Jump to content

UNAH

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    173
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

UNAH Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. UNAH

    Ateistlere dost tavsiyeleri

    show tv de güzel bi film var:))
  2. UNAH

    İslamda Şeytan çıkarma, cin çağırma...

    alicin-şişş veli baksana şu johna iki tokat atıp geliyimmi velicin-olm bırak ya zaten şaşırmış alicin-abi çok tahrik ediyo beni ya neler yaptı görsen velicin-nefsine hakim ool ne güzel adam yoldan çıkmış bırak dokunma
  3. UNAH

    kafasız rektörler

    Anayasa maddesi değişti bi yerde yazılı değilse kimsenin kılık kıyafetinden ötürü eğitim hakkı elinden alınamaz diyor. Yasakçı zorba rektörler başörtüsünün yasak olduğu nerde yazıyor.Varsa böyle bi kanun yazın buraya anayasa mahkemesinin eski kararı cart curt konuşmayın anayasa değişti anayasa mahkemesinin o eski kararlarının önemi kalmadı.
  4. UNAH

    Müslümanım diyen Ey hanımlar, kızlar!

    Enlil atma uydurma bitaraflarından ben şeriatçıyım eşimden başka biriyle birlikte olmam.
  5. UNAH

    Bir kadın cennete nasıl gider ?

    Yok ben direk gidip geliyorum:))
  6. UNAH

    Ateistlere dost tavsiyeleri

    Kamuda kadrolaşma kalktımı? Yakinimdir işe al prensibi ortadan kalktımı Kardeş bunu söyleme akp kadrolaşıyo,zaten hakkı bu. Millet al akp oyum sana ekibini kur yönet bizi dedi onlarda gereğini yapıyolar.Chp daha beterini yaptı ortaokul mezunlarını sözleşmeli öğretmen yapıp okullara gönderdi atmıyorum isim bile veririm.
  7. UNAH

    Müslümanım diyen Ey hanımlar, kızlar!

    Tüm erkekler sapık degildir ama müslüman erkekler sapıktır.Zaten burada nefis bir paradoks var kapandıkça sapıklaşıyorsun sapıklaştıkça kapanıyorsun. pis kokmuş müslo:))sende içtikçe sapıtıyosun sapıttıkça saçmalıyosun açıldıkça açıl donla gez taksimde.
  8. UNAH

    İslamda Şeytan çıkarma, cin çağırma...

    Bu araştırmayı yapan batılı bilim adamları var cahil bilim düşmanı.
  9. UNAH

    Kızlarla arkadaş nasıl olunur?!

    )uzman
  10. UNAH

    kafasız rektörler

    Kodoman en büyük dangalak sensin şimdide derki en büyük kelimesini fazladan yazmışsın. Aklı sıra ben ne söylersem o kadar hakaret etme hakkın var diyor küstahlığa bak. Hala vırvır dırdır etmekten başka yaptığınız bişey yok. Oğuz sen kalu beladan beri kafasızsın ben dilimi sizin yazdıklarınıza göre ayarlıyorum bana hakaret etmeyene bişey demem sen geldin provakatörlük yaptın millete atış serbest dedin napalım bizde kabullenelimmi iki üç tane adamsınız memlekette bunları yazdığınıza şükredin.
  11. UNAH

    kafasız rektörler

    Hazmedeceksin kardeş bu ülkenin büyük çoğunluğu başörtülülerin özgürce okumasını istiyorsa sorun çıkarmadan kabulleneceksin.
  12. UNAH

    kafasız rektörler

    Oğuz ben sana kafan beton gibimi? diye sordummu hemen ne kızıştırıyosun ortalığı. Saçmalama yökün ne demek falan filan yaz işte aksini söylüyosan. (YÖK kanununda böyle bir şey mi yazıyor). Sen varya cidden ya diyecek bişey bulamıyorum.Git kardeşim benle muhatab olma. Senin seviyesiz bilgisiz yazılarını okumuyorum okumakta istemiyorum
  13. UNAH

    kafasız rektörler

    kanuna karsi gelemeyeceklerini soyluyorlar Bunu demeye hakları yok kanunsuzluk varsa mahkemeye giderler. Sizin hukuk eşitlik vs vs anlayışınız bu işte bu ülkede demokrasi var demesin kimse.
  14. UNAH

    kafasız rektörler

    Ülkenin nasıl orman kanunlarıyla yönetildiği bir sefer daha ortaya çıktı rektörler yök ün emrini dinlemiyolar. Yökün haklı yada haksız olduğunu söylemiyorum rektörlerin nasıl kendi kafasına göre hareket ettiği iğrençlikleri ortada Bu devlet kabile devleti kimin gücü varsa onun dediği oluyor bu adamların başına silah dayayıp öylemi uygulatacaklar yeni emirleri. Kapıdaki poliste rektör kanunlara uymuyor ben başörtülüleri alırım dese nolacak Rektör üstten gelen emirleri uygulamak zorundadır eğer hoşuna gitmiyorsa mahkemeye gider kim oluyorda yorum yapıp insiyatif kullanmaya kalkıyor Ç
  15. UNAH

    iddia ediyorum

    Karışık bişeyler yazmışsın pante anlayamadım kendimide zorlamadım anlamak için:) Saç dökülmesi hakkında biriyle konuşuyordum ondan yazmadım. Bilemedim evet ilk başta kural koymalıydım ayetlerden bakıp kopya çekmek yok diye ve daha çok düşünmeliydim acele ettim sen karıştırdın ortalığı cevap yazdım hemen ve ayet yerine sure diye iddia etmeliydim adam ayete bakıp kelimelerin yerlerini değiştirip getirdi,hacı safı bunu akıl edemedi:)) gitmiş kendi yazmış aklından değiştirdiklerini:) Neyse bundan sonra bana yalancı diyenin ta ...
×
×
  • Yeni Oluştur...