Jump to content

Magnet

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Magnet Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Magnet

    İşte Türk Devleti

    Iyi yapmis ama bir de fetoculari ulkesinden kovarsa daha faydali olur kendisi ve halki icin.
  2. Magnet

    KATİL ALLAH

    Ne o pkk'lı mısın yoksa. Muslumandan pkk'lı olmaz diyenlere kapak olsun. "Muslumanlari buldugunuz yerde oldurun. Ancak pisman olup kemalist ideolojiyi benimserler, ulu Ata'yı yuceltir ve vergilerini verirlerse onlari serbest birakin" Al bu empatiyi de sen yap.
  3. Magnet

    '' İsrail'in avukatlığını yapma ''

    RTE ona buna iftira atmayi cok iyi beceriyor. Kendi muridlerini rakibine karsi cok iyi tahrik ediyor. Dincilerin ortak ozelligidir bu-camur at izi kalsin.
  4. Magnet

    İSLAM vs AVRUPA

    Avrupa'da muslumanlar icin cok fazla demokrasi var. Muslumanlar Avrupa demokrasisini sonuna kadar istismar ediyorlar. Onlari simartan Avrupa demokrasisidir. Islam'da ne kadar demokrasi varsa muslumanlara da o kadar demokrasi verilmelidir. Fazlasi verildigi zaman "we will dominate Europe" pankartli sariklilar cikiyor ortaya...
  5. Magnet

    BDP

    Altına imzamı atarım. k.rtler ve Türkler birlikte yaşayamayacak kadar farklı kültürelere sahiptirler. Şu anda da birlikte yaşama uğruna kan dökülüyor. Sırf birlikte yaşayalım diye Türk milletinin kanı dökülüyor, parası harcanıyor, ekonomisi çöküyor. Reva mı bu bize. Zamanında ayrılmadıysak şimdi ayrılalım. Geç olmadan...
  6. Magnet

    Neden Burda sınız?

    Arayış içinde olduğum için burdayım. İşime geldiği zaman ya deistim ya da musluman. Zaman zaman agnostikim, çok nadiren ateist... Ne olmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Bir umut diye bu foruma geldim. Kafam karışık. Huzur arıyorum.
  7. Magnet

    Açık Saçık Giyinen Kadınlar Zalimdir !

    Hoşbulduk. Ateist değilim. Henüz o olgunluğa erişemedim.
  8. Magnet

    Açık Saçık Giyinen Kadınlar Zalimdir !

    Ben de kadınların açık saçık giyinmelerine karşıyım ama şakirtler için sadece başını kapatmayan bir kadın bile "açık-saçık" giyimlidir.
  9. Magnet

    Adım Adım Şeriat

    Böyle giderse Turkiye'ye seriat elbet bir gün gelecektir. Once ulkenin adi degistirilecek. "Turkiye" yerine "Anadolu" ismi gelecek. "Turk" adi kaldirilacak. Sonra yonetim sekli baskanlik sistemine cevrilecek. Bunlarin hepsi referandumla olacak. En son ortaya cikan %50 oy saka degil.
  10. Magnet

    Sscb'de Yaşantı

    SSCB'de doğmuş, Rusya'da büyümüş biri olarak cevaplyorum. 1- Herkes bilmez. Özellikle ermeniler, gürcüler, azerbaycanlılar ve tacikler iyi Rusça bilmez. Rusça bilmeleri ülkelerindeki rus sayısının oranına bağlıdır. Bu ülkelerde rusların sayısı yok denecek kadardı, o yüzden de rusça iyi konuşamazlar. 2- İkisi de yasaktı. Ama yakalanmamak veya ihbar edilmemek şartıyla istediğin yerde istediğin kadar ibadet edebilirdiniz. Yakalanırsan yada ihbar edilirsen başına bela alırsın, sonra da uğraş ki uğraşasın. Hapisten sürgüne kadar yolu var. 3- Evet. İçki (vodka) kültürü gibi. 4- Anlatulıyordu anc
×
×
  • Yeni Oluştur...