Jump to content

Yusufcuk

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Yusufcuk Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. Yusufcuk

    Hitlere Aşık Olmak

    Hitler'den nefret ederim ama hak verdiğim iki tane sözü var. 1-Öldürmediğim her Yahudi için bana kızacaksınız. 2-Yalan ne kadar büyük olursa inananı da o kadar büyük olur.
  2. Yusufcuk

    Tanrı Olsa bile Ona Tapmazdım

    Sorun tanrı var olduğu halde inanmamak değildir zaten mantıken böyle birşey olamaz. Ben diyorum ki tanrı var olsaydı bile ona tapmazdım.
  3. Tanrı var diyelim.Bizi tanrı yarattı farzedelim. Dinleri de tanrı yolladı varsayalım. Neden tanrıya tapalım ki?Neden hayatımızı onun bir kölesi olarak geçirelim?Neden hergün ona ibadet edelim? Cennete mi yollayacak?Cenneti alsın kendisi sefasını sürsün. Bence insanlar hiçbir şeye kölelik etmeden ona tapmadan özgür bir hayat sürmelidir.
  4. Yusufcuk

    Muhammedin kadinlariyla ilgili ayetler..

    Her dinin yalan olduğu ispatlanabilir ancak hiçbir dinin kesin olarak doğruluğu ispatlanamaz. Yukarıda bahsedilen ayetler doğru ise; Bu deli saçması şeylerle bile insanları kandırabilen Muhammed'i tebrik ederim.
  5. Yusufcuk

    Abdullah Öcalan'ın Gençlik Yılları...

    İlginç bir yazı. Abdullah Öcalan nam-ı diğer apo bir insan memleketine bu kadar mı zararlı olur sorusunun baş kahramanıdır. Kendisi öğrenciyken kütüphaneden aldığı kitapları bile iade etmemiştir.Geçtim terörden yargılanmasını en azından şu kitaplar yüzünden iki fırça çekilse yeter:) Nasıl olmuşta 1 yıl olmadan Bakırköy'e kapağı atmış?Var bir bit yemiği.
  6. Yusufcuk

    İnsanliga zarar veren din

    Aslında bütün dinlerin dünyadan yok olması gerekir. Dünyaya en çok zarar veren din diye birşey olamaz.Bütün dinlerin insanları uyuşturduğunu ve gerçekleri görmesine engel olduğunu düşünüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...