyük ölçüde Amerakada eğitildi. Türk ordusunun tüm silahları(g3 hariç o da Alman) amerika menşeli. Yemekte kullanılan çatal ve kaşıkların üstünde bile uss yazılıyor. Amerika karşıtıymış. Ne zamanki Amerika birilerinden vazgeçti bu hükümete destek oldu birileri Amerikan karşıtı oldu, mesele bu.. "TC'nin en uzun sınırını 50 yıllığına yahudilere ğeşkeş çekmeye" demişsin yaw gözüm bu devlet zamanında İsrail'i tanıyan ikinci devlet oldu, peki Stalin korkusuyla Natoya girip ülkeyi peşkeş çekenlere ne diyorsun.. yasama, yürütme ve yargıy
  9. Jack Nicholson

    en büyük asker

    Tamam asker için pazarlık yapılmaz peki Bulgaristan ve Yunanistan'ın yıllarca öldürdüğü Türk balıkçılar için neden bişey yapılmadı(Seksenlerin ve doksanların gazetelerinde bolca haber yapılırdı).. Elbistan'daki göçükte onlarca insan mahsur kaldı ve öldü neden günlerce yardım gitmedi ama o sırada sırf dünyaya reklam olsun diye habire Libya'dan vatandaşlar gemilerle tahliye ediliyordu.. Ne geleneği be.. Körfez depreminde 18 bin vatandaş öldü bi tek V. Göçer(o da muhtemelen torpili yoktu) 7 yılcık yattı ya diğer katillere neden dava açılmadı.. Birey devletin üstündedir, batının doğurgan düş
  10. Jack Nicholson

    Türk Hükümetinde Yas : Karayılan Yakalandı

    Sanırım sen ne demek istediğimi anlamadın. Hükümet, İran'ın üfürüklerine senin gibi düşmüyor.. Ayrıca o dediğin bir iki subay suça karışmışsa tabi ki içeri atılır. Suç işleyen cezasız mı kalsın.. Sen kalk meşru hükümete kumpas kur, ne idüğü belirsiz internet siteleriyle dezanformasyon yap hükümet de dezenfekte yapar.. Hadi ikile koçum..
  11. Jack Nicholson

    Din arayışı

    Sana şöyle bir tavsiyede bulunayım: Her fikrin, ideolojinin ve dinin açmazı var. İster dini olsun ister dünyevi bir görüşe sahip ol, sen o görüşte aşırı uç olmazsan mutlu olursun zaten boşuna dememişler herşeyin fazlası zararlıdır.. Ateizmin de çok açmazı var mesela dünyadaki varlık sebebimizle ilgili tıs yok.. Ben niçin varım sorusuna cevap yok.. Dinlerin de açmazı var. Din kurucularının yaşam şekilleri ya da günümüze uymayan bazı uygulamalar vesaire.. Dediğim gibi hangi görüşü benimsesen benimse aşırıcı olmadıktan sonra hem mutlu olursun hem de senden olmayanın canını sıkmazsın..
  12. Jack Nicholson

    Türk Hükümetinde Yas : Karayılan Yakalandı

    Demek ki hükümet senin gibi mal değilmiş.
  13. Jack Nicholson

    Ben artık ayrılmak istiyorum..

    Ne yapasın, insan taş kafalı olunca kafasına da bişey girmiyor sendeki de öyle. Türkiye'de en azvergiyi ödeyen Hakkari değil OYAK şehridir. Oyak değil az vergi hiç vergi ödemiyor. Ve bir gün olsun ağzınızı açıp eleştirme cesareti dahi bulamadınız.. Ben 50. iletide Galileo'ya verdiğim cevapta Türkiye'deki verginin ana omurgasını oluşturan payın hazır vergi ya da diğer ismiyle dolaylı vergi olduğunu bu vergileri de kaçırmanın imkansız olduğunu ve bunların hangi illerdeki vergi dairelerinde biriktiğini uzun uzun anlattım.. Aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum.. Hakkari'de ödenmeyen ve kaçırı
  14. Jack Nicholson

    Ben artık ayrılmak istiyorum..

    Bunları mı kastediyorsun: Haklısın bu yağma kültürünün önüne geçmek zor: Yazık gerçekten yazık:
×
×
  • Yeni Oluştur...