Jump to content

junta

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

junta Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. junta

    Masal isteyene masal - 2

    masal isteyene masal, uyutma garantili http://www.sorularlaislamiyet.com adamlara soru soruyorum. iki cümlelik cevab yerine sayfalarca konuyla alakasız masallar anlatıyorlar.
  2. junta

    Allah Yok, Din Yalan

    muhammed karikatüristlerinin şakşakçılığını yapan aynı zihniyet atalarını kemoş kılığına sokan bir yunan yüzünden milleti 4 sene tüpsüz bırakır. ben yunan için acil servis tadında istiklal mahkemesini kurulmasını bekliyordum ama
  3. junta

    iyilik ya da kötülük

    bir tane hadis hatırlıyorum muhammed gizli şirk geceleğin yürüyen karıncanın ayak sesi kadar gizlidir gibisinden birşey diyordu. işte temeldeki bencillik-ego tatmini de aynı şekilde çok derinlerde gizlidir. temelde bıçaklayıp söğüşleyen ile yardım eden arasında bir fark yoktur ikisi de kendi menfaati için çalışmaktadır. söğüşleyen maddi menfaat için, yardım eden manevi menfaat için.
  4. junta

    iyilik ya da kötülük

    kötülük yapmaya gerek yok ki kötü olmak için. insanlardaki kötülük algısı bozuk anam. bana istiyor muyum diye sorup etmeden iyilik yapıyor sonra da karşılık vermeyince kaba, görgüsüz, nankör gibisinden tavır takınıyor. iyilik yapmak egoist ve zayıf insanların işidir. egoisttir çünkü iyiliği kendisini mutlu etmek, egosunu tatmin etmek için yapıyor. zayıftır çünkü psikolojik baskı sonucu yapıyor. kötülük yap demiyorum ancak güçlünün zayıfı ezebileceği şartlarda zayıf kalıp kendini herhangi bir yönden (zeka-irade-kas) gerliştirmezsen başına gelenlerden sorumlusun demektir, en azından önlemini ala
  5. kaç zamandır dikkatimi çekiyor. altı kaval üstü şişhane türbanlılardan bahsetmeme gerek yok, hepimizin malumudur. ancak dikkatimi çeken bir diğer şey ise altıkaval üstü şişhane olmayan nurcu tipli türbanlı-paltolu kadınların yanında dahi açık, derin göğüs dekolteli, mini şortlu, etekli, kıça yapışan kotlu çıtır sübyanlar görmekteyim. altı kaval üstü şişhane ablalarını aşmış durumdalar. bu gidişle yeni nesil nurcu kadın profili çok farklı olacak gibi duruyor.
  6. junta

    iyilik ya da kötülük

    yemeyelim birbirimizi canlar. hepimiz en ufak işte menfaat peşindeyiz. menfaat için yapmadığımız bir tane şey söyleyin. zararlı denilen şeyleri bile menfaatimiz için yaparız. sigara içmek, bunalım takılıp bunalım şarkılar dinlemek, kendimizi jiletlemekte bile bir menfaatimiz vardır. din zaten menfaat üzerine kurulu yalanlamıyor da zaten. kuranda yazıyor allah kullarıyla ticaret yapıyor. en azından adamlar samimiler. ama iş ateiste orada gizli bir menfaat var. iyi bir dünya istiyoruz. istiyorsun da kime istiyorsun? tabi ki tek tek tüm insanların iyiliği için istemiyorsun. iyi bir dünya senin mu
  7. junta

    iyilik ya da kötülük

    niçin iyilik yaparız? niçin paylaşırız? paylaşımcı olduğumuz, karşımızdakini düşündüğümüz için mi? karşımızdakinin durumundan bize neki? ha açlıktan gebermiş ha oburluktan çatlayacak. bize etkisi nedir? hiç. temelde cömert olan ile pinti olan arasında hiçbir fark yoktur. dahası sözde cömert olan temelde kendi egosunu tatmin için paylaşır ancak karşıdaki için yaptığını, hiçbir menfaat beklemediğini, iyilik yaptığını söyler. ancak içinden bir teşekkür beklemese dahi yaptığını kendisini mutlu hissetmek için yapar. yani kendisini düşünür, işin altında ego tatmini yatar. oysa pintilik yapanlar sami
  8. junta

    Müzikle Açalım

  9. junta

    DEVLET NEDEN VAR?

    bugün tam anlamıyla din devletleri olmadığından seküler devletler daha büyük tehlikedir. din devletlerinde onların inancından değilseniz kurallarına uymak zorunda değilsiniz diye biliyorum. olsa bile din devletinden o ülkeyi terk ederek sıyrılabilirsiniz ancak din devletinden çıktığınız zaman her tarafı örümcek ağı gibi sarmış seküler devletlerle karşıya karşıyasınızdır. yeni dünya düzenindeki düzen sizi fena düzer aman haaa!
  10. junta

    Allah Yok, Din Yalan

    atana edilmiş bir tane hakaret örneği ver hele, biz de bilek. eğer varsa memlekette ifade özgürlüğü konusunda çağ atlanmış demektir.
  11. tv daki saçmalıklara is the watch, kelekteyiz, libidom olur musun gibi saçmalıklara hiç girmeden konuyu kemal sunal filmlerine getirmek istiyorum. kemal sunal filmlerini keyifle izleyen biri olarak bu filmlerini milleti uyutmak, uyuşturmak amacıyla fettoşçu-tayyipçi kanallar (kanal7-stv) tarafından kullanıldığını düşünmekteyim. biri bizi uyutuyor.
  12. junta

    yaşar nuri öztürk torunu yaşında birisi ile evlenecek

    bilemedin kedicik. ipucu veriyorum. iki gelinin de adı ayşe.
  13. junta

    Allah Yok, Din Yalan

    atatürk ü sevmiyorum, humeyni yi seviyorum diyen birisi hakkında suç duyurusunda bulunanlardan başka ne beklenirdiki
  14. junta

    DEVLET NEDEN VAR?

    bence kısas olmalı.
  15. junta

    yaşar nuri öztürk torunu yaşında birisi ile evlenecek

    ibo da torunu yaşında biriyle evlenmiş. ali taran da torunu yaşında biriyle evlenmişti. ancak bu iki evlilikteki benzerlik ve ilginçlik ne bilin bakalım.
×
×
  • Yeni Oluştur...