Jump to content

maldini

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    283
  • Katılım

  • Son ziyaret

maldini kullanıcısının paylaşımları

  1. efendim her sağlıklı erkek evladı gibi vatanı görevimi bende 15 ay yaptım.. yaptım yapmasınada..her toplulukta olduğu gibi çürük kokuşmuş laçkalaşmış zaatlar vardı bizde de .. özellikle bunlara YETKİ verildimi ben dünyayı yönetiyorum edası ile gezinirlerdi ortalıkta.. MİSAL NÖBETÇİ ONBAŞILIK NÖBETÇİ ÇAVUŞLUK GİBİ bu arkadaşların kollarında kırmızı yazı ile kollukları olurlardı.. kolluk bende kıllık bende itaat edeceksin etmessen ATARIM yemekhaneden yetki bende tabi olcaksın yoksa BİR DAHA GELEMESSİN kantin sırasına.. yani demem o ki askerlikte ve sivil hayatta çok yetki sahibi in
  2. maldini

    ÖNCE BU GAZETELER KAPATILSIN...

    vakit ve milli gazeteyi unutmayın hele vakit..tam manası ile şeriat propagandası yapıyor.. aşagıdaki söz bir alıntıdır..buyrun bir göz atın... DTP de düşünce özgürlüğünün sınır ve barajlarını patlatmıştır..nokta.. düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır...ADOLF HİTLER kaynak::wikisöz
  3. maldini

    O-Nur Risaleleri

    ben bu satırların çıktısını alsam mesayi arkadaşıma deli said yazmış al oku bilgilen desem rahatlıkla yediririm..nokta..
  4. maldini

    Muhammed bugun yasiyor olsaydi..

    gücüne mi gitti.. gitmesin .. bu yazı burada duracaktın zannımca..sende su kaynatınca sağa sola söveceksin gör bak.. ve o zaman yaklaşıyor.. bu yazıların durmasını istiyorum..jack sparrow adlı üyenin isteğinin dikkate alınmamasını rica ediyorum.. muhammed bu gün yaşasaydı...son model jeep e de binerdi deve çiftlikleri kurdururdu..çünkü deve sütü cinsel güce etkileyicidir.. ben develerinin bakımcısı olur sütlere şap katardım..nokta.. :P
  5. maldini

    Muhammed bugun yasiyor olsaydi..

    benim bu konu hakkında bir başlığım vardı altına 19 ileti girilmişti ama bu daha güzel olmuş... che kardeşimiz aişeden sonra en cok rivayet eden adam olurdu.. victoria s secret melekleri için brezilya ya cihad ilan ederdik.. kabedeki şeytanları taş ile değil M14 ile taşlardık.. suudi arabistan hükümetine annemin mezarını neden düzlediniz dozerler ile diye hesap sorardı.. haremindeki karıların istihdamı için dünya çapında 10 organizatör görev almak zorunda kalırdı...nokta..
  6. maldini

    Kel Düştü Takke Göründü: Karşı Atak

    ben kapatmaya şu açıdan bakmayı deniyorum sayın mazot: iki gazetenin iki başlığını aktarayım yeter başsavcı için şu başlıklar kullanıldı 18 milyar dolarlık adam kapatmanın faturası 22 milyar dolar.. zaten ossuruktan teyyare üstüne kurulan R.T.E. ekonomi politikaları bize bir günde yukarıda bahsi geçen rakamları kaybettirmiştir...nokta..
  7. maldini

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    al buda kapatmanın başka bir boyutu ekonomik diyebiliriz: bugün ve yeni şafak gazetelerinin başlıklarına bakacak olursak abdurrahman yalçınkaya için... 18 milyar dolarlık adam abdurrahman yalçınkaya için... kapatmanın bedeli 22 milyar dolar.. yorumsuz..nokta..
  8. maldini

    degistirelim kimliklerimizi

    GÜZEL FİKİR SAMİMİYETLE DİYORUM ..NOKTA..
  9. maldini

    İslam'ın İnsan Hak ve Hürriyetleri Anlayışı...

