Jump to content

SusieQ

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    82
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

SusieQ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 13-08-1990

Contact Methods

  • MSN
    uokfdf@homml.com

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. SusieQ

    Mutlu Noeller

    Herkesin sevdikleriyle sıcak bir noel geçirmesini dilerim. Birazdan gidip hindi ve süs alacağım. Beni avrupa özentiliği ile suçlayacak müslüman arkadaşlarında noelini kutlarım. Kansız vahşetsiz içinde estetik öğeler barındıran bir bayramınız olsa onuda kutlardık ama maalesef. http://www.youtube.com/watch?v=s4ITJgf01x4&feature=related
  2. SusieQ

    Bir Ateistin Halet-i Ruhiyesi!

    sen kimsin ki bizim hayatımızı değersiz görüyorsun ? Hem nerden çıkardın sıkıntı çektiğimizi ? Çok rahat yaşıyorum şahsen ekmek elden su gölden. Hayat olabildiğine gerçektir hem. Denemek istiyorsan at kendini bi otobüsün önüne o zaman anlarsın Sizin sıkıntınız hayatı yaşayamıyorsunuz hep çile fakirlik hastalık vs.. hadi şimdi kaybol
  3. şöyle düşün rahatlayacaksın. Doğmadan önce acı hissetmezsin hiç bir şey hissetmezsin senden öncesi koskoca bi hiçlik. Ölüncede hiçliğe gidiceksin. senin hayat dediğin şey iki hiçlik arasındaki kısacık bir çizgi sadece. Gidenin arkasından üzülme bu çok faydasız ve anlamsız bir saplantı, yeni bağlar kur ama bu bağlarada saplanma kendinde dahil herkesin geçici olduğunu bil. Maksimum mutluluk için elinden ne geliyorsa yap. Ölümü düşünme sevdiklerinin ölümünü hiç düşünme. Senin annen baban kardeşin dostların bunlar farklı kişilerde olabilirlerdi ve inan bana sen bunları yine sevecektin. Öleni unutm
  4. Bİr kaç new age kitabı alıp okumuştum. Özellikle Kryon mesajlarını. İçinde hiçbir negatif düşünceye rastlamadım. En azından insanları kafir mümin gibi sınıflara ayırıp lanetler yağdıran öfkeli bir tanrı yok. Hatta dünyamızı nasıl bu küresel yıkımdan koruyabiliriz konusunda harika çözüm önerileri var. Herkese tavsiye ediyorum bu hastalıklı şahsın paranoyalarını dikkate almayın.
  5. SusieQ

    DUYGUSAL ATEİSTLER

    Fokları öldürüp derisiyle mutlu olamıyorum hatta öldürülmeleri beni çok mutsuz ediyor ama bu deriden mutlu olan insanlarda var. İşte bu noktada kendi mutluluğum için onlarla savaşmalıyım. Bu örneği çoğaltabiliriz. Sonuçta hayat bir mutlu olma savaşıdır. Ve tabi ki güçlü olan kazanır.
  6. Muhonun allahından son 1500 yıldır ses seda çıkmamasını yadırgamamak gerekir zira o zaten insanların ekseriyetini cehenneme atmak istiyor. . "Andolsun cehennemi cinlerden ve insanlardan (kafirlerin) tümüyle dolduracağım." (Hud Suresi, 119) böyle bir tanrıya inananlara acil şifalar diliyorum
  7. SusieQ

    TÜRKAN SAYLAN ÖLDÜ

    Hiçbir çıkar amacı gütmeden onlarca cüzzamlı çocuk için çırpınmıştır. Binlerce öğrenciye yardım etmiştir. Hayatının son günlerinide ergenekon saçmalığı ile lekelemişlerdir. Soruyorum müslümanlar; allahınızın böyle birini yakmasını içinize nasıl sindiriyorsunuz ? Haydi hep bir ağızdan söyleyin şimdi kafirler için yaşasın cehennem !
  8. SusieQ

    İslam'ı Nasıl Kurtarırız?

    Yayılan bir parazit virüsle başetmenin ilk aşaması karantinadır. Ama senin dediğin virüsü nasıl zararsız bir virüs haline getirebiliriz. Bence bu imkansız. İslamdan kurtuluşun tek yolu bence faşistçede gözükse karantinadır.
  9. SusieQ

    Adem as. yaşasaydı.

    50 bin yıl önce cro-magnon insanı vardı diye biliyorum. İlk homo sapiens türü. anatomik açıdan ilk insan fosilleri 130 bin yıl öncesine ait diyorlar. tabi bu değerlendirmeyi yaparlarken "insan" tanımı iyi yapmak gerekiyor. Homo tricapusların 1 milyon yıl öncesine uzanan bir geçmişi vardır. Mağaralarda resim çizerler, ateş yakarlar, mızrak bile yaparlarmış. Biz homo sapeinlere en yakın tür olan Homo neanderthalensis fosillerine ise 30 bin yıl öncesinde bile rastlanmış. Nasıl yok oldukları ise bir meçhul.
  10. SusieQ

    İslam'ın Allah'ı Kendisine Tapılmayı Hak Ediyor mu?

    başlığın kendisine tapılmayı olması gerekir. Cevabıda zaten verilmiş. Haketmiyor. Böyle bir tanrıya ancak huri ve gılman meraklısı sapık müslümanlar tapar !
  11. SusieQ

    Karanlık Günler

    Şu ülkeden hayırlısı ile bi gitsem...
  12. SusieQ

    Forumdaki ırkçıların sapık görüşleri.

    Freddie, peygamberleri muhonun yüzlerce yahudinin puta tapanın katline tek bir emirle sebebiyet vermesine, savaşta çocuklar ve kadınlarda ölüyor diyen sahabeye onlarda onlardandır deme kinciliğini göstermesine hiç bir müslümanın sesi çıkmaz. Çünkü hak ve adalet kavramları sadece onlar için vardır. Şimdi ortadoğuda ektiklerini biçiyorlar. hasat zamanı.
  13. SusieQ

    bu video gerçekmi

    rahmetli göbek yapmış ağzıda açık kalmış. acaba ne gördü ölmeden önce. inandırıcı gelmedi
  14. SusieQ

    İsrail Gazze'yi yine vurdu ölü sayisi 400 ü asti

    romantik yaklaşımlar bir anlam ifade etmiyor. Realite der ki her millet ektiğini gün gelir biçer. aklını kullanamayan ezilmeye yok olmaya mahkumdur. Şimdi haberlerde izledim bizden de bir kaç gerizekalı filistin için savaşmaya yani ölmeye gideceklermiş. tipik muhammedci ordusunun ilkel bakış açısı ancak bunu akıl edebilirdi zaten. ne ebabil kuşlarınızın ne fatihanızın israilin füzelerine sözü geçmez. İsrail iyilik yapıyor aslında onlara ama hala uyanmıyorlar. Hala alllahlarının onları düşündüğünü sanıyorlar. Hala canlı bomba olarak bir halt yediklerini zannediyorlar. aynen devam. Çok yaşa İsr
  15. SusieQ

    İsrail Gazze'yi yine vurdu ölü sayisi 400 ü asti

    dışarıdan bakıldığında yapılanın bir insanlık suçu olduğu izlenimi oluşuyor oysa yaşayan her filistinli potansiyel birer canlı bomba birer teroristtir. Doğduklarından itibaren onlara işlenen budur. Postmodernleşmemiş her müslümanın potansiyel terörist olduğu gerçeği gibidir bu. Çok yaşa İsrail diyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...