Jump to content

pappatya

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

pappatya Hakkında

  • Derece
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. pappatya

    ateistin cevapsız kaldığı anlar.

    O rahipler ben değil siz oluyorsunuz. İnsan ömrü tesadüfen uzamıyor.. Şeytan haklıydı, tanrı bilinci çoğaltarak hata etti , siz maymun olarak kalmalıydınız. Egoist tanrı hatasını anlayınca suçu benim üstüme attı İp ip ip ip???
  2. pappatya

    ateistin cevapsız kaldığı anlar.

    Onu git de ebu kafir ile anibal döneklerine anlat. Ben zaten herşeyi sizin gibi salaklardan daha iyi biliyorum. O zaman niye ölüyor veya başkasının kendisini öldürmesine izin veriyor. Salak olduğu için mi? Doğa neden insana ihtiyaç duydu? İnsansız doğa daha güzelken , herşey iyi giderken sizin gibi salak tiplere dönüşüp dönüşüp düzeni bozmak için mi? Madem herşeyi çözmüşsünüz burada neyi tartışıyoruz? İp ip ip ip ip?????
  3. pappatya

    ateistin cevapsız kaldığı anlar.

    Gerzek ateistleri eklemeyi unutmuşsun. Atomda bizden daha fazla bilinç varmış, preh preh... Git konuş bence , belki ossuruk gazının sana anlatacakları vardır. İp ip ip ip ip ? ?????
  4. pappatya

    ateistin cevapsız kaldığı anlar.

    Dangalak dangalak konuşmayın be bir de ateistiz diye geçiniyorsunuz, ateistlerin yüz karası.. Hani herşey tesadüfen şeyoluyordu.. Akıl nerenizden çıktı durduk yere.. Atom da akıl varmış.. preh preh preh... Ateiste bak bak ateiste... Radyonuz bozulunca tamir etmek için anteni uzatıp masaj mı yapıyorsunuz üzerinde.. gönlünü alıp sonra tekrar çalıştırıyorsunuzdur??? Aklı varya meret iyi sözden anlamazsa iki şaplak atıp çalıştırırsınız belki düzelir.. Ulan nasılda kendinizle çelişiyorsunuz. Maksat muhalefet olsun..
  5. BURAYA YAZMAMIN SEBEBİ Bİ TARTIŞMA BAŞLATMAK DEİL ADMİNLERE MAİL NEREDEN ATICAMI BULAMADIĞIMDAN DOLAYIDIR. ÜNLÜLER ADI ALTINDA YAZILMIŞ VE ÇEŞİTLİ ÜNLÜ İSİMLERİNİN BULUNDUĞU YAZIDA ATATÜR'ÜN DE YER ALMASI ÜZERİNE ŞİKAYETDE BULUNUYORUM. ATATÜRK İNANÇLI BİR İNSANDIR VE İSLAM DİNİNİ SEÇMİŞTİR. DİĞER KİŞİLER HAKKINDA BİLGİM OLMADIĞINDAN YORUM YAPMIYORUM AMA ATATÜRK Ü ORAYA NE AMAÇLA KOYDUĞUNUZU BİLMEK İSTİYORUM. BURDA BU ŞEKİLDE YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYIN LÜTFEN. VE ORDAN ATATÜRK İSMİNİ SİLİNİZ. İYİ ÇALIŞMALAR
×
×
  • Yeni Oluştur...