    ne hikmetse müslüman filistin halkı vietnam askerleri kadar cesur değiller (( mi acaba )) bu yazıdan birileri bir şey anlayacak (( mı acaba ))..nokta..
  10. maldini

    İslam'ın İnsan Hak ve Hürriyetleri Anlayışı...

    bu dur deme işlemini ayı kaburgalı abdurrahman dilipak mı yapacak.. hemde çanakkaleyi kullanarak..(( negatif manada )) bu dur deme başarılı olacak mı..hayır olmayacak.. taki filistin sağa sola su borusundan bozma roket atmayı kesinceye kadar..nokta..
  11. maldini

    Film önerileri..

    keşke filmlerden unutulmaz replikler veya unutulmaz film sahneleri diye de bir başlık açılsada onuda yazsak.. ben niye açmıyorum bunu cafe ye başlığımın altına kimse yazmaz diye korkuyorum.. ama biri açarsa ben yazarım..nokta..
  12. maldini

    İslam'ın İnsan Hak ve Hürriyetleri Anlayışı...

    bende her zaman oğuz ve hacı yı gaza yapanlara benzetirim;: kime mi:.. güney afrika panzer birlikleri komutanı mareşal ervin rommel 'e çünkü..bir kayboluyorlar bir geri geliyorlar..geldiklerinde dincilerin ağzının payını veriyorlar gerekli konuları gerkli yerlere taşıyorlar ve gidiyorlar.. rommel de öyleydi meydanda bir hafta gözükmezdi..himmler küplere binerdi sonra birde haber alınırdı ki rommel karşısındakileri dağıtmış yola devam ediyor... yazı hakkındaki fikrime gelince alkollica adlı üye ile aynı görüşü paylaşıyoruz... vakit.. günlük tuvalet kağıdı 40 yeni kuruş...düzgün hab
  13. maldini

    Islam Seriati ve Demokrasi

    be mask bize bedevinin dinini itekleyeceksin ama yiyecek kim.. islamda 1400 sene evvel kadına ne hakkı verildi bir yaz istersen... çocukları koynuna alan bediviler kime ne hakkı verecek""" ayatullah humeyni ne demiş bakın"""" adlı başlığa git de bak .. kadına kıza çocuğa ne haklar verilmiş.. neler reva görülmüş... aşagıdaki son satırı yorumsuz olarak ve ekleme ilave yapmadan yazıyorum.. ----abdülhamit kadınlarından biri hasta olduğu zaman doktorlara kadınlarını elletmezdi..kadınlarına kalın cilbablarını giydirip doktorun karşısına oturtur ve bakarak muayene etmesini isterdi..nazikeda
  14. maldini

    farklı bir konu tartışalım

    bende bazen şöyle bir durum meydane geliyor.. bazen bir rüya görüyorum ..sonra uyanıyorum...bir müddet sonra bir yere gidiyorum..ve kendi kendime diyorum ki: lan ben burayı rüyamda gördüydüm... bunun dejavu ile bir bağdaşıklığı varmı.. yoksa muhammed de böyle iddalarda bulunmuştu rüyasında gördüğünün karşısına gün gibi ortaya çıktığını söylüyordu ve buna sahih rüya deniliyordu.. acaba ben peygamber mi oluyorum..nokta..
  15. maldini

    Müslümanların cinselliğe bakış açısı

    ""ayetullah humeyni ne demiş bakın"" adlı başlıktaki fenasifeci nin yazılarını okuyun da bir daha yuh deyin bu başlık ateist forum da dır..nokta..
  16. maldini

    Müslümanların cinselliğe bakış açısı

    Cİnsellik yaşı kaç .. 1400 sen evelki adam 6 yaşında nikahı 9 (( dokuz )) yaşında cinselliği bizzat yapmıştır.. iranın islamı lider ayetullah humeyni ise kısaca söyle demektedir...(( zaten bu forumda da böyle bir yazı var )) erkek kumdaktaki bebeği bile nişanlayabilir.. 9 yaşına geldiğinde onunla cinsel anlamda birleşebilir.. 9 yaşına gelmediyse onunla sevişebilir okşayabilir.. yuh..nokta..
  17. maldini

