Jump to content

insan60

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

insan60 Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. insan60

    Ölümden sonrası

    Başka bir şey olursan olduğun şeyin tadını çıkartamayacaksın, çünkü hiçbir tad almayan bir bitki oldun diyelim ozaman ne yapacaksın, yeniden ineklerin seni yemesinimi bekleyeceksin, ya seni oluşturan baban değilde başka bir baba sen çiçekken seni yiyen ineği yerse muhtemelen kromozomlarında değişecek, ruhunun değişmeyeceğini var saysak da en azından bedenin çok farklı olacak, tabi bu yazdıklarım senin doğrularınla hareket edersek geçerli bence baştan sakat da zaten.
  2. insan60

    Ölümden sonrası

    Doğanın senin deyimenle işi yokta seni 100.000 kere dünyaya niye getirsin, veya o sirkulasyon sonucu yine senin oluşman sıfır ihtimal ya o sirkülasyon sonucu başka bir şey oluşursa ne yapacaksın.
  3. insan60

    Ölümden sonrası

    100 sene önce inorganik maddeyken bugün insan oldum diyorsun, dünya 3 milyar yaşındaysa senin enaz 100.000 kere dünyaya böyle gelmen gerekirdi, niye gelmedin, veya geldiysen bile niye hatırlamıyorsun, hatırlamadığın şeyi niye yaşanmış bir artı olarak sayıyorsun.
  4. insan60

    Ölümden sonrası

    Diyelimki inorganik maddelerden yeniden organik madde oldun, imkansız gerçi de bu oluşan yeni şeyin sen olma ihtimali nedir ? Sen toprak olduktan sonra yani inorganik madde olup, tuzlarına kadar ayrıldıktan sonra sonra çiçek olacaksın sizin felsefenize göre çiçeği inek yiyecek ineği adam yiyecek sonra adamın spermi olacaksın ondan sonrada yeni bir insan değil mi, sen buna inanıyormusun ? Yada kaç kişi yeniden böyle canlanmış, ya da diğer sorum insanlar böyle tekrar dünyaya geliyorlarsa önceki yaşantılarını niye hatırlamıyorlar, diyelim ki yaşadılar fakat hatırlamıyorlar, hatırlanmamış geçmişin
  5. insan60

    Ölümden sonrası

    Bu formda ilk kez yazıyorum, çok şükür Ateiste değilim ve Müslümanım, dolayısıyla ölümden sonrasını düşündüğümde sizin kadar korkmuyorum da, size de müslüman olmayı tavsiye ederim, hatta müslüman olmanızı ölümden sonrasından olacaklara yönelik korkunuzu yenmeniz için değil, doğrunun ancak ve ancak İslam olması sebebiyle, müslüman olmanızı temenni etmemdendir. Şimdi bazı arkadaşların yazdığı gibi Ateizme göre öldükten sonra uyumayacaksınız arkadaşlar, resmen yok olacaksınız, yok ben öldükten sonra uyuyacağım diyorsanız, ateizme inanmıyorsunuz demektir, çünkü uyumakta bir yaşam biçimidir, eğer
×
×
  • Yeni Oluştur...