Jump to content

UNAH

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    173
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne UNAH kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Anayasa maddesi değişti bi yerde yazılı değilse kimsenin kılık kıyafetinden ötürü eğitim hakkı elinden alınamaz diyor.

    Yasakçı zorba rektörler başörtüsünün yasak olduğu nerde yazıyor.Varsa böyle bi kanun yazın buraya anayasa mahkemesinin eski kararı cart curt konuşmayın anayasa değişti anayasa mahkemesinin o eski kararlarının önemi kalmadı.

  2. Kamuda kadrolaşma kalktımı?

    Yakinimdir işe al prensibi ortadan kalktımı:lol:

    Kardeş bunu söyleme akp kadrolaşıyo,zaten hakkı bu.

    Millet al akp oyum sana ekibini kur yönet bizi dedi onlarda gereğini yapıyolar.Chp daha beterini yaptı ortaokul mezunlarını sözleşmeli öğretmen yapıp okullara gönderdi atmıyorum isim bile veririm.

  3. Kodoman en büyük dangalak sensin şimdide derki en büyük kelimesini fazladan yazmışsın.

    Aklı sıra ben ne söylersem o kadar hakaret etme hakkın var diyor küstahlığa bak.

    Hala vırvır dırdır etmekten başka yaptığınız bişey yok.

    Oğuz sen kalu beladan beri kafasızsın ben dilimi sizin yazdıklarınıza göre ayarlıyorum bana hakaret etmeyene bişey demem sen geldin provakatörlük yaptın millete atış serbest dedin napalım bizde kabullenelimmi iki üç tane adamsınız memlekette bunları yazdığınıza şükredin.

  4. Oğuz ben sana kafan beton gibimi? diye sordummu hemen ne kızıştırıyosun ortalığı.

    Saçmalama yökün ne demek falan filan yaz işte aksini söylüyosan.

    (YÖK kanununda böyle bir şey mi yazıyor).

    Sen varya cidden ya diyecek bişey bulamıyorum.Git kardeşim benle muhatab olma.

    Senin seviyesiz bilgisiz yazılarını okumuyorum okumakta istemiyorum

  5. Ülkenin nasıl orman kanunlarıyla yönetildiği bir sefer daha ortaya çıktı rektörler yök ün emrini dinlemiyolar.

    Yökün haklı yada haksız olduğunu söylemiyorum rektörlerin nasıl kendi kafasına göre hareket ettiği iğrençlikleri ortada

    Bu devlet kabile devleti kimin gücü varsa onun dediği oluyor bu adamların başına silah dayayıp öylemi uygulatacaklar yeni emirleri.

    Kapıdaki poliste rektör kanunlara uymuyor ben başörtülüleri alırım dese nolacak

    Rektör üstten gelen emirleri uygulamak zorundadır eğer hoşuna gitmiyorsa mahkemeye gider kim oluyorda yorum yapıp insiyatif kullanmaya kalkıyor

    Çete devletin çeteci rektörleri.

  6. Karışık bişeyler yazmışsın pante anlayamadım kendimide zorlamadım anlamak için:)

    Saç dökülmesi hakkında biriyle konuşuyordum ondan yazmadım.

    Bilemedim evet ilk başta kural koymalıydım ayetlerden bakıp kopya çekmek yok diye ve daha çok düşünmeliydim acele ettim sen karıştırdın ortalığı cevap yazdım hemen ve ayet yerine sure diye iddia etmeliydim adam ayete bakıp kelimelerin yerlerini değiştirip getirdi,hacı safı bunu akıl edemedi:)) gitmiş kendi yazmış aklından değiştirdiklerini:)

    Neyse bundan sonra bana yalancı diyenin ta ...

  7. Aranızda sadece trajito adam akıllı sıkıştırmaya çalışmış,

    Hacı,arkadaşın senden daha zeki ve daha sinsi bi ateist bu kesin.

    Trajito senin yazdıklarınıda inceliyorum çoğu ayet içlerinde insan sözü olmayabilir hiç bişyere bakmıyorum meale google a falan filan kendimide deniyorum tamam şu şöyle diyene kadar düşüneceğim

    ilk beş cümle ayet diyorum

    son iki cümlede ayet olabilir inceliyorum

    Yanılıyosam Allah affetsin sizin dalaganızdan falan çekinmem

  8. Daha sonra nasıl bildiğini açıklayacağım.

    Seni gidi sahtekar Müslo seni..

    Hacı kendini uyanık sanıyosun bilsem bile şöyle yaptın diyeceksin neden bileyim eğlencemi yapıyoruz.Şimdide diyeceksinki hani iddia ediyodun üçkağatçı müslo,senin zihnini okuyorum hacı.Hile oyun yapacak olan eğlenmek isteyenle işim olmaz araştıran öğrenmek isteyen tarafsız olan varsa kanıtlarım iddiamı burda.

    Niyetini daha başından belli eden birilerini eğlendirmek için yazmadım o yazıyı.

  9. Raporlama yapsan nolacak kimi kime şikayet ediyosun burda küfür ettiği için atılan ateist varmı adam yazacak ağzına geleni söyleyecek ben bişey demeyecem rapor edecem sende prosedürleri uygulayana kadar 5 saat geçicek millet okuduktan sonra sileceksin bizde bakacaz.

    Ama biz küfür edince bir dakka sonra unaaah dikat eeet,sizi iyi tanıyorum.

    Git bi islami foruma islami herhangi bi yere küfür hakaret vs vs kim söylerse söylesin hemen atılır aksini söyleyen varmı,müslüman bana ateist olduğum için hakaret etti atılmadı diyen.

  10. Sen edepsiz iletiler yazanı uyar bende onlara cevap yazmıyım birilerine küfür etmek için gelmiyorum buraya önce küfür eden hep o denyolar

    Yok biz ateist olduğumuz için doğuştan hakaret etme hakkımız var diyosan aynı hak bizde gerçekten var dahada aşırı gitme hakkımızda var.

    Biri kalkıp en kutsal değerlerimize hakaret ediyosa bende ateizme hakaret ederim bundan doğal ne var yok burada sadece islama küfür edilir diyosan atacaksın müslümanları.

  11. Sen değilmiydin erkek arkadaşımla istediğim gibi sevişiyorum öyle böyle diyen şimdi bana kalkmış cinsel içerikten falan bahsediyosun senin ne olduğunu sana söyleyince kaldıramıyosun ama yaptığın işleri savunurken çok heyecanlıydın istediğin gibi yaz beni ilgilendirmez kızıyosan hakkında cinsel hiçbirşey yazmam.Ne olacaksan ol ister ev hanımı ister sokak hanımı ister iş hanımı gelipte ben özgürüm istediğimle istediğimi yaparım 18 yaşına giren herkeste yapsın dersen bende fikrinin iğrençliğini yazarım,virüs gibi mikrop yayıyosunuz etrafa biz bişey deyincede çıldırıyosunuz.

×
×
  • Yeni Oluştur...