    Dünyayı değiştirebilecek 10 fikir..

    bir diğer madde: victoria s secret seneden seneye değil her ay defile yapacak gözler şenlenecek..testesteron hormonu salgılayan vucudlar daha da bir evrilecek .. belkide insan bu sayede uçacak.. sharon stone ve david morrissey 'i temel içgüdü 3..4..5..6..7..... de izlemek mümkün olacak işallah yakın gelecekte.. adriana lima show ana haberi 3 saat boyunca reklamsız sunacak..miranda kerr borsa ve finans bilgilerini aktaracak.. ve maldini sayesinde bu ikili ateistforuma üye olacak.. çok değil şu 3 madde olsun gerçekleşsin ..küresel ısınma açlık kuraklık deprem ve tsunami tehlikesi unutu
  18. maldini

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    bu okul bahçesinde kavga çıkaranlar harem kurmaktan banka soymaktan rejimi değiştirmekten de asılmış olmasın.. istanbul üniverstesinin devrimcilerin eline geçmesini sağladığı için dört tane yabancıların kaçırılmasından asılmış olmasın bunlar.. yoksa sayın üstad ben yanılmaktamıyım.. yoksa sayın üstadım ben cahillerdenmiyim..nokta..
  19. maldini

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    anayasa mahkemesinin başkanı da onlardan (( R.T.E. )) haşim kılıç olması lazım dı değil mi..?? diğer üyelerin kapatılsın oyu kullanacağını düşünmekteyim..nokta..
  20. maldini

    photosop calismalarim

    sayın bycene : adriana lima ve miranda kerr adlı şahısların fotoğraflarında çeşitli çalışmalar yapma.. yaparsan da buraya asma... 3 kuruşluk hayal dünyamı yıkma.. şahsen bu konuyu rica ediyorum..nokta..
  21. maldini

    Sünnet ve Toplumdaki yeri

    *** sünnet hazreti ibrahim ile balamıştır*** ibrahimi kim sünnet etmiştir..bir erkeğin sünnetli doğma ihtimali yüzde kaç beni sünnet eden deyyus aklıma geldi bak şimdi.. ama bana takılan altınlarda aklıma geldi bak şimdi ... nokta..
  22. maldini

    Film önerileri..

    bir daha yapzıyorum..bruno ganz 'ın oynadığı oliver hirsbiegel 'in yönettiği 2004 yapımı çöküş filmi bence bir başyapıt. olmaz böyle oyunculuk yazılmaz böyle senaryo dedim ben şahsen.. izlenilmesi lazım..nokta..
  23. maldini

    yaptiginiz en cilginc sey

    SAYIN NİTSUGA MERAK ETME HİÇ İSABET ETTİREMİYORDUM.. oysaki yaptığım yay oku 90 adım ileri fırlatabiliyordu.. lafın kısası özü..köpeklere atış yaptım ama tutturamadım..endişeye mahal yok rahat olunuz..nokta..
  24. maldini

    yaptiginiz en cilginc sey

    kuşburnu ağacından ok yapıp nerede tahta buldun oraya fırlatmak.. daha sonra daha da ileri gidip okların ucuna çivi takmak sureti ile bu işe devam etmek.. çıtayı daha da yukarı çekip sokak köpekleri üzerinde atış talimi yapmak (( not : ben daha 24 yaşımdayım ve bunları 21 yaşıma kadar yaptım ...nokta... ))
  25. maldini

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    R.T.E. defolsun gitsin isterim.. 2 sefer oy kullandım ve bu adama partisine de oy vermedim. peki giderse yerine kim gelmeli birazda bu düşünülmeli.. ulusal kanal da bir programa katılmış bir brokrat bile----yabancı sermaye ürkebilir ----- diyordu.. vah benim 1950 den bu yana pek yüzü gülmemiş ülkem vah... güle güle R.T.E...nokta..
×
×
  • Yeni Oluştur...